» » » » » » Preview Super League: Δύσκολη αποστολή στα "Πηγάδια" για τον ΠΑΟΚ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Δύσκολη αποστολή στα "Πηγάδια" για τον ΠΑΟΚ
17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα στην "Τούμπα" την περασμένη αγωνιστική και η ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαια. Ο Ράγιος έστειλε την μπάλα τρεις φορές στο δοκάρι του ΠΑΟΚ, ενώ το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο "δικέφαλος" ήρθε από ανύπαρκτο πέναλτι. Ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, δεν θέλησε να κάνει λόγο για την διαιτησία μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν φτάνει αφού στόχος του Αστέρα φέτος είναι παίρνει κα τα αποτελέσματα. Στην Τρίπολη η ομάδα αναμένεται να παίξει πιο επιθετικά, αφού εκεί θέλει να στηρίξει τις πιθανότητές της για είσοδο στην 5άδα της βαθμολογίας. Μετά την πρώτη ήττα του Αστέρα σε επίσημο ματς, θέλει σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες, με τον Τσιώλη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπαρτολίνι. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Φραγκουλάκη και Ουσέρο.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 5-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια την περασμένη αγωνιστική και το 0-0 που πήρε είναι καθ' όλα δίκαιο. Η ομάδα παραμένει αήττητη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ έχει καταφέρει σε αυτά τα τρία ματς να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Μπορεί η ομάδα να μην έχει τους παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά, που μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά στην ομάδα υπάρχει πάθος και πίστη για μία καλή πορεία την φετινή σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την απόδοση των παικτών του, με μία ομάδα που είναι σαφώς πιο ποιοτική από τον Πλατανιά. Στο σημερινό ματς στην Τρίπολη, ο τεχνικός των Κρητικών αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του και πάλι με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς. Πρώτος στόχος για τον Πλατανιά θα είναι η ισοπαλία και θα ψάξει κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν ο Ναζλίδης και ο Αρόχα, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Τζανής.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Πλατανιάς έχει κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά σίγουρα ο Αστέρας εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι πολύ πιο ποιοτικός, ενώ έρχεται και από την ήττα στην "Τούμπα". Ο άσσος (1,57 Bet365) είναι οριακά αποδεκτός.


17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Έχασε τρομερή ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες του έχασαν τα... άχαστα και έτσι έμεινε το μοιραίο 0-0 με την Βέροια εντός έδρας. Η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και δεν δυσκολευόταν να φτάσει στην περιοχή της αντιπάλου και να βγάλει φάσεις για γκολ. Ο Λεβαδειακός έφτασε τις 25 τελικές, είχε ένα χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι, η αντίπαλός του έμεινε με δέκα στο 45', με εννιά στο 83 και με 8 στο 91', αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0. Σκασμένος ήταν στην συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του και χαρακτήρισε την ομάδα του άτυχη. Αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας, που δείχνει ότι με τον καιρό ότι βρίσκει την χημεία της και το μέλλον της προδιαγράφεται θετικό. Στο σημερινό ματς ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού ο μόλις ένας βαθμός που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τον φέρνει πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Παραμένει ακόμα χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα, παρ' ότι βγάζει φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία. Εκτός της σημερινής αναμέτρησης είναι ο τραυματίας Ακόστα.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπορεί όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα να είχε ως πρώτο στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά μετά τις τρεις σερί νίκες που έχει πετύχει βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με τον Ολυμπιακό. Στο τελευταίο ματς επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ, σε ένα ματς όπου και τα τρία γκολ προήλθαν από... αυτογκόλ. Αμυντικά η ομάδα βγάζει σταθερότητα, ενώ επιθετικά υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν πετάει στα σύννεφα και τόνισε πως πρώτος στόχος για την ομάδα του είναι η παραμονή, παρά το ιδανικό ξεκίνημα. Κρατάει πολύ χαμηλά τους τόνους, αφού δεν θέλει οι παίκτες του να... ζαλιστούν από την κορυφή. Το σημερινό ματς είναι το πιο δύσκολο που θα δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα, αφού ο Λεβαδειακός έχει καλή προϊστορία στην έδρα του και χρειάζεται άμεσα τους βαθμούς. Ο Ελευθερόπουλος πάντως δεν θα αλλάξει την τακτική του, με τον επιθετικό Αραβίδη να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τίθεται πλέον στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Λεβαδειακός θέλει πάση θυσία τη νίκη σήμερα, ώστε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θεωρώ ότι μπορεί να την πάρει, αφού ο Πανιώνιος ήδη παίζει πιο πάνω από το ταβάνι του. Επιλέγουμε τον άσσο (2.15 William Hill) για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς.


19:30 ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 4-3-3

ΞΑΝΘΗ: Δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της στο νησί των Φαιάκων την περασμένη αγωνιστική, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κέρκυρα, διατηρώντας βέβαια το αήττητο στο πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Μόνο για ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε με τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε αυτό το διάστημα να πάρει ακόμα και τη νίκη. Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας και από το αποτέλεσμα ήταν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος, που ήταν ιδιαίτερα καυστικός προς τους παίκτες της ομάδας του. Ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει σήμερα με μία νίκη να αντιστρέψει το περίεργο κλίμα, αλλά αναμένεται αν προβεί σε δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τους Ονουάτσι και Μάνταλο να μένουν στον πάγκο, ως ένδειξη παραδειγματισμού για την απόδοσή τους μέχρι στιγμής. Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφού η προετοιμασία για την αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-0

ΠΑΟΚ: Κατάφερε πολύ δύσκολα να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης στην "Τούμπα" την περασμένη αγωνιστική, με το 2-1 να έχει αρκετή δόση τύχης για τον "δικέφαλο". Σε ακόμα ένα ματς οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπήκαν συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με την βοήθεια της τύχης και του ρέφερι, κατάφεραν αν γυρίσουν το παιχνίδι. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή ανατροπή του ΠΑΟΚ, που αν μη τι άλλο δείχνει να έχει πάθος και θέληση μέχρι το τέλος. Η ομάδα σώθηκε τρεις φορές από το δοκάρι, ενώ του καταλογίστηκε και ανύπαρκτο πέναλτι στο 87', που έφερε τη νίκη. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε εδώ, ότι ο διαιτητής είχε πει "όχι" νωρίτερα σε καθαρή περίπτωση πέναλτι στον Λόρενς. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για τις μέχρι στιγμής επιλογές του και η πίεση προς το πρόσωπο τους είναι δεδομένη. Σήμερα, έχοντας στο πλευρό του και περίπου 1.500 φίλους του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει να "κλέψει" τη νίκη, ώστε να φτιάξει το κλίμα στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών. Εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός οι Σαλπιγγίδης, Γκαρσία και Βιβιάν.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής. Αμφότερες βγάζουν δυσκολίες στο σκοράρισμα και σήμερα δεν περιμένω καμία από τις δύο πλευρές να ρισκάρει ιδιαίτερα. Θεωρώ ότι το under 1.5 (2.35 Sportingbet) είναι πολύ πιθανό, αφού η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη περιμένω να πάρει και τη νίκη.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση