» » » » » » Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 3ος Όμιλος και 5ος Όμιλος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 3ος Όμιλος και  5ος Όμιλος
19:00 ΝΗΣΟΙ  ΦΕΡΟΕ – ΣΟΥΗΔΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-0

ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕ (158η): Με μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 17 ματς δε μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις, πόσο μάλλον όταν φιλοξένησε από τη Γερμανία. Άκρως τιμητικό το 0-3 στο Αννόβερο στην πρεμιέρα των ομίλων, με τους Γερμανούς να αγωνίζονται με βασικούς, χωρίς όμως να πατάνε «τέρμα τα γκάζια». Ο δανός τεχνικός Όλσεν έκλεισε 1 χρόνο στον πάγκο, μετρώντας 8 ήττες σε 10 αγώνες, ενώ στα πέντε τελευταία η ομάδα του έχει σκοράρει μόλις μία φορά. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά σε φιλικό το 2001, μένοντας στο 0-0. Την Τρίτη αντιμετωπίζει την Ιρλανδία εκτός έδρας.



ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νίλσεν (Μαν. Σίτι), Κρίστιαν Γιόενσεν (Ρούναβικ), Μίκελσεν (Φουγκλαφιόρντουρ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ρενέ Γιόενσεν (Μπρόντμπι), Φέρο (Φόρφαρ Αθλέτικ), Μπάλντβινσον (Αλγκάρντ), Τορ Νες (Βαλούρ), Γιουστίνουσεν (Ρούναβικ), Γιάκομπσεν (Βίκινγκουρ), Μπαρταλστόβου (Βίκινγκουρ)
ΜΕΣΟΙ: Μπενγιάμινσεν (ΗΒ Τόρσαβν), Όλσεν (Β36 Τόρσαβν), Χάνσον (Άλμποργκ), Ελτόρ (Κλάκσβικ), Χολστ (Σίλκεμποργκ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ούντσεν (Ελίτ 3000), Σάμουελσεν (Τόρσαβν), Όλσεν (Ρούναβικ), Έντμουντσον (Βίκινγκ)

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΣΟΥΗΔΙΑ (21η): Δυσκολότερα από ότι θα περίμενε πήρε το τρίποντο από το Καζακστάν, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ο στόχος επετεύχθη. Ο Ελμ άνοιξε το σκορ στο 37’, ενώ ο Μπεργκ, που μπήκε ως αλλαγή στο 85’, σφράγισε τη νίκη για τους σουηδούς με γκολ στο 94’. Μόλις 3 ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, ενώ από τους ξενιτεμένους ξεχωρίζει φυσικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ντεμπούτο με την εθνική αναμένεται να κάνει απόψε ο μέσος του Άγιαξ, Σανά. Τα 4 τελευταία ήταν no goal. Την Τρίτη θα φιλοξενηθεί από τους γερμανούς, στο μεγάλο ντέρμπι του γ΄ ομίλου, που μπορεί να κρίνει ποιος θα τερματίσει πρώτος.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ίσακσον (Κασίμπασα), Χάνσον (Χέλσινμποργκ), Νταλίν (Μάλμε)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λούστιγκ (Σέλτικ), Γιόνας Όλσον (Γουέστ Μπρομ), Γκράνγκβιστ (Τζένοα), Μάρτιν Όλσον (Μπλάκμπερν), Γιόχανσον (Σιάτλ), Άλμεμπακ (Κλαμπ Μπριζ), Σαφάρι (Άντερλεχτ)
ΜΕΣΟΙ: Ελμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λάρσον (Σάντερλαντ), Σβένσον (Έλφσμποργκ), Σέλστρομ (Σπαρτάκ Μόσχας), Κατσάνικλιτς (Φούλαμ), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χολμέν (Μπουγιουκσεχίρ), Σανά (Άγιαξ), Βίλελμσον (ΛΑ Γκάλαξι)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ιμπραΐμοβιτς (ΠΣΖ), Ελμάντερ (Γαλατάσαραϊ), Μπεργκ (Αμβούργο), Ρανέγκιε (Ουντινέζε)

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ομολογουμένως, πολλοί αδύναμοι οι γηπεδούχοι, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Σουηδοί για να πάνε με το 2 στα 2 στο ματς με τη Γερμανία. Με την επίθεση που διαθέτουν μπορούν να κάνουν και μόνοι τους το over (1.65 Interwetten).


21:45 ΙΡΛΑΝΔΙΑ  – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (28η): Είχε την τύχη με το μέρος της στην πρεμιέρα των ομίλων και παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 37’, κατάφερε στα τελευταία λεπτά, όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να πάρει την εκτός έδρας νίκη στο Καζακστάν με 2-1 (Κιν 89’ πεν., Ντόιλ 90’). Στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε άνετα του Ομάν σε φιλικό με 4-1 (Λονγκ 7’, Μπράντι 23’, Ντόιλ 36’, Πιρς 85’). Την Τρίτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα νησιά Φερόε.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γουέστγουντ (Σάντερλαντ), Φορντ (Μίλγουολ), Ράντολφ (Μάδεργουελ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ο’Σέι (Σάντερλαντ), Κέλι (Φούλαμ), ΜακΣέιν (Χαλ), Γουάρντ (Γουλβς), Ο’Ντέι (Τορόντο), Κλαρκ (Άστον Βίλλα), Γουίλσον (Στόουκ)
ΜΕΣΟΙ: ΜακΓκίντι (Σπαρτάκ Μόσχας), Άντριους (Μπόλτον), Keogh (Μίλγουολ), Φάχεϊ (Μπέρμιγχαμ), ΜακΚάρθι (Γουίγκαν), Κόλμαν (Έβερτον), Μπράντι (Μαν. Γιουν.), Μέιλερ (Σάντερλαντ), Κλίφορντ (Τσέλσι)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κιν (ΛΑ Γκάλαξι), Λονγκ (Γουέστ Μπρομ), Κοξ (Νόττινχαμ Φόρεστ), Γουόλτερς (Στόουκ)

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2η): Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, επικράτησε στην πρεμιέρα των νήσων Φερόε εντός έδρας με 3-0 (Γκέτσε 28’, Εζίλ 54’, 72’). Τέσσερις μέρες μετά φιλοξενήθηκε από την Αυστρία και πέτυχε το 2 στα 2 επικρατώντας με 2-1, με τα γκολ των Ρόις (44΄) και Εζίλ (52’ πεν.). Ταξιδεύει στο Δουβλίνο με σκοπό τη νίκη που θα της δώσει την ανάλογη ψυχολογία για το σημαντικό παιχνίδι με τη Σουηδία εντός, την ερχόμενη Τρίτη. Τα τελευταία 7 ήταν Over, 6 από τα οποία γκολ-γκολ. Η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Μάριο Γκόμεζ, με τον Λεβ να μένει ουσιαστικά μόνο με τον Κλόζε ως καθαρόαιμο φορ.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νόιερ (Μπάγερν), τερ Στέγκεν (Γκλάντμπαχ), Zieler (Αννόβερο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σμέλτσερ (Ντόρτμουντ), Χόβεντες (Σάλκε), Βέστερμαν (Αμβούργο), Μπαντστούμπερ (Μπάγερν), Λαμ (Μπάγερν), Μερτεσάκερ (Άρσεναλ), Μπόατενγκ (Μπάγερν)
ΜΕΣΟΙ: Κεντίρα (Ρεάλ), Εζίλ (Ρεάλ), Σβαϊνστάιγκερ (Μπάγερν), Σιούρλε (Λεβερκούζεν), Μίλερ (Μπάγερν), Κρος (Μπάγερν), Γκέτσε (Ντόρτμουντ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ποντόλσκι (Άρσεναλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Κλόζε (Λάτσιο)

ΕΚΤΟΣ:
ΓΚΟΛ:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Τραπατόνι είναι «μανούλα» για τέτοια ματς. Ως γνήσιος Ιταλός, ξέρει ότι δεν πρέπει να δώσει χώρους στους Γερμανούς, αν θέλει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Τα νώτα τους θα έχουν φυλαγμένα και οι φιλοξενούμενοι, που δε θέλουν να την πληρώσουν από αντεπιθέσεις. Λίγα γκολ και under στο 2.00 (Bet365).


20:00 ΑΛΒΑΝΙΑ  – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-1

ΑΛΒΑΝΙΑ (84η): Μπήκε δυνατά στα προκριματικά, επικρατώντας δίκαια εντός έδρας της Κύπρου με 3-1, αλλά στον επόμενο αγώνα γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ελβετία με 0-2. Μαζί με τα τρία προηγούμενα φιλικά, έφτασε της 3 νίκες σε 5 αγώνες. Αρχίζει να αποκτάει ρόστερ με (καλή) διεθνή εμπειρία και ελπίζει σε μία έκπληξη, μέσα σε έναν αρκετό αμφίρροπο όμιλο. Ενδεικτικό ότι 4 ομάδες έχουν ξεκινήσει με 1 ήττα-1 νίκη. Για να το κάνει όμως αυτό, θα χρειαστεί οπωσδήποτε νίκη σήμερα. Οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι καθοριστικές για το πώς θα εξελιχθεί ,αφού 3 από τα 4 ματς είναι εντός. Τις 2 φόρες που φιλοξένησε την Ισλανδία στο παρελθόν είχε κερδίσει. Την Τρίτη υποδέχεται τη Σλοβενία. Έχει 6 στα 9 under.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ουικάνι (Παλέρμο), Μπερίσα (Κάλμαρ), Σέχι (Σκεντέρμπεϊ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντάλκου (Βόρσκλα Πόλταβα), Οσμάνι (Βλάζνια Σκεντέρ), Κουρί (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Λίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Αράπι (Σκεντέρμπεϊ), Βέλιου (Φλαμουρτάρι), Μαβράζ (Γκρόιτερ Φιρτ)
ΜΕΣΟΙ: Αγκόλι (Καραμπάχ), Μπουλκού (Σεπαχάν), Λιλάι (Σκεντέρμπεϊ), Χίκα (Λουκέρνη), Βίλα (ΠΑΣ Γιάννινα), Κανά (Λάτσιο), Κουκέλι (Ζυρίχη), Μεχά (Πάντερμπορν), Λίκα (Τίρανα), Ρόσι (ΦΣΒ Φρανκφούρτ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σαντίκου (Λουγκάνο), Μπογκντάνι (Σιένα), Κάνι (Πολόνια Βαρσοβίας), Σαλιχί (DC Γιουνάιτεντ)

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΙΣΛΑΝΔΙΑ (96η): Η σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Νορβηγίας (2-0) στην πρεμιέρα των ομίλων δεν είχε και συνέχεια και έτσι λίγες μέρες αργότερα ηττήθηκε από την Κύπρο με 1-0. Ο επί 11 χρόνια εκλέκτορας της Σουηδίας, Λαρς Λάγκερμπακ, το έχει πάρει απόφαση και θέλει να κάνει μια αξιόμαχη ομάδα, με κορμό παίχτες που αγωνίζονται σε ξένα πρωταθλήματα. Αν και στην αρχή δεν έπεισε (ήρθε τον Ιανουάριο), στα τρία τελευταία δείχνει πολλά θετικά στοιχεία, μετρώντας 2 νίκες με 2-0. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ότεσεν που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κύπρο.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γκουνλέιφσον (FH), Χαλντόρσον (KR), Μπιόρνσον (Σάρπσμποργκ 08)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Στέινσον (Καϊσέρισπορ), Σεβάρσον (Μπραν), Άρνασον (Ρόδεραμ), Ράγκναρ Σίγκουρντσον (Κοπεγχάγη), Εϊρίκσον (Στάμπαεκ), Ότεσεν (Κοπεγχάγη), Σκούλασον (Σούντσβαλ), Εϊγιόλφσον (Μπόχουμ)
ΜΕΣΟΙ: Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλφρεντσον (Βερόνα), Ντάνιελσον (ΑΙΚ), Γκούντμουντσον (Άλκμααρ), Γκίσλασον (Κοπεγχάγη), Γιόνσον (Γουλβς), Μπιάρνασον (Πεσκάρα), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Τόττεναμ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Πόρβαλντσον (Νόρκεπινγκ), Φινμπόγκασον (Χέρενφεν), Γιόχανσον (Άαρχους)

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και γενικά θεωρούνται χαμηλού επιπέδου ομάδες, βλέπουμε ότι αμφότερες προσπαθούν για να κάνουν την έκπληξη και εμφανίζονται πιο σοβαρές από ότι στο παρελθόν. Δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία το παιχνίδι (3.20 Bet365).


21:30 ΕΛΒΕΤΙΑ  – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-3-5

ΕΛΒΕΤΙΑ (15η): Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Ελβετία, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια της και δείχνοντας από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο. Στην Πρεμιέρα επικράτησε εκτός έδρας της Σλοβενίας, ενώ στη συνέχεια της Αλβανίας εντός έδρας. Φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Μετά από πολύ καιρό, οι επιθετικοί Στρέλερ και Φράι δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Μοναδικό νέο πρόσωπο, ο μέσος Ματίς της Σεν Γκάλεν, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος στο ελβετικό πρωτάθλημα. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Ισλανδία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπενάλιο (Βόλφσμπουργκ), Βέλφλι (Γιούνγκ Μπόις), Σόμερ (Βασιλεία)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Λιχτστάινερ (Γιουβέντους), Τζουρού (Άρσεναλ), Ζίγκλερ (Λοκομοτίβ Μόσχας), φον Μπέργκεν (Παλέρμο), Ροντρίγκεζ (Βόλφσμπουργκ), Κλόζε (Νυρεμβέργη), Ροσίνι (Σαμπντόρια)
ΜΕΣΟΙ: Μπαρνέτα (Σάλκε), Ίνλερ (Νάπολι), Μπεχράμι (Νάπολι), Τζεμαϊλί (Νάπολι), Σακιρί (Μπάγερν), Ξάκα (Γκλάντμπαχ), Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λ.), Στόκερ (Βασιλεία), Ματίς (Σεν Γκάλεν)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντερντιγιόκ (Χόφενχαϊμ), Μεχμεντί (Ντιναμό Κιέβου), Γκαβράνοβιτς (Ζυρίχη), Μπεν Καλιφά (Γκρασχόπερς)

ΕΝΤΟΣ:1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΝΟΡΒΗΓΙΑ (26η): Δε ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά και γνώρισε την ήττα από την Ισλανδία εκτός έδρας με 0-2. Στον αμέσως επόμενο αγώνα κατάφερε να καλύψει την απώλεια βαθμών επικρατώντας εντός έδρας της Σλοβενίας με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17’, αλλά πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει 10’ αργότερα με τον Χένρικσεν. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στη συνέχεια και χρειάστηκε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να βάλει το γκολ της νίκης, με εύστοχο πέναλτι του Ρίισε στο 94’. Την Τρίτη παίζει εκτός έδρας με την Κύπρο.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Άλμενινγκ Γιάρσταϊν (Βίκινγκ), Μπούγκε Πέτερσεν (Μόλντε), Χάνσεν (Οντ Γκρένλαντ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τζον Άρνε Ρίισε (Φούλαμ), Χάνγκελαντ (Φούλαμ), Βέλερ (Γκέτεμποργκ), Χέγκλι (Κλαμπ Μπριζ), Ρουντ (Οντένσε), Παρ (Κρίσταλ Πάλας), Φόρεν (Μόλντε)
ΜΕΣΟΙ: Μπράατεν (Τουλούζ), Μπιόρν Χέλγκε Ρίισε (Λίλεστρομ), Ίτεγκαρντ Γιένσεν (Τρόμσο), Χάουγκερ (Λίλεστρομ), Χένρικσεν (Άλκμααρ), Νόρντβεϊτ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ελιουνούσι (Ρόζενμποργκ), Σόντερλουντ (Χάουγκεσουντ), Κινγκ (Μαν. Γιουν)

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το συγκρότημα της Νορβγηγίας δε δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι πολύ ανώτεροι ποιοτικά γηπεδούχοι για να φτάσουν στη νίκη. Άσος στο 1.75 (Interwetten).


21:45 ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-2-1

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (35η): Στάθηκε άτυχη στον τελευταίο αγώνα με τη Νορβηγία εκτός έδρας και αν και κράτησε το 1-1 μέχρι τις καθυστερήσεις, έχασε με 1-2 με πέναλτι στο 94’. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Ελβετία με 0-2. Αρνητικό το ξεκίνημα και χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη απόψε αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Έχει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία, ενώ τα 9 από τα 13 τελευταία ήταν under. Μόνο 4 παίχτες της Σλοβενίας αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα (Τ: Γ. Χαντάνοβιτς, Μ: Μέρτελι, Τσβιγιάνοβιτς, Ε: Μπέριτς) και οι τέσσερις με τη φανέλα της περσινής πρωταθλήτριας Μάριμπορ. Την Τρίτη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αλβανία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σαμίρ Χαντάνοβιτς (Ίντερ), Ομπλάκ (Ρίο Άβε), Γιασμίν Χαντάνοβιτς (Μάριμπορ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπέσκο (Κολωνία), Κελάρ (Γκαμπάλα), Σούλερ (Λέγκια Βαρσοβίας), Σέζαρ (Κιέβο), Γιόκιτς (Κιέβο), Στρούνα (Κρακόβια), Μαρό (Κολωνία)
ΜΕΣΟΙ: Καμπλ (Σάλτσμπουργκ), Κούρτιτς (Παλέρμο), Κιρμ (Γκρόνινγκεν), Ραντοσάβλιεβιτς (Φένλο), Ίλισιτς (Παλέρμο), Μπατσίνοβιτς (Βερόνα), Μερτέλι (Μάριμπορ), Τσβιγιάνοβιτς (Μάριμπορ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σίσιτς (ΟΦΗ), Μπέριτς (Μάριμπορ), Καβούσεβιτς (Σεν Γκάλεν), Ντέντιτς (Μπόχουμ), Πέτσνικ (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Μάταβτς (PSV)

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΚΥΠΡΟΣ (107η): Τα 3 από τα τελευταία 4 ήταν under. Στις 6 συναντήσεις της με τη Σλοβενία, έχει κερδίσει μόλις μία φορά.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κίσας (ΑΠΟΕΛ), Γεωργαλίδης (Άλκη), Μάστρου (Ανόρθωση)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χαραλάμπους (Βασλούι), Μέρκης (Απόλλων Λεμεσού), Ντιμιτρίου (ΑΕΚ Λάρνακας), Σιέλης (Ανόρθωση), Ντόσα Ζούνιορ (ΑΕ Λεμεσού), Πάρπας (ΑΕ Λεμεσού), Χαραλάμπους (Απόλλων Λεμεσού)
ΜΕΣΟΙ: Εφρέμ (Ομόνοια), Χαραλαμπίδης (ΑΠΟΕΛ), Μακρίδης (Μέταλουρχ Ντόνετσκ), Αλωνέφτης (ΑΠΟΕΛ), Νικολάου (ΑΕ Λεμεσού), Αβραάμ (Ομόνοια), Αλεξάνδρου (ΑΠΟΕΛ), Ντομπρασίνοβιτς (Ζέτσιου), Σολωμού (ΑΠΟΕΛ), Λαμπάν (Ανόρθωση)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κωνσταντίνου (ΑΕ Λεμεσού), Χριστόφη (Ομόνοια), Μιτίδης (ΑΕΚ Λάρνακας)

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σφιχτές ομάδες με περιορισμένες λύσεις στο σκοράρισμα. Under στο 1.65 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση