» » » » » » » Preview παμε στοιχημα Super League: Μονόδρομος η νίκη για την "Ένωση"

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview παμε στοιχημα Super League: Μονόδρομος η νίκη για την "Ένωση"
17:15 ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 3-1-0

ΑΕΚ: Πραγματοποίησε ακόμα μία τραγική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε δίκαια στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο με 1-0. Σε ακόμα ένα ματς ήταν ακίνδυνη επιθετικά, ενώ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο ανασταλτικό κομμάτι. Μετά τη νέα αποτυχία, πάρθηκε η απόφαση να αντικατασταθεί ο Βαγγέλης Βλάχος, με την "Ένωση" να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Οι πρώτοι στην λίστα του Δημητρέλου ήταν οι Αναστασιάδης και Δέλλας, αλλά αμφότεροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την "ηλεκτρική" καρέκλα της ΑΕΚ, ενώ οι επόμενοι είναι οι Πάντιτς και Χάβος. Στο σημερινό ματς πάντως η "Ένωση" θα έχει στον πάγκο της, τους Μπατίστα και Κοπιτσή ως υπηρεσιακούς. Τέσσερις ήττες και μόλις μία ισοπαλία έχει η ΑΕΚ σε αυτές τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και με τον έναν βαθμό που έχει μαζέψει βρίσκεται μόνη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ για το "δικέφαλο", που σήμερα θέλει πάση θυσία τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφουν οι Λαγός και Βλάχος, ενώ εκτός θα είναι οι Κατσικοκέρης, Φούντας και Καλογέρης.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 2-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 επί του ΟΦΗ, στο νησί των Φαιάκων. Εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο το καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησε και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να σκοράρει δύο φορές και να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Στο δεύτερο μέρος αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, αγχώθηκε, αλλά τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ανάσα πήρε η ομάδα μετά από αυτήν τη νίκη, αφού έφτασε στους 4 βαθμούς και βγήκε προς το παρών από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και τους τόνισε ότι ένα αποτέλεσμα στην Αθήνα θα είναι καθοριστικό για την πορεία της ομάδας, με την εξέλιξη που έχει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Κέρκυρας είναι στην άμυνα, όπου έχει δεχθεί μέχρι στιγμής γκολ σε όλες της τις αναμετρήσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κοντοδήμο, αλλά και στους τραυματίες Μπάρκογλου και Μπουκουβάλα.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 3-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το κάκιστο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει η "Ένωση" κάνει το σημερινό ματς... τελικό γι' αυτήν. Οι παίκτες δείχνουν να έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θεωρώ ότι και η φυγή του Βλάχου θα επηρεάσει θετικά τους παίκτες. Πρώτο σημείο ο άσσος (1.72 Bet365).


17:15 ΒΕΡΟΙΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 0-1-1

ΒΕΡΟΙΑ: Πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στην Σούπερ Λιγκ την περασμένη αγωνιστική, αφού μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ εντός έδρας, ακολούθησε το διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 1-0. Η ομάδα δεν είχε τόσο καλή απόδοση, όπως και στο προηγούμενο ματς, αλλά στηρίχθηκε και πάλι στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Λόπεθ. Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης είχε παθητικό ρόλο και παρακολουθούσε τον Πανθρακικό, που είχε την πρωτοβουλία, αλλά κατάφερε να σκοράρει στο 52' με τον Καλτσά και τελικά να φύγει με το τρίποντο από την Κομοτηνή. Έφτασε αισίως τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της με τον γυμναστή Νίκο Καρύδα στον πάγκο της, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ. Πάει προς μόνιμος ο Καρύδας, αφού ο πρόεδρος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας. Στο σημερινό ματς η Βέροια, στηριζόμενη στην άμυνα, θ προσπαθήσει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από τον Ατρόμητο, ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Επιστρέφει ο Ιωάννου στο βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ οι Τόμας και ΖεΒίτορ λογικά δεν θα προλάβουν να είναι απόλυτα έτοιμοι.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δεν ήταν κακός ο Ατρόμητος στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 1-0. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για τους Περιστεριώτες στο φετινό πρωτάθλημα, που έχουν υψηλούς στόχους. Το επιθετικό πρόβλημα ήταν εμφανές στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" ,αφού η ομάδα ενώ είχε καλή δημιουργία και ανάπτυξη, δεν μπορούσε να τροφοδοτήσει τον Κούτσι, ώστε να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, παραδέχθηκε πως η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα(έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε πέντε αγώνες), αλλά τόνισε πως γι' αυτό δεν ευθύνονται μόνο οι επιθετικοί. Το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας πάντως παραμένει καλό, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό και άπαντες πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί αν αφήσει πίσω της αυτήν την αναμέτρηση και αν συνεχίσει με το καλό πρόσωπο, που έχει δείξει μέχρι στιγμής. Μακριά από την έδρα της η ομάδα πάντως αποδυναμώνεται αισθητά και δυσκολεύεται πολύ να πάρει νίκη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, αλά αναμένεται αν κάνει κάποιες αλλαγές, ώστε να βελτιώσει την επιθετική εικόνα της ομάδας του.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βέροια έχει καλή ψυχολογία, αφού προέρχεται από αήττητο τριών σερί αγωνιστικών, χωρίς να δεχθεί γκολ. Ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα στο γκολ και εκτός έδρας παίζει πάντα πιο συντηρητικά. Θεωρώ ότι όποια ομάδα πετύχει πρώτη γκολ θα κερδίσει. 0-1 γκολ (2.25 Expekt).


19:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 3-1-4

ΟΦΗ: Γνώρισε την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε με 2-1 στην Κέρκυρα. Σε ακόμα ένα ματς μακριά από την Κρήτη η ομάδα είχε πολλά προβλήματα, εδικά στο πρώτο μέρος, όπου δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά. Ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ, σκόραρε στο 52', κέρδισε αποβολή στο 76', αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Απογοητευμένος ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, που χρέωσε την ήττα στο πολύ κακό πρώτο μέρος των Κρητικών. Επιστρέφει σήμερα στην έδρα του, όπου είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην τελευταία του εμφάνιση και θέλει σήμερα να πάρει αποτέλεσμα και από τον "δικέφαλο" του Βορρά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στον ανέτοιμο Μπούρμπο, όπως και στους τραυματίες Σαρ, Λαμπρόπουλο και Βαλεριάνο. Αποθεραπεύτηκε και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ο κίπερ Στρατηλάτης.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 4-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΑΟΚ: Άκρως αποτελεσματικός και εντυπωσιακός ήταν ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, όπου πήρε τη νίκη με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Επικράτησε του αιωνίου του αντιπάλου με 4-1, πέτυχε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και δείχνει η μοναδική ομάδα που μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Επεισοδιακό το φινάλε του ντέρμπι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τελικά να την πληρώνουν οι Κατσικάς και Λόρενς, που δέχθηκαν την κόκκινη κάρτα. Επεισόδιο υπήρξε και ανάμεσα στον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Δώνη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Τάσο Κάκο, με τον Έλληνα προπονητή να τιμωρείται τελικά με έναν μήνα αποκλεισμό. Το κλίμα πάντως στο στρατόπεδο της ομάδας παραμένει καλό και ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στη νσημερινή αναμέτρηση στην Κρήτη, ώστε να μείνει  κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά και για να πάρει μεγαλύτερη διαφορά από τις ομάδες που στοχεύουν στην δεύτερη θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Λόρενς, Κατσικάς και Κάτσε, όπως και οι Γκαρσία και Βιβιάν, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 10-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: O ΠΑΟΚ στοχεύει μόνο στη νίκη, ώστε να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά οι πολλές απουσίες που έχει ίσως του κοστίσουν. Δυσκολοκατάβλητος ο ΟΦΗ στην έδρα του, που θα παίξει με πάθος για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Πιθανή η ισοπαλία (3.20 Sportingbet) σήμερα στο Γεντί Κουλέ.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση