» » » » » » Preview Super League: Τον πρώτο λόγο οι έδρες

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Τον πρώτο λόγο οι έδρες
16:00 BΕΡΟΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-2

ΒΕΡΟΙΑ: Στάθηκε πολύ τυχερή στην τελευταία της αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και παρά τις όσες δυσκολίες αντιμετώπισε κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας(0-0). Χρωστάει πολύ στον γκολκίπερ της, Λόπεθ, που την γλίτωσε ουκ ολίγες φορές, αλλά και στην αστοχία τω αντίπαλων επιθετικών, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Βέροιας στο πρωτάθλημα, που μετά την καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, οι εμφανίσεις της είναι πολύ κακές. Είχε την ατυχία στο τελευταίο ματς να δεχθεί κόκκινη στο 45', ενώ στο 83' έμεινε με εννέα και στο 91' με οκτώ παίκτες! Ο γυμναστής της ομάδας, Νίκος Καρύδας, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών μετά την ισοπαλία τονίζοντας πως εκτός από τύχη η ομάδα του είχε και θέληση. Πλέον ο Νίκος Καρύδας οδεύει ως μόνιμος προπονητής της ομάδας, αφού χαίρει της απόλυτης υποστήριξης του προέδρου, Γιώργου Αρβανιτίδη. Στο σημερινό ματς στοχεύει στο πρώτο της τρίποντο, χωρίς όμως τους τιμωρημένους Λόπεθ, Μπεσέρα και Σνάουτσερ και τον τραυματία Ζε Βίτορ.



ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κατέθεσε ότι είχε μέσα στο γήπεδο στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι στιγμής έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και τα μηνύματα από την εικόνα της ομάδας είναι ενθαρρυντικά. Απειλήθηκε κυρίως από στημένες φάσεις και λόγω κάποιων αδρανειών στην άμυνα δέχθηκε τα δύο γκολ, αλλά στο τελευταίο μισάωρο ήταν ανώτερος και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα, αλλά έσπευσε να αποδώσει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, έχει μόλις ένα βαθμό και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αυτό αναγκάζει τη νομάδα σήμερα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μοναδικός αμφίβολος για την ομάδα των Ιωαννίνων είναι ο Τζιμόπουλος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ:  2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έχουν δείξει πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία στις αναμετρήσεις τους. Ένα μικρό προβάδισμα έχει η Βέροια λόγω έδρας, αλλά το χάνει λόγω ψυχολογίας. Θεωρώ ότι το καλύτερο ποντάρισμα που μπούμε να κάνουμε στην εν λόγω αναμέτρηση είναι η ισοπαλία (3.10 Expekt).


18:15 ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-2-0

ΑΡΗΣ: Στάθηκε πολύ τυχερός στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική, αλλά κατάφερε να "κλέψει" το βαθμό από την ΑΕΚ. Το τελικό 1-1 δεν αποτυπώνει την εικόνα της αναμέτρησης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται μονίμως σε παθητικό ρόλο και να καταφέρνει να σκοράρει στην μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιούργησε μπροστά από τα καρέ της "Ένωσης". Ωστόσο, ο βαθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός από πλευράς ψυχολογίας για τον ΆΡΗ, κάτι που τόνισε μετά την λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκης. Τα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι είναι ακόμα πολλά, αλλά το ντεμπούτο του επιθετικού Αγκάνθο, που σκόραρε ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Αμυντικά η ομάδα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, αλλά με την βοήθεια του κόσμου του σήμερα θα προσπαθήσει να φτάσει στο πρώτο τρίποντο της σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να έχει στα πλάνα του τους τραυματίες Τριανταφυλλόπουλο και Ηρακλή.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Η εικόνα της στην τελευταία αναμέτρηση με την Ξάνθη ήταν σαφώς βελτιωμένη από αυτή που είχε στην Τρίπολη, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αρκέστηκε στην ισοπαλία(1-1), αν και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης είχε την κατοχή και τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Η εμφάνιση αυτή σκόρπισε αισιοδοξία σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, που μεσοβδόμαδα με δηλώσεις τους τόνισαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γλιτώσουν την ομάδα από τον υποβιβασμό. Το συγκρότημα της Κέρκυρας όμως έχει σοβαρές αδυναμίες στο ρόστερ της, με την άμυνά της ακόμα να μην μπορεί να βρει τα πατήματά της και να εκθέτει εύκολα την δουλειά των υπόλοιπων παικτών μέσα στο γήπεδο. Σήμερα επιστρέφει στο γήπεδο όπου είχε σφραγίσει την σωτηρία της την περσινή σεζόν και θα παίξει αναγκαστικά για το αποτέλεσμα. Λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα ο Γιάντσης που αποθεραπεύτηκε, ενώ δεν θα μπορέσει αν δώσει το παρών ο Καραπέτσας.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το επιθετικό πρόβλημα του Άρη με προβληματίζει σε αυτήν την αναμέτρηση, αφού η Κέρκυρα θα αμυνθεί μαζικά για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Το under βρίσκεται πολύ χαμηλά και δεν αξίζει το ποντάρισμά μας και γι' αυτό θα επιλέξουμε τον άσσο (1.70 Unibet), που μπορεί να επιβεβαιωθεί με την δύναμη της έδρας.


18:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-2-4

ΟΦΗ: Δεν ανταποκρίθηκε στις περιστάσεις της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Στο ματς σημειώθηκαν τρία αυτογκόλ, με τον κίπερ Γουναρίδη να κάνει ένα μοιραίο λάθος για τη νομάδα του στο πρώτο γκολ, που άλλαξε και όλη την εικόνα της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, τα έβαλε με την διαιτησία για μία περίπτωση πέναλτι, που όμως όπως φάνηκε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες σωστά δεν δόθηκε από τον ρέφερι. Ο ΟΦΗ ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του και θέλει πολλή δουλεία ακόμα ειδικά στον μεσοεπιθετικό τομέα, όπου η ομάδα είναι σχεδόν ακίνδυνη. Δημιουργεί ευκαιρίες με το σταγονόμετρο και δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Στο σημερινό ματς ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει με την βοήθεια του κόσμου του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός παραμένει ο Μπούρμπος, ο Ζαχαράκης και ο Σαρ.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-1

ΑΕΚ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της την περασμένη αγωνιστική, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη, με το 1-1 με τον Άρη στο ΟΑΚΑ να μην είναι δίκαιο και να μην την αφήνει ευχαριστημένη. Ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ, αλλά οι παίκτες της αστόχησαν και τελικά το πλήρωσε με την ισοφάριση. Τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό και έδειξε πως αγώνα με τον αγώνα βελτιώνεται η απόδοση της και πως είναι θέμα χρόνου να έρθει και το πρώτο "τρίποντο" της σεζόν. Το πρόβλημα για το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου είναι τόσο η δημιουργία ευκαιριών, αλλά και το σκοράρισμα, αφού δεν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος επιθετικός στο ρόστερ της ομάδας. Σήμερα στην Κρήτη θα προσπαθήσει να πιέσει τον αντίπαλο, ώστε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Σε αυτή την μάχη θα είναι εκτός οι Λαγός και Βλάχος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κοντοέ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τόσο ο ΟΦΗ, όσο και η ΑΕΚ έχουν τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ρισκάρει να ανοιχτεί, μήπως δεχθεί κάποιο γκολ και είναι πολύ πιθανό η αναμέτρηση να κριθεί στο 0-1 γκολ (2.35 Bwin).


20:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 2-0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φάνηκε ξεκάθαρα στην αναμέτρηση με την Σάλκε ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά σε όλες του τις γραμμές. Ηττήθηκε με 2-1 και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν οι φίλοι του. Παρουσιάστηκε ανέτοιμο ς και κατώτερος των περιστάσεων και αν οι Γερμανοί ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που δημιούργησαν θα μπορούσαν να είχαν πάρει και μεγαλύτερη νίκη. Ο Ζαρντίμ δέχθηκε δριμεία κριτική για την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Ιμπαγάσα, ο οποίος είναι και ο ποιοτικότερος παίκτης των "ερυθρολεύκων", αλλά σήμερα αναμένεται να τον επαναφέρει στο βασικό σχήμα, όπως και τους Παπάζογλου και Φετφατζίδη. Στόχος της ομάδας στην σημερινή αναμέτρηση είναι να πάρει μία ευρεία νίκη ,που θα τους δώσει τους τρεις βαθμούς, αλλά θα τους ανυψώσει και το ηθικό εν' όψει της δύσκολης συνέχειας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμών, αλλά αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 8-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-0

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και πήρε απρόσμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στην Κομοτηνή. Οι παίκτες της ομάδας έβγαλαν πάθος και ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαν και την βοήθεια της τύχης για να φτάσουν στη νίκη. Αμυντικά είχε πολλά κενά και απειλήθηκε αρκετές φορές από τους παίκτες του "τριφυλλιού", ωστόσο δεν δέχθηκε γκολ λόγω της ανικανότητας των αντιπάλων, αλλά και την πολύ καλή μέρα που βρέθηκε ο γκολκίπερ Κουτσόπουλος. Σημασία για την ομάδα της Κομοτηνής έχει όμως το αποτέλεσμα, που τους έδωσε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα και όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας Παντελίδης, πρόκειται για την πιο δύσκολη αναμέτρηση την φετινή σεζόν. Ο Σάββας Παντελίδης θα παρατάξει την ομάδα του με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ θα γεμίσει το κέντρο με ποδοσφαιριστές, ώστε να ανακόψει την γρήγορη ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Πολύ σημαντική η απουσία του Στάθη, όπως και του Μιχαλόπουλου.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το παιχνίδι για τον Πανθρακικό είναι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι δύσκολα θα καταφέρει να βγάλει φάσεις στο "Καραϊσκάκη" και να απειλήσει τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση και θα τους επιλέξω, ώστε να σκοράρουν μόνο αυτοί στην εν λόγω αναμέτρηση (1.66 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση