» » » » » » » » Preview παμε στοιχημα Europa League: Παναθηναϊκός - Λάτσιο

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview παμε στοιχημα Europa League: Παναθηναϊκός - Λάτσιο
20:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΤΣΙΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σε βαθιά κρίση δείχνει να βρίσκεται ι ο Παναθηναϊκός που δεν κατάφερε να επικρατήσει του Άρη την περασμένη αγωνιστική και έχει καταφέρει να μαζέψει συνολικά 8 βαθμούς μετά το πέρας των πρώτων επτά αγωνιστικών. Σε ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός άργησε να μπει στο παιχνίδι και δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Κατάφερε να προηγηθεί με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση, μετά από αδράνεια της άμυνας. Πλέον βρίσκεται στο -13 στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και για πρωτάθλημα... ούτε λόγος. Στους ομίλους, μετράνε 1 ήττα και 1 ισοπαλία και χρειάζονται οπωσδήποτε την νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση. Η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του Φερέιρα, είναι πλέον πολύ μεγάλη και ο Πορτογάλος τεχνικός, παίζει το κεφάλι του σε κάθε ματς. Σίγουρα η εν λόγω αναμέτρηση, αλλά και αυτή που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη αναμένεται να κρίνει κατά πολύ το μέλλον του Πορτογάλου στον πάγκο του "τριφυλλιού". Στο αγωνιστικό μέρος, θα απουσιάσουν και πάλι οι Μπουμσόνγκ, Κοτσόλης, Σο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ αμφίβολος είναι ο Κουίνσι.



ΛΑΤΣΙΟ: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στο Ιταλικό πρωτάθλημα, όπου έρχεται από την άνετη νίκη της επί της Μίλαν με 3-2. Οι "λατσιάλι" μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν πλήρως και κατάφεραν να προηγηθούν με 23-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Στην συνέχεια έριξαν την απόδοσή τους και δέχθηκαν την μείωση, αλλά κινδύνευσαν ελάχιστα από την αντίπαλο. Διατηρήθηκε με αυτόν τον τρόπο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στο Europa League, με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης και ταξίδεψαν στην Αθήνα με στόχο την νίκη. Στο τελευταίο της ματς επικράτησε με 1-0 της Μάριμπορ εντός έδρας, με τον Έντερσον να χρίζεται σκόρερ για τους Ρωμαίους. Μακριά από την έδρα τους δείχνουν να μην επηρεάζονται και πολύ, αφού φέτος δείχνουν σοβαροί σε κάθε ματς και επιδεικνύουν χαρακτηριστική σταθερότητα. Ο Πέτκοβιτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα αλλά είναι πιθανό να αφήσει κάποιους βασικούς στον πάγκο, δίνοντάς τους ανάσες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Παναθηναϊκός δείχνει να μην έχει την κατάλληλη ψυχολογία για να πάρει αποτέλεσμα. Αγωνιστικά είναι πολύ χειρότερος, ενώ και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό. Την προηγούμενη φορά ήταν το σοκ με τον Κατσουράνη, τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Διπλό 2,22 στο stoiximan
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση