» » » » » » » Preview παμε στοιχημα Champions League: Σπάρτακ Μόσχας - Μπενφίκα

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview παμε στοιχημα Champions League: Σπάρτακ Μόσχας - Μπενφίκα
19:00 ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα την φετινή σεζόν, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές για το Champions League, μετράει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με αυτήν από την Σέλτικ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική(2-3) να είναι μοιραία. Η ομάδα ενώ δείχνει σε κάθε ματς τις επιθετικές της αρετές, δυσκολεύεται πολύ στην άμυνα, αφού οι αδυναμίες της είναι φανερές. Έχει σκοράρει τέσσερις φορές μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, αλλά προδόθηκε από την άμυνά της δεχόμενη έξι τέρματα. Στο πρωτάθλημα έχει ήδη μείνει πίσω, μετά το πέρας δώδεκα αγωνιστικών, αφού ήδη βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Ανζί. Το Σάββατο αντιμετώπισε εκτός έδρας την πρωτοπόρο, αλλά προδόθηκε αυτήν την στιγμή για την αδυναμία της σε συνθήκες πίεσης, αφού δέχθηκε το 2-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Θα μπορούσε νωρίτερα να είχε δεχθεί άλλο τέρμα, αλλά την κράτησε ζωντανή ο κίπερ της. Σήμερα θα θελήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, που θα την ξαναβάλει σε τροχιά πρόκρισης, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο αμυντικά. Σημαντικές απουσίες για τον Έμερι για το αποψινό ματς, αφού θα λείψουν οι Ντίκαν, Ινσαουράλδε, Παρσίβλιουκ, ΜακΓκίντι και Ρομούλο.



ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας του Πορτογαλικού πρωταθλήματος μαζί με την Πόρτο, αφού σε έξι αναμετρήσεις, μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δεν είχε αγωνιστική το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ στο ματς Κυπέλλου την Πέμπτη επικράτησε με την δεύτερη ομάδα της αδύναμης Φρεαμούντε με 4-0. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει μόλις ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αφού κατάφερε στην πρεμιέρα να πάρει τον βαθμό στην Σκωτίας επί της Σέλτικ, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα με 2-0. Δείχνει να έχει αποδυναμωθεί μετά την φυγή του Βίτσελ για την Ζενίτ, αλλά συνεχίζει επιθετικά να βγάζει φάσεις με ευκολία. Το πρόβλημα για την Μπενφίκα βρίσκεται στην άμυνα, αφού η ομάδα δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και σήμερα που θα απουσιάζει και ο ογκόλιθος της άμυνάς της, Λουζάο, τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Ευτυχώς για τον Πορτογάλο τεχνικός των "αετών" θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Αμφότερες οι ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς. Σύμφωνα με την φόρμα η Μπενφίκα έχει περισσότερες πιθανότητες, αλλά η Σπαρτάκ είναι απρόβλεπτη ομάδα. Οι αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την απουσία του Λουιζάο για την Μπενφίκα με οδηγούν στο goal/goal (1.66 Bet365).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση