» » » » » » Preview στοιχημα Bundesliga: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Preview στοιχημα Bundesliga: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ
Σημερινή πρόταση για στοιχημα στη Μπουντεσλίγκα το under στην αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-1-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1-0

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Για τρίτο ματς αήττητη παρέμεινε η Άουγκσμπουργκ, που απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με 0-0 από την έδρα της Νυρεμβέργης. Λιγοστές οι φάσεις και για τις δύο πλευρές, που περιορίστηκαν σε σκληρά μαρκαρίσματα (συνολικά δόθηκαν 8 κίτρινες κάρτες) με το τελικό σκορ να μοιάζει απόλυτα δίκαιο. Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας 0-0 για τους Βαυαρούς, που στο ενδιάμεσο κέρδισαν τη Βέρντερ στην έδρα τους (3-1). Αυτή ήταν και η πρώτη τους νίκη για φέτος και βρίσκονται δικαιολογημένα τόσο χαμηλά στη βαθμολογία (16η), έχοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής μετράει 5 στα 8 no goal και under. Δεν έχασε στις δύο περσινές της αναμετρήσεις με το Αμβούργο, με τα δύο παιχνίδια να λήγουν στο under. Εκτός εδώ και καιρό ο αμυντικός Φιλπ και ο μέσος Κου (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2


ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Την προηγούμενη εβδομάδα υποδέχθηκε τη Στουτγάρδη και παρότι δημιούργησε αρκετές φάσεις δε βρήκε τρόπο να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε από τους φιλοξενούμενους στο 31’. Σταμάτησε το αήττητο σερί που έτρεχε (3-1-0), έχοντας κάνει μάλιστα και πολύ καλές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τη νίκη κόντρα στη Ντόρτμουντ. Έπεσε ξανά στη 10η θέση, αλλά μέχρι και ο 4ος απέχει μόλις δύο βαθμούς. Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Γκρόιτερ. Μετράει 3 συνεχόμενα under και no goal. Παραμένουν εκτός οι τερματοφύλακες Νόιχαους, Μίκελ, οι αμυντικοί Στέρνμπεργκ, Ραΐκοβιτς και ο μέσος Νόργκααρντ. Αμφίβολος ο μέσος Ιλίσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 5-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Απότομη προσγείωση για το Αμβούργο, που θέλει να επιστρέψει και πάλι στις νίκες. Με την εικόνα των γηπεδούχων και τις αδυναμίες στην επίθεση, δύσκολα να δούμε πολλά γκολ από τους γηπεδούχους. Και η επίθεση του Αμβούργου έτσι κι αλλιώς δεν τρομάζει. Under στο 1.95 (BetVictor).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση