» » » » » » » Preview Serie A: Νίκη ή απόλυση για τον Αλέγκρι.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Serie A: Νίκη ή απόλυση για τον Αλέγκρι.
16:00 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 9-9-21
ΠΕΡΥΣΙ: ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΜΙΛΑΝ 1-2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 στην εκτός αναμέτρηση με τη Σιένα, με τους Μπάστα (3΄) και Ντι Νατάλε (5΄), η άδικη αποβολή του Λατσάρι στο 53’ έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στη γηπεδούχο η οποία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο ίσα, μειώνοντας στο 70’ και ισοφαρίζοντας με πέναλτι στο 77’. Την Πέμπτη υποδέχθηκε την Ανζί για το Γιουρόπα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του τερματοφύλακα Παντέλι, αλλά ο Ντι Νατάλε καθάρισε και πάλι, χαρίζοντας την ισοπαλία στην ομάδα του με γκολ στο 92’. Δεν έχει πετύχει νίκη και στα 6 επίσημα φετινά της παιχνίδια (0-4-2), τα οποία ήταν όλα γκολ-γκολ. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Τορίνο εκτός. Εκτός ο επιθετικός Μουριέλ (2 συμμ./1 ασίστ). Τιμωρημένος ο μέσος Λατσάρι (2 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Μπρκιτς (2 συμμ.), οι αμυντικοί Ερτό (1 συμμ.), Μπάστα (2 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο μέσος Μπαντού (1 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΜΙΛΑΝ: Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα από (θεωρητικά) αδύναμο αντίπαλο για τη Μίλαν, που ηττήθηκε με 0-1 από την Αταλάντα, όπως ακριβώς συνέβη και με τη Σαμπντόρια στην πρεμιέρα. Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας για περισσότερο χρόνο, αλλά δε είχε μεγάλη φάση, με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ σε αντεπίθεση στο 61’, χωρίς στη συνέχεια να μπορέσει να αντιδράσει. Την Τετάρτη υποδέχτηκε την Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ και παραχώρησε το 0-0, σε ένα ματς που η απόδοση της κινήθηκε και πάλι σε ρηχά νερά. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στα τρία επίσημα που έχει δώσει. Με την κακή εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής να χρεώνεται κατά πολύ στον Αλέγκρι, έχουν ήδη ξεκινήσει η φήμες για την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας, με τον Ράφα Μπενίτεθ να θεωρείται ο επικρατέστερος να αναλάβει. Δύσκολα όμως να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα. Την Τετάρτη υποδέχεται την Κάλιαρι. Εκτός ο αμυντικός Βιλά, οι μέσοι Μουντάρι, Στράσερ και οι επιθετικοί Ρομπίνιο (1 συμμ.), Πάτο. Αμφίβολος ο μέσος Μοντολίβο (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε κακή κατάσταση οι δύο ομάδες, που βγάζουν κούραση στο παιχνίδι και έλλειψη δημιουργικότητας. Δύσκολα να ξεφύγει το ματς από την ισοπαλία (3.40 Bet365).


16:00 ΙΝΤΕΡ  – ΣΙΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-4-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ 2-1

ΙΝΤΕΡ: Στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, υποδέχτηκε τη Ρουμπίν Καζάν, με τους Ρώσους να παίρνουν προβάδισμα δύο φορές (17’, 84’), αλλά την Ίντερ να ισοφαρίζει και στις δύο περιπτώσεις (Λιβάγια 39’, Μιλίτο 92’). Στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας «σφαλιάρα» από τη Ρόμα (1-3), ταξίδεψε στο Τορίνο, όπου επικράτησε δίκαια της τοπικής ομάδας με 2-0, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν σημαντικές απουσίες. Σκόρερ οι Μιλίτο (13’) και Κασάνο (84΄). Δεν έχει σημειώσει ακόμα εντός έδρας νίκη σε 4 επίσημους αγώνες (2 Σέριε Α, 2 Γιουρόπα), έχοντας δεχτεί 9 γκολ. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός της Κιέβο. Εκτός ο αμυντικός Κίβου και οι μέσοι Μαριγκά, Στάνκοβιτς, Όμπι. Αμφίβολος ο μέσος Μουντιγκάι.

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΙΕΝΑ: Αν και βρέθηκε πολύ νωρίς με δύο γκολ στην πλάτη (3’, 5’) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουντινέζε, μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 53’, και με τη μικρή βοήθεια της διαιτησίας, έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Καλαϊό (70’) και Ζε Εντουάρντο (77’ πεν.). Παραμένει με… αρνητική βαθμολογία, αφού έχει τιμωρηθεί με -6 βαθμούς και με τους 2 βαθμούς μέχρι στιγμής βρίσκεται ακόμα στο -4. Δεν έχει νίκη κόντρα στην Ίντερ την τελευταία 10ετία (0-4-12). Την Πέμπτη υποδέχεται τη Μπολόνια. Εκτός ο αμυντικός Μπελμόντε και ο επιθετικός Λαρόντο. Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Καμπανιόλο, ο μέσος Μπολζόνι και ο επιθετικός Ζε Εντουάρντο (2 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ίντερ έχει μείνει χωρίς νίκη στο Μεάτσα και αν δεν κερδίσει και σήμερα την αδύναμη Σιένα δε θα κερδίσει ποτέ. Άσος στο 1.50 (William Hill).


16:00 ΚΑΤΑΝΙΑ  – ΝΑΠΟΛΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-3-6
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΑΤΑΝΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Ξεκίνησε δυνατά φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά απέναντι στην πολύ καλή Φιορεντίνα γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 0-2. Είχαν προηγηθεί το εκτός 2-2 με τη Ρόμα και η εντός έδρας νίκη επί της Τζένοα (3-2). Στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Νάπολι, δεν έχει κερδίσει φιλοξενούμενος. Αρκετά αδύναμη ανασταλτικά, έχοντας δεχτεί 6 γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Την Τετάρτη φιλοξενεί την Αταλάντα. Εκτός ο αμυντικός Ποτένσα. Αμφίβολοι ο αμυντικό Μπελούσι (2 συμμ.), ο μέσος Λόντι (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Μοριμότο.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΝΑΠΟΛΙ: Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τη Νάπολι, αυτή τη φορά για το Γιουρόπα Λιγκ, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της ΑΙΚ Στοκχόλμης με 4-0. Πρωταγωνιστής ο εξτρέμ Βάργκας, που έκανε χατ-τρικ (6’, 46’, 69’), ενώ το 4ο γκολ σημείωσε ο Τζεμαϊλί λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Τέσσερες μέρες πριν είχε υποδεχτεί την Πάρμα για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε μπροστά με 2-0 (Καβάνι 3’ πεν., Πάντεφ 39’), αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν στο 44’ με τον Παρόλο, ύστερα από ασίστ του Νίνη. Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός της αλλά κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη με 3ο τέρμα που σκόραρε ο Ινσίνιε (77’), το πρώτο του με τη φανέλα της Νάπολι. Έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, φτάνοντας μαζί με το ευρωπαϊκό ματς τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας κατά μ.ο. 3 γκολ/αγώνα. Και τα 5 φετινά της επίσημα παιχνίδια ήταν over. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Λάτσιο. Εκτός ο αμυντικός Μπρίτος (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Αρόνικα (2 συμμ.) και ο μέσος Ίνλερ (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ σοβαρή η Νάπολι φέτος. Η Κατάνια δείχνει ότι μπορεί να είναι «ζημιάρα» ομάδα για πολλούς φέτος, αλλά αν η Νάπολι συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο που παίζει μέχρι τώρα, δε θα δυσκολευτεί να φύγει με το τρίποντο από το «Μασιμίνο». Διπλό στο 2.40 (William Hill).


16:00 ΚΑΛΙΑΡΙ  - ΡΟΜΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 8-8-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΡΟΜΑ 4-2

ΚΑΛΙΑΡΙ: Δεύτερο συνεχόμενο 1-1 για την Κάλιαρι, που ήταν καλύτερη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παλέρμο και αν ήταν πιο προσεχτική στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, θα μπορούσε να έχει φύγει ακόμα και με τη νίκη. Σκόρερ ο Σάου (88’), ενώ το 0-1 είχε γίνει στο 41’. Το προηγούμενο 1-1 ήταν εντός έδρας κόντρα στην Αταλάντα. Μαζί με την ήττα από την Τζένοα στην πρεμιέρα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Σέριε Α. Και τα τρία ήταν under. Με οδηγό τις δύο περσινές νίκες κόντρα στη Ρόμα η Κάλιαρι σήμερα (4-2 εντός, 2-1 εκτός), που όμως δεν έχει νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (0-4-3). Την Τετάρτη ταξιδεύει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με τη Μίλαν. Εκτός ο μέσος Κοσού (3 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Αστόρι (2 συμμ.) και Καμιλέρι.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΡΟΜΑ: Δεύτερη κακή εντός έδρας εμφάνιση για τη Ρόμα φέτος, χάνοντας με 2-3 από τη Μπολόνια μέσα στο Ολίμπικο. Βρέθηκε να προηγείται στο 16’ με 2-0 (Φλορέντσι 6’, Λαμέλα 16’), αλλά έκατσε στο δεύτερο και μετά από μια σειρά λαθών στην άμυνα, χάρισε ουσιαστικά τρία γκολ στο τελευταίο 20λεπτο στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων και μαζί τους τρεις βαθμούς. Σε αυτό το ματς αγωνίστηκαν βασικοί ο Ταχτσίδης για τη Ρόμα και ο Παναγιώτης Κονέ για τη Μπολόνια. Είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα το 2-2 με την Κατάνια. Μοναδική καλή εμφάνιση φέτος το 3-1 στο Μεάτσα κόντρα στην Ίντερ. Μετράει 5 στα 6 εκτός έδρας over στη Σέριε Α, ενώ over ήταν και οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις με την Κάλιαρι. Φέτος έχει τρία γκολ-γκολ και over στο πρωτάθλημα. Εκτός ο αμυντικός Ντόντο και οι μέσοι Ντε Ρόσι (2 συμμ./1 ασίστ), Μπράντλεϊ (1 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Λομπόντ, οι μέσοι Πιάνιτς (2 συμμ.), Περότα και οι επιθετικοί Ντέστρο (2 συμμ.), Οσβάλντο (2 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι πειραματισμοί συνεχίζονται για τη Ρόμα, πότε με επιλογές του Ζέμαν πότε λόγω τραυματισμών και αυτό αντικατοπτρίζεται τόσο στην κακή αμυντική λειτουργία όσο και στους 5 χαμένους βαθμούς. Αν παίξει πάντως σοβαρά μπορεί να φύγει με τη νίκη, αν και δε το συνιστούμε και πολύ ζεστά. Διπλό στο 2.20 (Expekt).


21:45 ΛΑΤΣΙΟ  – ΤΖΕΝΟΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-3-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΑΤΣΙΟ-ΤΖΕΝΟΑ 1-2

ΛΑΤΣΙΟ: Πολύ καλό το φετινό ξεκίνημα για τη Λάτσιο, που έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Κιέβο εκτός έδρας με 3-1. Ο Ερνάνες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 5’, ο Κλόζε έκανε το 2-0 (37’), ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε και πάλι ο βραζιλιάνος φορ στο 74’, πραγματοποιώντας και πάλι εξαιρετική εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν τυπικά στο 83΄με πέναλτι. Φτωχό σε θέαμα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τόττεναμ για το Γιουρόπα την Πέμπτη και το 0-0 ήρθε απόλυτα δίκαια και για τις δύο πλευρές. Παραμένει αήττητη στα 6 φετινά της παιχνίδια (5 νίκες, 1 ισοπαλία - 3 Γιουρόπα, 3 Σέριε Α), έχοντας 4 στα 6 no goal. Την Τετάρτη έχει δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι. Εκτός οι αμυντικοί Ραντού, Ντιακιτέ και ο μέσος Μπρόκι. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Κονκό (3 συμμ./1 ασίστ) και Στανκεβίτισιους.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΤΖΕΝΟΑ: Κόντρα στη Γιουβέντους εντός έδρας είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε γρήγορα στο γκολ με τον Ιμόμπιλε (18’). Στο δεύτερο ημίχρονο «παραδόθηκε» στις ορέξεις τη Γιούβε, η οποία τη φιλοδώρησε με 3 γκολ (61’, 78’, 84’) στερώντας της την ευκαιρία να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που παίρνει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά δέχεται τρία γκολ στην επανάληψη, δείχνοντας πολλά αμυντικά κενά (με την Κατάνια είχε σκοράρει στο 26’, αλλά δέχτηκε γκολ στο 66’, 68’ ,84’). 4 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Λάτσιο ήρθαν over. Φέτος μετράει 3 στα 4 γκολ-γκολ. Την Τετάρτη υποδέχεται την Πάρμα. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ιμόμπιλε (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ) και Γιάνκοβιτς (3 συμμ./1 γκ.). Σϊγουρα εκτός οι μέσοι Βάργκας (1 συμμ.) και Ρόσι (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λάτσιο έχει πολύ διαφορετική φιλοσοφία φέτος και παίζει πολύ πιο ωραίο ποδόσφαιρο φτάνοντας εύκολα σε υψηλά σκορ. Με τα προβλήματα στην άμυνα της Τζένοα, αλλά με καλές μονάδες μεσοεπιθετικά, λογικά θα έχουμε τουλάχιστον 3 γκολ στην αναμέτρηση. Over στο 1.72 (Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση