» » » » » » » Preview Serie A:Δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την Κιέβο η Μεγάλη Κυρία

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Serie A:Δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την Κιέβο η Μεγάλη Κυρία
19:00 ΠΑΡΜΑ  – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 10-8-15
ΠΕΡΥΣΙ: ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2-2

ΠΑΡΜΑ: Ο Ντοναντόνι παραπονιόταν πριν το παιχνίδι με τη Νάπολι ότι φοβόταν τον κακό αγωνιστικό χώρο του Σαν Πάολο, αλλά αυτό δε δικαιολογεί τη μέτρια εικόνα που παρουσίασε η Πάρμα στην ήττα από τη Νάπολι με 1-3. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 3’ και 39’, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Παρόλο μείωσε σε 1-2, σκοράροντας από την ασίστ του Νίνη, στο πρώτο παιχνίδι του έλληνα διεθνή που ξεκινάει βασικός. Στο 77’ η Νάπολι έκανε το τελικό 3-1, που υποχρέωσε την Πάρμα στη δεύτερη φετινή της εκτός έδρας ήττα. Την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Τζένοα. Εκτός ο αμυντικός Σαντακροκέ και οι επιθετικοί Μπιαμπιάνι (2 συμμ./1 ασίστ), Σανσόνε και Αμάουρι.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Η διοίκηση της Φιορεντίνα θα τρίβει τα χέρια της που κατάφερε να κρατήσει τον Γιόβετιτς για άλλη μια χρονιά, αφού ο Μαυροβούνιος σκοράροντας στο 43’ και δίνοντας ασίστ στον Τόνι στο 65’, έδωσε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη για την ομάδα του. Έφτασε ήδη τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει και στα τρία φετινά παιχνίδια. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει η Φιορεντίνα χωρίς αυτόν, αν ποτέ χρειαστεί. Προς το παρόν ο Μοντέλα έχει στο μυαλό του το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αφού εκτός από το σημερινό επικίνδυνο εκτός έδρας παιχνίδι, την Τρίτη οι «Βιόλα» υποδέχονται τη Γιουβέντους σε αγώνα πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη Κυριακή ταξιδεύει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει. Σημαντικό κρας-τεστ για την ομάδα που πολλοί βλέπουν ως την ευχάριστη έκπληξη στη φετινή Σέριε Α. Εκτός οι μέσοι Ακουιλάνι (1 συμμ./1 ασίστ), Ντελά Ρόκα και ο επιθετικός Ελ Χαμνταουί (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Πάρμα έχει κάποιες ελλείψεις επιθετικά και αν δε βρει τρόπο να απειλήσει, η σοβαρή φέτος Φιορεντίνα μπορεί να φύγει με το διπλό από το Ένιο Ταρντίνι (3.00 Bet365).


21:45 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  - ΚΙΕΒΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-6-1
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΚΙΕΒΟ 1-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Άνετα έφτασε στο 3 στα 3 η Γιουβέντους, επικρατώντας της Τζένοα εκτός έδρας με 3-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’, αλλά στο δεύτερο μέρος σημείωσε τρία τέρματα με τους Τζιακερίνι (61’), Βούτσινιτς (78’ πεν.) και Ασαμόα (84’). Μεσοβδόμαδα, στάθηκε πολύ καλά στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τσέλσι και αν οι γηπεδούχοι δεν είχαν τη τύχη με το μέρος τους θα μπορούσε να έχει διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη. Η Τσέλσι πήρε προβάδισμα με δύο γκολ (31’, 33’), αλλά ο Βιντάλ απάντησε με σουτ στο 38’. Στο δεύτερο μέρος η Γιούβε έλεγχε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κουλιαρέλα (80’) που είχε μπει ως αλλαγή 5’ πριν, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία στο 84’, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ. Πολύ καλή η εντός έδρας παράδοση κόντρα στην Κιέβο από το 2001 (6-3-0). Έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια (6 συνολικά), δείχνοντας μια διαφορετική προσέγγιση από τα περσινά «σφιχτά» παιχνίδια της με τα λίγα γκολ και τη «μπετόν-αρμέ» άμυνα. Χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στο ίδιο διάστημα έχει πετύχει 15 γκολ! Την Τρίτη παίζει κόντρα στη Φιορεντίνα εκτός έδρας. Αμφίβολος ο μέσος Πέπε. Εκτός ο μέσος Παντόιν (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΚΙΕΒΟ: Σε πολύ ρηχά νερά κινήθηκε η Κιέβο και γνώρισε δίκαια την εντός έδρας ήττα από τη Λάτσιο με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 (5’, 37’, 74’), με τον Πελισιέ να σημειώνει το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους στο 83’ με πέναλτι. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Κιέβο, που την Τετάρτη υποδέχεται την Ίντερ. ΟΙ τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γιουβέντους έληξαν ισόπαλες. Εκτός ο τερματοφύλακας Σκουίτσι, και ο επιθετικός Παλόσι. Αμφίβολοι ο αμυντικό Ντραμέ και ο μέσος Λουτσιάνο.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάθε φορά που βλέπω φέτος τη Γιουβέντους απορώ πως όλοι σχολίαζαν ότι θα είναι αδύναμη επιθετικά και χρειάζεται προσθήκες απεγνωσμένα! Άνετη νίκη για τη «Βέκια Σινιόρα», πιθανά και τα πολλά γκολ (1.75 Bwin).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση