» » » » » » » Preview Στοιχημα Serie A: Σκοράρουν στο Τζενοα - Παλερμο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Στοιχημα Serie A: Σκοράρουν στο Τζενοα - Παλερμο
19:00 ΚΙΕΒΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-10-8

ΚΙΕΒΟ: Πέμπτη σερί ήττα για την Κιέβο που ηττήθηκε εύκολα εκτός έδρας από την Παλέρμο με 4-1. Οι πέντε συνεχόμενες ήττες είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τεχνικού Ντομένικο Ντι Κάρλο και την πρόσληψη του πρώην άσου της ομάδας (1998-2003), Ευγένιο Κορίνι. Η διοίκηση πρέπει να ποντάρει στο συμβολισμού του παίχτη για την ομάδα, γιατί προπονητικά δεν έχει να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο. Πέρυσι τερμάτισε τη Φροζινόνε 8η στη Λέγκα Προ 1 (γ’ εθνική), την προηγούμενη χρονιά είχε κάτσει μόλις τρεις μήνες στον πάγκο της Κροτόνε (Σέριε Β), ενώ την περίοδο 2010-11 είχε αναλάβει τη νεοφώτιστη στην Σέριε Β, Πορτοσουμάγκα, σε συνεργασία με έναν ακόμα (δεν είχε το UEFA PRO) και μετά από 12 μέρες τον διώξανε! Το μοναδικό τρίποντο για την Κιέβο φέτος ήταν στην πρεμιέρα κόντρα στη Μπολόνια με 2-0. Στις 5 τελευταίες ήττες της έχει συντελεστή τερμάτων 2-13! Εκτός ο τερματοφύλακας Σκουίτσι, οι μέσοι Λουτσιάνο, Μπεντιβόλιο και ο επιθετικός Παλόσκι. Σημαντικότερη όμως απώλεια αυτή του βασικού και αναντικατάστατου Πελισιέ (5 συμμ./2 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Μετά την αναμενόμενη ήττα από τη Νάπολι (0-1), η Σαμπντόρια έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο παιχνίδι, αλλά αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες που είχε, αυτό δεν πρέπει να χάλασε και πολύ τον Φεράρα. Έτσι κι αλλιώς για νεοφώτιστη τα έχει πάει εξαιρετικά, μένοντας αήττητη στις 5 πρώτες αγωνιστικές (3-2-0), παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο, Πολύ καλές και οι εκτός έδρας εμφανίσεις της μέχρι στιγμής, έχοντας κερδίσει Μίλαν (1-0) και Πεσκάρα (3-2) και αποσπώντας το Χ από τη Ρόμα (1-1). 5 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις με την Κιέβο ανεξαρτήτου έδρας έληξαν ισόπαλες, ενώ έχει πολύ καλή παράδοση στο Μπεντεγκόντι τα τελευταία χρόνια (3-6-0). Σημαντική η επιστροφή του Μάξι Λόπες. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γκασταλντέλο. Εκτός ο μέσος Αντρέα Πόλι (3 συμμ.) και οι επιθετικοί Αντόνιο, Έντερ (6 συμμ.), Πότσι (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο μέσος Τισόνε (1 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 5-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σαμπντόρια ξεκίνησε δυνατά φέτος, αλλά «έκατσε» στα τελευταία, πληρώνοντας τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που είχε. Η Κιέβο είναι σε τραγική κατάσταση και πρέπει να αντιδράσει, αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο να συμβεί σήμερα, αν και ο Κορίνι σίγουρα θα θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα. Αν και μου πέρασε από το μυαλό το διπλό αρχικά, δύσκολα να ξεφύγει το παιχνίδι από την ισοπαλία (3.20 Interwetten).


21:45 ΤΖΕΝΟΑ  – ΠΑΛΕΡΜΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2001): 5-6-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΖΕΝΟΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 2-0

ΤΖΕΝΟΑ: Για τρίτο παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Τζένοα (1-2-0), μετά το εκτός έδρας 0-0 με την Ουντινέζε. Αυτό ήταν το τρίτο σερί under, αν και είναι ομάδα που δεν μας έχει συνηθίσει σε χαμηλά σκορ. Το πρώτο της παιχνίδι που έπαιξε τόσο αμυντικά και δεν κατάφερε να σκοράρει στα 7 επίσημα φετινά (6 πρωτ., 1 κυπ.).  Εκτός ο αμυντικός Φερονέτι (2 συμμ.) και οι μέσοι Βάργκας (1 συμμ.) και Ρόσι (1 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σαμπιρίσι (5 συμμ.), οι μέσοι Κούτσκα (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Σεϊμούρ (5 συμμ.) και ο επιθετικός Γιάνκοβιτς (4 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 4-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΛΕΡΜΟ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίκολι, που σημείωσε χατ-τρικ (13’, 59’, 82’), η Παλέρμο έφτασε δίκαια στην πρώτη φετινή της νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Κιέβο με 4-1. Στο 80’ ο Τζιόρτσι είχε κάνει το 3-1, μετά από ασίστ του Μίκολι. Τα δύο τελευταία γκολ της Παλέρμο ήρθαν μετά το 62’, όταν η Παλέρμο έμεινε με 10 λόγω της αποβολής του Μπριένσα με 2η κίτρινη. Μετράει τρεις ήττες φέτος στα εκτός έδρας, χωρίς να πετύχει γκολ. Αν υπολογίσουμε και τα περσινά, οι ήττες γίνονται πέντε, με συντελεστή τερμάτων 0-9. Τα εκτός γενικά δεν της πάνε, αφού από πέρυσι μετράει μόλις μία νίκη σε 22 εξόδους της. Τιμωρημένος ο μέσος Μπριένσα (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μιλάνοβιτς και Ζαχάβι. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μαντοβάνι (3 συμμ.) και ο μέσος Σανσεβερίνο.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαν να ξύπνησε η Παλέρμο, αλλά ακόμα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα έχει συνέχεια η ομάδα – ή ο Μίκολι! Δύσκολα να δούμε και τη Τζένοα να παίζει τόσο κλειστά και πάλι, που θα κυνηγήσει την πρώτη εντός επιτυχία, μετά από δύο παιχνίδια στην έδρα της χωρίς νίκη. Κάποια στιγμή θα σκοράρει και η Παλέρμο εκτός. Γκολ-γκολ στο 1.72 (Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση