betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Χαβιέρ Ερνάντες ο αντι-Φαλκάο;
Η φυγή του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του Κολομβιανού άσου, με τον Χαβιέρ Ερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να βρίσκεται πρώτος στην σχετική λίστα.

Την είδηση της πιθανής  φυγής του Ρανταμέλ Φαλκάο το ερχόμενο καλοκαίρι την έκανα και επισήμως γνωστή οι άνθρωποι των "ροχιμπλάνκος" την περασμένη εβδομάδα, αφού ο σύλλογος της Μαδρίτης αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και μόνο εάν μπει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της θα μπορέσει να "σωθεί". Με αυτά τα δεδομένα η πώληση του καλύτερού της παίκτη ίσως καταστεί αναπόφευκτη, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι να είναι διατεθειμένες να πληρώσουν την ρήτρα του ποδοσφαιριστή, που αγγίζει τα 45 εκ. ευρώ.


Στην περίπτωση αυτή οι άνθρωποι της Ατλέτικο θα πρέπει να χτενίσουν την αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τον Μεξικανό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Ο «Τσιτσαρίτο», από την πλευρά του, ενώ πραγματοποίησε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σταδιακά έχασε την προτίμηση του Φέργκιουσον έναντι των Ρούνεϊ και Ουέλμπεκ, ενώ με την έλευση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει και η Φιορεντίνα, που διαθέτει μέχρι 12 εκ. ευρώ για την αγορά του, αλλά εάν πωληθεί ο Φαλκάο τότε η Ατλέτικο θα έχει το προβάδισμα, αφού θα έχει μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία της.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση