betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Premier League: Ντέρμπι παντού.
15:30 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 53-44-60
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 1-1
(κύπελλο) ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.  2-1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ήταν καλύτερη στο εκτός έδρας με τη Σάντερλαντ, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 29’, στο 71’ ισοφάρισε με τον Σουάρεζ και παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά δε μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το βαθμό. Έμεινε για 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη στην Πρέμιερ και ο Ρότζερς ακόμα ψάχνεται να δει τι φταίει. Πολλές συγκινήσεις έκρυβε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γιούνγκ Μπόις για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Αν και αγωνίστηκε χωρίς 7 βασικούς, πήρε προβάδισμα δύο φορές (Ογιάλα αυτ. 4’, Γουίσντομ 40’), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στις δύο περιπτώσεις (38’, 53’) και μάλιστα να γυρίσουν το ματς στο 63’ (2-3). Κάπου εκεί ξύπνησε… η «βαριά φανέλα» και με τρία γκολ σε 20 λεπτά (Κόατες 68’, Σέλβι 76’, 88’) πήρε τελικά τη νίκη με 5-3. Μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία τις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Γιουνάιτεντ. Εκτός ο μέσος Λούκας. Αμφίβολος ο εξτρέμ Τζο Κόουλ.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝ.: Άνετη επικράτηση για τους μπέμπηδες στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Γουίγκαν με 4-0. Θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο με το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλμπεκ, αλλά η «θεία δίκη» δεν το επέτρεψε, με τον Χερνάντες να μην καταφέρνει να σκοράρει. Στο 51’ ο Σκόουλς από κοντά έκανε το 1-0, όπως και ο Χερνάντες στο 63’, ενώ ο Μπέτνερ στο ντεμπούτο του (αρ. μπακ) έκανε το 3-0 μετά από… σλάλομ μέσα στην περιοχή της Γουίγκαν. Το 4-0 έκανε ο 18χρονος Πάουελ στο 82’ με σουτ στο όριο της περιοχής. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε τη Γαλατάσαραϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν τρία δοκάρια, κατάφερε να γλιτώσει τη «γκέλα» και να πάρει τη νίκη με γκολ του Κάρικ στο 7’. Στο 52’ ο Σταρκ έδωσε τραβηγμένο πέναλτι για τους μπέμπηδες, αλλά ο Νάνι αστόχησε. Στα σημαντικά του ματς η επιστροφή του μέσου Φλέτσερ που αγωνίστηκε  στα τελευταία 10 λεπτά, μετά από σχεδόν 10μηνη απουσία. Αμφίβολος για σήμερα ο μεσοεπιθετικός Γιάνγκ (2 συμμ./1 ασίστ). Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Τζόουνς, Σμόλινγκ, ενώ ο Ρούνεϊ αναμένεται να γυρίσει σε περίπου 10 ημέρες.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας, μεταξύ των ομάδων με τα περισσότερα πρωταθλήματα, δε μπορεί παρά να κρύβει μεγάλες συγκινήσεις. Το πάθος και η δίψα για τη νίκη υπάρχουν πάντα σε τέτοιες αναμετρήσεις γι’αυτό περιμένουμε να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές σήμερα (1.67 William Hill).


17:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-7-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Δεν ήταν η καλύτερη του γηπέδου στο Γκούντισον Παρκ και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15’. Ο Μπα που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ορεξάτος και ισοφάρισε στο 49’ και το ξαναέκανε στο 90’, ισοφαρίζοντας το γκολ του Ανιτσέμπε (88’). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, μετά το 1-1 με την Άστον Βίλα, που έγιναν τρεις συνεχόμενες μετά τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τη Μαρίτιμο, όπου αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Μοναδική νίκη στα 6 τελευταία το 1-0 επί του Ατρομήτου, έχοντας στο ίδιο διάστημα 4 ισοπαλίες και 1 ήττα (Τσέλσι). Στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων κερδίζει πάντα η γηπεδούχος ομάδα. Τα 9 από τα 10 τελευταία της Νιούκαστλ ήταν over, ενώ τα 5 από τα 6 τελευταία ήταν γκολ-γκολ. Αμφίβολος ο μέσος Τιοτέ. Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Κρουλ (3 συμμ.), οι αμυντικοί Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.), Κολοτσίνι (2 συμμ.), Σίμπσον (3 συμμ.) και ο επιθετικός Παπί Σισέ.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Δεν ήταν κακό παιχνίδι το εντός έδρας 0-0 με τη Γουέστ Χαμ και είχε αρκετές φάσεις, αλλά έλειπε το γκολ που ήθελε η Νόργουϊτς για να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αήττητη στα 4 τελευταία, μαζί με τον αγώνα στο Λιγκ Καπ που ήταν και η μόνη νίκη, έχοντας τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Παραμένει χωρίς νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας τη χειρότερη επιθετική επίδοση στην Πρέμιερ (2 γκολ). Εκτός ο αμυντικός Γουίτακερ και ο μέσος Λαπέν. Αμφίβολος ο μέσος Μπένετ (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νόργουιτς βγάζει κάποιες δυσκολίες, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η σαφώς ανώτερη Νιούκαστλ για να φτάσει στη νίκη. Άσος στο 1.80 (William Hill).


18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 39-37-82
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Κράουτς στο 15’, που πήρε τη μπάλα με το χέρι πριν σουτάρει, αλλά η Σίτι αντέδρασε με τη κεφαλιά του Χάβι Γκαρσία στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Στο μεγάλο ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ, μετά από ένα σφιχτό πρώτο μέρος, πήρε το προβάδισμα στην επανάληψη με τον Τζέκο (69’), αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα με τη γκολάρα του Μαρσέλο (76’). Ο Κολάροφ ξαναέδωσε προβάδισμα στους «σίτιζενς» στο 85’αλλά έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της μετά τη Ρεάλ να σκοράρει στο 87’ και 90’ για το τελικό 2-3. Ευθύνη στο 3ο γκολ της Ρεάλ φέρει τόσο η άμυνα αλλά και ο τερματοφύλακας Χαρτ που «έπνιξε» το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετράει εντός έδρας αήττητο 31 αγώνων στην Πρέμιερ (29-2-0). Τελευταία ήττα το Δεκέμβριο του 2010. Φέτος μετράει 6 στα 6 γκολ-γκολ, αφού το δίδυμο Λεσκοτ, Κομπανί δεν είναι το ίδιο αξιόπιστο όσο πέρυσι. Εκτός ο αμυντικός Ρίτσαρντς και ο μεσοεπιθετικός Νασρί (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι κανονιέρηδες επικράτησαν πολύ εύκολα, όπως φαίνεται και από το τελικό 6-1, της Σαουθάμπτον στο Έμιρεϊτς. Βοήθησαν φυσικά και οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, και για την άμυνα με τα μάτια αλλά και για τα δύο αυτογκόλ που σημείωσαν (11’, 37’). Τα υπόλοιπα ο Ποντόλσκι με απευθείας εκτέλεσε φάουλ στο 31’, Ζερβίνιο (35’, 71’) και Γουόλκοτ (88’). Την Τρίτη φιλοξενήθηκε από τη Μονπελιέ και πέρασε σχετικά άνετα με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με πέναλτι, αλλά με δύο γρήγορα γκολ των Ποντόλσκι (16’), που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, και Ζερβίνιο (18’) πήρε το προβάδισμα που κράτησε μέχρι τη λήξη. Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Σίτι ανεξαρτήτου έδρας ήταν under, ενώ οι 8 τελευταίες no goal. Εκτός οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες της ομάδας – Τσέζνι (2 συμμ.), Φαμπιάνσκι- πράγμα που σημαίνει ότι ο Βενγκέρ θα χρησιμοποιήσει και πάλι τον Μανόνε. Τραυματίες ο αμυντικός Σανιά, οι μέσοι Φριμπόνγκ, Ροσίτσκι, Γουίλσιρ και ο επιθετικός Σαμάκ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με τη Σίτι να βγάζει προβλήματα στην άμυνα και την Άρσεναλ να αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της, οι δύο φύσει επιθετικές ομάδες, αναμένεται να χαρίσουν γκολ και θέαμα στο Έτιχαντ Στέιντιουμ, σπάζοντας το σερί των λίγων γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.  Κρατάμε πιο ζεστά το over (1.68 Expekt), ενώ υπάρχει και η εναλλακτική του γκολ-γκολ στο (1.65 William Hill).


18:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-13-13
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΚΠΡ 3-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Πρώτη νίκη για την ομάδα του Βίλας-Μπόας στην Πρέμιερ Λιγκ, που επικράτησε δίκαια της Ρέντινγκ με 3-1 εκτός έδρας. Ο Ντεφόε άνοιξε και έκλεισε το σκορ (18’, 74’), με τον Γκάρεθ Μπέιλ να έχει κάνει το 2-0 στο 71’. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 90’. Την Πέμπτη, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις για τις δύο πλευρές, παραχώρησε λευκή ισοπαλία στη Λάτσιο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα. Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία στα 4 τελευταία. Γκολ-γκολ και τα τέσσερα φετινά στην Πρέμιερ. Εκτός ο τερματοφύλακας Γκόμες, οι αμυντικοί Νότον (1 συμμ.), Καμπούλ (1 συμμ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.), οι μέσοι Λίβερμορ (3 συμμ.), Πάρκερ και ο επιθετικός Αντεμπαγιόρ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΚΠΡ: Στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τσέλσι οι δύο ομάδες το πάλεψαν αλλά έμειναν δίκαια στο 0-0, αφού καμιά τους δεν έκανε το κάτι παραπάνω για να αξίζει τη νίκη. Στα χάιλαϊτς του αγώνα η στιγμή πριν την έναρξη του ματς, όταν πέρασε ο αμυντικός της ΚΠΡ Φέρντιναντ μπροστά από τον Τέρι, τον οποίο δε χαιρέτησε κρατώντας του «μανιάτικο» μετά τα περσινά ρατσιστικά σχόλια του άσου της Τσέλσι πέρυσι. Ήταν η πρώτη φορά που έμεινε στο 0 στην άμυνα (στα τρία προηγούμενα είχε δεχτεί συνολικά 9 γκολ), ενώ πολύ καλή ήταν η εμφάνιση του τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ στο ντεμπούτο του με την ΚΠΡ. Η ομάδα του πάντως παρέμεινε για 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη, παρά τις μεγάλες φιλοδοξίες για φέτος και τις προσθήκες πολύ καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Εκτός οι αμυντικοί Μ’Μπιά, Άντον Φέρντιναντ (4 συμμ.), Φάμπιο (4 συμμ.) και ο επιθετικός Άντριου Τζόνσον (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τόττεναμ μπορεί να πήρε το πρώτο της τρίποντο, αλλά δεν έκανε και τίποτα το ιδιαίτερο κόντρα στην αδύναμη Ρέντινγκ. Γενικά η εικόνα της παραμένει μέτρια. Το λέμε κάθε φορά πόσο καλό υλικό έχει η ΚΠΡ και κάποια στιγμή μπορεί να ξεμπλοκάρει και να κάνει τη ζημιά στον πρώτο ανυποψίαστο. Ιδανική περίπτωση η Τόττεναμ που έχει προβληματάκια στην άμυνα και σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογεί τόσο φαβοριτισμό ώστε να δίνεται κοντά στο 1.50. Επιλογή ρίσκου, αλλά θα πάμε με το Χ2 (2.70 Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση