betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: "Το αφεντικό της Κρήτης"
20:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - ΟΦΗ
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: -

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Πήρε διπλό τεράστιας σημαίας την περασμένη αγωνιστική μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη, αφού επικράτησε με 2-1 . Το καλύτερο όμως για την ομάδα της Κρήτης δεν ήταν μόνο οι 3 βαθμοί, αλλά και η απόδοση της ομάδας, που αποτελεί την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς δεν κινδύνευσε και κατάφερε να ανοίξει και το σκορ στο 36 με τον Κάλαϊζιτς, ενώ στην επανάληψη κατάφερε να κάνει το 2-0 στο 66' και κινδύνευσε ελάχιστα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Βρίσκεται αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και σήμερα έχει την ευκαιρία με τη νίκη επί του "αιωνίου" ΟΦΗ να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Εντός έδρας η ομάδα εμπνέει εμπιστοσύνη, αφού σε τρεις αναμετρήσεις μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το μεγάλο όπλο για την ομάδα των Χανιών βρίσκεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, που την έχει κάνει να δεχθεί μόλις 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι Αργυρόπουλος, Ντόε και Αρότσα.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 8-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1


ΟΦΗ: Μετά από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην αγωνιστική πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Κατάφερε να πάρει νωρίς τον προβάδισμα με τον Παπάζογλου στο 8', αλλά η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Στο τέλος του ημιχρόνου κέρδισε αποβολή του Γλύκου και λίγο αργότερα ο Σίσιτς έχασε πέναλτι για τους "Κρητικούς". Στο δεύτερο μέρος και παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, κινδύνευσαν πάρα πολύ, αλλά στάθηκαν τυχεροί σε 2-3 φάσεις. Ο ΟΦΗ ταξιδεύει στα Χανιά, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Μέχρι τώρα, μετράει, μόλις 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, φτάνει πολύ δύσκολα στο γκολ, αλλά αμυντικά πάει καλά, αφού η εστία του δύσκολα παραβιάζεται. Έχει δεχθεί έξι γκολ συνολικά σε έξι αγωνιστικές, ενώ εκτός έδρας μετράει φέτος 2 ήττες και μία ισοπαλία. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βάντο, Ιωαννίδη, Καπουράνη και Μπούρμπο.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Παμε στοιχημα: Μπορεί στα χαρτιά να έχει ένα προβάδισμα ο Πλατανιάς, λόγω καλύτερης απόδοσης την φετινή σεζόν, αλλά ο ΟΦΗ είναι πολύ σκληρός  για να πεθάνει. Ο Αναστόπουλος άμα θέλει ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να κρατήσει το μηδέν και γενικότερα να πάρει το αποτέλεσμα. Θα ποντάρω στην εμπειρία του ΟΦΗ από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Διπλό draw no bet (2.20 Βet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση