» » » » » » Προγνωστικα στοιχηματος Ligue 1: Την πρώτη νίκη εντός κυνηγάει η Λιλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Προγνωστικα στοιχηματος Ligue 1: Την πρώτη νίκη εντός κυνηγάει η Λιλ
18:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΕΒΙΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-1
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΕΒΙΑΝ 2-2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ίσως στο μοναδικό ματς φέτος που έδειξε ότι έχει ψυχή (και τύχη), η Μονπελιέ πήρε μεσοβδόμαδα τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Σάλκε με 2-2. Ο Αΐτ-Φανά με ωραίο κρέμασμα έκανε το 1-0 στο 13’, αλλά η Σάλκε αντέδρασε και ισοφάρισε στο 26’. Στο 52’ ο αμυντικός Μποκαλί έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, με το Χούντελααρ να κάνει το 2-1. Εκεί που όλα φάνηκαν πως έχουν τελειώσει και η Σάλκε χαμηλώσει τον ρυθμό της, ο Καμαρά σκόραρε στο 90’, με το σουτ του να βρίσκει ελαφρώς στο πόδι του Ουτσίντα, όσο χρειαζόταν για να αλλάξει πορεία και να μπερδέψει τον Ούνερσταλ. Ιστορικός ο βαθμός που πήρε η Μονπελιέ, αφού ήταν ο πρώτος της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο προηγούμενο παιχνίδι στη Λιγκ 1, είχε επικρατήσει δίκαια της Νανσί με 2-0 εκτός έδρας, με σκόρερ των Μπελαντά (67’) και τον Καμαρά, και πάλι στο 90’. Γενικά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι είναι ανεβασμένη, αλλά τουλάχιστον έχει καταφέρει να μείνει αήττητη για τρίτο παιχνίδι. Εντός έδρας φέτος έχει πάρει μόλις δύο βαθμούς σε τρία ματς (και τα τρία under). Έχει 5 στα 6 τελευταία γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο αμυντικός Μπεντιμό (6 συμμ.) και ο επιθετικός Ουτάκα (5 συμμ./2 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΕΒΙΑΝ: Τρίτο σερί αήττητο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Εβιάν, που έμεινε στο 1-1 με τη Λοριάν. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για το τρίποντο δεχόμενη γκολ στο 86’, ενώ προηγούταν με 1-0 από το 8’, με γκολ του Κελίφα. Αυτό ήταν το μόνο θετικό που έχει να επιδείξει φέτος η Εβιάν, που με τον Ντιπράζ στο τιμόνι δε θυμίζει σε τίποτα την καλοδουλεμένη περσινή ομάδα του Πάμπλο Κορρέα. Μετράει μόλις μία νίκη σε 7 αγωνιστικές, ενώ μαζί με το παιχνίδι για το Λιγκ Καπ, έχει 5 ήττες σε 8 αγώνες. Στις τρεις φετινές εξόδους της έχει ισάριθμες ήττες και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα γκολ (3 στα 3 Under). Εκτός ο τερματοφύλακας Σαλαμόν, οι μέσοι Καμπόν (4 συμμ.), Τζακαρίτζα Κονέ (4 συμμ.) και οι επιθετικοί Γκοβού (4 συμμ.), Μ’Μαντί (2 συμμ.) και Μπινιέ. Σημαντική απώλεια ο αμυντικός Ανγκουλά (6 συμμ.), που είναι τιμωρημένος.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 0-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Όπως και να το κάνουμε, η Μονπελιέ είναι περσινή πρωταθλήτρια, τα πάει κάπως καλύτερα στα τελευταία, ενώ η Εβιάν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο άσος είναι και η επιστροφή στις εντός έδρας επιτυχίες για τη Μονπελιέ θα είναι από τα στηρίγματα αυτού του Σ/Κ (1.75 Interwetten).


21:00 ΛΙΛ  – ΑΖΑΞΙΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-4-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΛ-ΑΖΑΞΙΟ 4-1

ΛΙΛ: Τα μαύρα της τα χάλια έχει φέτος η Λιλ. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στη Σεντ Ετιέν, μετράει 2 ήττες και 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ στα 4 ευρωπαϊκά που έδωσε έχει μόλις μία νίκη και αυτή με το ζόρι, κόντρα στην Κοπεγχάγη. Σύνολο: 2 νίκες σε 10 αγώνες! Στα δύο τελευταία, ηττήθηκε με 0-2 εκτός έδρας από τη Ρεν για το πρωτάθλημα, ενώ την Τρίτη ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στο Μεστάγια από τη Βαλένθια. Συμπλήρωσε αισίως εξάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-4, 4-11 τέρματα). 6 από τα 7 φετινά στη Λιγκ 1 ήταν γκολ-γκολ. Εκτός απόψε ο εξτρέμ Καλού (3 συμμ./1 γκ.) και ο μεσοεπιθετικός Μαρτέν (5 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΖΑΞΙΟ: Άλλη μια καλή εμφάνιση για την Αζαξιό εντός έδρας, που επικράτησε δίκαια της Μπρεστ με 1-0, με το γκολ του Μοστεφά στο 57’. 2 νίκες και 1 ισοπαλία στο Φρανσουά Κοτί, που φαίνεται πως θα είναι το βασικό της όπλο και φέτος (κρατάει αήττητο 14 αγωνιστικών εντός). Εκτός έδρας πάντως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, έχοντας 3 ήττες και 1 ισοπαλία στις 4 εξόδους της, χάνοντας ακόμα και από την Αρλ στο Λιγκ Καπ. Έχει 6 στα 7 no goal στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Μερ (1 συμμ.), Φελίπε Σάαντ και ο μέσος Σαμαριτάνο, αλλά δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 3-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κατανοητό ότι η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική για τη Λιλ, αλλά τα αποτελέσματά της δε δικαιολογούν να είναι τόσο χαμηλά ο άσος. Από την άλλη, όμως και η μαχητική εντός έδρας Αζαξιό, δείχνει πολύ ευάλωτη εκτός έδρας. Με μεγάλες επιφυλάξεις (μπορεί και) να ποντάρουμε στον  άσο (1.44 William Hill).


21:00 ΤΟΥΛΟΥΖ  - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-3-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΥΛΟΥΖ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 2-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Με τον Μπεν Γιεντέρ να φτάνει τα 5 γκολ σε 7 αγωνιστικές, η Τουλούζ έφτασε δίκαια στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τρουά. Ο γαλλοαλγερινός άνοιξε το σκορ στο 65’, ενώ ο Ριβιέρ έκανε το τελικό 2-0. Ικανοποιητική η μέχρι τώρα συγκομιδή βαθμών, έχοντας μόλις μία ήττα σε 7 αγωνιστικές και αυτή από την Παρί, ενώ πήρε και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, επικρατώντας της Καέν με 1-0 εκτός έδρας. Και τα 3 φετινά της εντός ήταν γκολ-γκολ, ενώ υπολογίζοντας και τα περσινά η Τουλούζ έχει μόλις μία νίκη σε 6 αγώνες εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Βαλενσιέν εντός έδρας ήταν under, ενώ οι τρεις έληξαν 0-0. Μοναδική απώλεια για σήμερα ο αμυντικός Ζεμπινά (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Μακράν την καλύτερη της εμφάνιση έκανε η Βαλενσιέν, που επικράτησε της πρωτοπόρου Μαρσέιγ με το εμφατικό 4-1. Βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 3-0, με τα γκολ των Ντανίτς (16’), Λε Ταλέκ (34’) και Καντίρ (39’), ενώ ο Λε Ταλέκ σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 63’, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν το γκολ της τιμής στο 91’. Διατήρησε το φετινό εντός έδρας αήττητο (2-2-0) και επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ (0-1-3). Έχει 4 στα 5 over στο πρωτάθλημα, 5 στα 6 υπολογίζοντας και τον αγώνα με τη Μονακό για το Λιγκ Καπ (2-2). Έχει σκοράρει και στα τρία εκτός φέτος. Θα απουσιάσουν οι μέσοι Ρεμί Γκομίς (4 συμμ.), Τζούριτς και οι επιθετικοί Πουζόλ (3 συμμ./1 γκ.) και Μασαμπού.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τουλούζ έχεις λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ και η Βαλενσιέν βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και γκολ στο καλοπληρωμένο Over κοντά στο 2.35 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση