» » » » » » Πρόταση Βαλένθια σε Τέρι

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Πρόταση Βαλένθια σε Τέρι
Πρόταση από την Βαλένθια φαίνεται να έχει στα χέρια του  ο Τζον Τέρι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ της FIFA, Φρανσουά Γκαγιάρδο, που προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην Τσέλσι.

Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε στο Ισπανικό ραδιόφωνο Intereconomia και τόνισε πως η Βαλένθια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Τζον Τέρι στην Τσέλσι και πως μέσα τους ανθρώπους που διαπραγματεύονται την μεγάλη μεταγραφή, είναι και ο ίδιος. "Η Βαλένθια διαπραγματεύεται με τον παίκτη -κι εγώ εμπλέκομαι ως πρόσωπο στις συζητήσεις- για την απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η προσφορά είναι ήδη στο τραπέζι. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον επόμενο Ιούνιο και δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Τσέλσι για διάφορους λόγους, ενώ επιθυμεί να μετακινηθεί στην Ισπανία" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαγιάρδο.


Στην συνέχεια έκανε λόγο για τους λόγους που έκαναν τον  Τέρι να θέλει να αποχωρήσει από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την Τσέλσι. "Ο Τέρι έχει προβλήματα. Τον προσβάλλουν συνεχώς (σ.σ. αναφορά στην πρόσφατη ποινή) και δεν το αντέχει άλλο. Αυτός ζήτησε να φύγει, όχι εμείς. Είναι αληθινό αυτό που σας λέω. Οι συζητήσεις διεξάγονται το τελευταίο δεκαπενθήμερο και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις. Η πρόταση είναι για 1,5 χρόνο. Πιστεύω ότι θα την αποδεχθεί" ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ.

Στο στρατόπεδο της Τσέλσι όταν πληροφορήθηκαν την είδηση, πανικοβλήθηκαν, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση της ομάδας, αφήνοντας  έτι το ενδεχόμενο μεταγραφής του  Τζον Τέρι στην Βαλένθια ανοιχτό.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση