» » » » » » » Preview στοιχημα Champions League: Σαχτάρ - Τσέλσι

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview στοιχημα Champions League: Σαχτάρ - Τσέλσι
21:45 ΣΑΧΤΑΡ - ΤΣΕΛΣΙ

ΣΑΧΤΑΡ: Στο εγχώριο πρωτάθλημα δείχνουν την δύναμη τους σε κάθε αγωνιστική και ήδη φαίνεται να έχουν τσεκάρει και τον φετινό τίτλο. Η Σαχτάρ έχει δώδεκα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και έχει ήδη ξεφύγει με δώδεκα βαθμούς από την δεύτερη Ντνίπρο. Διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει 38 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις έξι. Στο Champions League έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές του ομίλου και δείχνει πολύ δυνατή ώστε να μπορέσει να κερδίσει το στοιχημα της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στο τελευταίο της ματς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας(1-1), αλλά αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στην τελική της προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη. Έχει πολλούς παίκτες στην επίθεση, που μπορούν να σκοράρουν με οποιονδήποτε τρόπο και αυτό την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στην έδρα της με όποια ομάδα και αν αγωνίζεται είναι ανταγωνιστική αι σήμερα θα ψάξει την δεύτερη νίκη της, που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στους "16". Πάνοπλη σήμερα θα αγωνιστεί κόντρα στην Τσέλσι, αφού δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.



ΤΣΕΛΣΙ: Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά μετά τη νίκη στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ με 4 -2 εκτός έδρας. Πράματα και θάματα στο τελευταίο ματς από τους Μάτα και Αζάρ, που δείχνουν ότι θ είναι οι φετινοί ηγέτες της Τσέλσι. Με επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ αγωνιστικές οδηγεί την κούρσα, διατηρώντας διαφορά 4 βαθμών από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία μάλιστα φιλοξενεί την ερχόμενη αγωνιστική. Στην Ευρώπη, ξεκίνησε με ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Γιουβέντους, αλλά στο δεύτερο ματς επικράτησε με το ευρύ 4-0 της αδύναμης Νόρτζελαντ μέσα στην Δανία και συγκατοικεί στον κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, μαζί με την σημερινή της αντίπαλο. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για την Τσέλσι, αφού τα πράγματα στον όμιλο είναι ήδη περίπλοκα, αλλά ο Ντι Ματέο σίγουρα έχει στο μυαλό του και το ερχόμενο ντέρμπι. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ίσως να δούμε ένα μικρό rotation από τον Ιταλό τεχνικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή σεζόν και στοχεύουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Αξίζει να ρισκάρουμε στη νίκη των Ουκρανών σήμερα, αφού η Τσέλσι θα έχει το μυαλό της στην αναμέτρηση με την Γιουνάϊτεντ.  (2.40 Sportingbet)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση