betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Ρέντινγκ - Τόττεναμ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από το 2006): 1-1-4

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το τελευταίο 20ήμερο λόγω της αναβολής του αγώνα με τη Σάντερλαντ (25/08). Στον τελευταίο αγώνα για το Λιγκ Καπ (28/08) επικράτησε της Πιτέρμπορο εντός με 3-2. Είχαν προηγηθεί το 2-4 εκτός με την Τσέλσι και το 1-1 εντός με τη Στόουκ. Και τα τρία παιχνίδια της ήταν γκολ-γκολ.  Με τους Πογκρέμπνιακ και Λε Φοντρ στην επίθεση δεν έχει πρόβλημα στη γραμμή κρούσης. Στην άμυνα όμως βγάζει πολλά προβλήματα, έχοντας δεχτεί 7 γκολ σε 3 αγώνες. Εκτός ο επιθετικός Ρόμπερτς. Αμφίβολος ο μέσος Κεμπ.



ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1


ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Τόττεναμ απώλεσε το προβάδισμα που πήρε στο τελευταίο 20λεπτο και δέχτηκε γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα, παραχωρώντας και πάλι ισοπαλία εντός έδρας με 1-1. Στην τελευταία αγωνιστική αυτό συνέβη με τη Νόργουιτς, όπου το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ στο 68’, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85’. Με πανομοιότυπο τρόπο είχε πάρει βαθμό και η Γουέστ Μπρομ μέσα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν μια εβδομάδα πριν (74’ Εκοτό/91’ Μόρισον). Συνεχίζει χωρίς νίκη η ομάδα του Βίλας-Μπόας, αλλά τουλάχιστον είχε αρκετό χρόνο να δουλέψει με τις τελευταίες μεταγραφές (Σίγκουρντσον, Βερτόγκεν, Ντέμπσεϊ, Ντεμπελέ, Γιορίς). Ο πρώην τερματοφύλακας της Λυόν και διεθνής με τη Γαλλία, Γιορίς, είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Λάτσιο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα (στον ίδιο όμιλο με ΠΑΟ). Εκτός ο τερματοφύλακας Γκόμες, ο αμυντικός Καμπούλ (1 συμμ.) και ο μέσος Πάρκερ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ποιοτικά οι δύο ομάδες δε συγκρίνονται αλλά η Τόττεναμ χρειάζεται να το αποδείξει και στο γήπεδο. Αν η Ρέντινγκ συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και τα ίδια αμυντικά προβλήματα, η Τόττεναμ μπορεί να φύγει με το διπλό από το Μαντέσκι (2.05 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση