» » » » » Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 6ος Όμιλος και 9ος Όμιλος

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 6ος Όμιλος και 9ος Όμιλος
18:00 ΡΩΣΙΑ  - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-2

ΡΩΣΙΑ (12η): Η Ρωσία συνεχίζει με τον Φάμπιο Καπέλο, αφού ο Ντικ Άντβοκαατ αποχώρησε από τον πάγκο της μετά από 2 χρόνια, αμέσως μετά το τέλος του EURO. Δε θα έχει και πάλι τους δύο πολύ έμπειρους φορ, Πογκρέμπνιακ και Παβλιτσένκο, ενώ δεν κάλεσε ούτε τον Αρσάβιν της Άρσεναλ. Κάτι που είχε συμβεί και στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών, απουσίες που δε φάνηκαν καθόλου, αφού η Ρωσία έκανα σχετικά εύκολα το δύο στα δύο, επικρατώντας της Β. Ιρλανδίας με 2-0 εντός (Φαϊζούλιν 30’, Σιρόκοφ 78’ πεν.) και του Ισραήλ με 4-0 εκτός (Κερζακόφ 7’, 64’, Κοκόριν 18’, Φαϊζούλιν 77’). Στα τελευταία 20 παιχνίδια (επίσημα και μη) μετράει μόλις μια ήττα, αυτή από την Εθνική μας στο EURO. Την Τρίτη υποδέχεται το γειτονικό Αζερμπαϊτζάν.


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ακινφίεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκαμπούλοφ (Ανζί), Σουνίν (Ντιναμό Μόσχας)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ανιουκόφ (Ζενίτ), Γκρανάτ (Ντιναμό Μόσχας), Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιανμπάεφ (Ζενίτ), Αλεξέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βασίλι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γιεστσένκο (Λοκομοτίβ Μόσχας)
ΜΕΣΟΙ: Ντενίσοφ (Ζενίτ), Γκλουσακόφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σιρόκοφ (Ζενίτ), Μπιλιαλέντινόφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπιστρόφ (Ζενίτ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Φαϊζούλιν (Ζενίτ), Ταράσοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κομπάροφ (Σπαρτάκ Μόσχας)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Τζούμπα (Σπαρτάκ Μ.), Κερζακόφ (Ζενίτ), Γκριγκόριεφ (Λοκομοτίβ Μ.)

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (3η): Από δύο νίκες προέρχεται και η Πορτογαλία έχοντας επικρατήσει πολύ δύσκολα του Λουξεμβούργου εκτός έδρας με 2-1 (Κριστιάνο Ρονάλντο 28’, Πόστιγκα 54’), ενώ αργότερα κέρδισε, πάλι με δυσκολία το Αζερμπαϊτζάν (Βαρέλα 63’, Πόστιγκα 85’, Μπρούνο Άλβες 88’). Περίσσιο ταλέντο στην ομάδα (ειδικά μεσοεπιθετικά), αλλά ώρες-ώρες το κουράζουν υπερβολικά. Τρία τα νέα πρόσωπο που κάλεσε ο Πάουλο Μπέντο: ο αμυντικός της Βαγιαδολίδ, Σερένο, και της Σιένα, Λουίς Νέτο, και ο επιθετικός Πίτσι, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος με τη Λα Κορούνια. Έχοντας στον όμιλο τις Αζερμπαϊτζάν, Λουξεμβούργο, Β. Ιρλανδία και Ισραήλ, οι δύο πρώτες θέσεις είναι ήδη καπαρωμένες από τους Πορτογάλους και τους Ρώσους, και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα τερματίσει πρώτος και ποιος δεύτερος. Δεν έχει χάσει στις τρεις αναμετρήσεις της με τη Ρωσία, ενώ στα προκριματικά του Μουντιάλ ’06, την είχε φιλοδωρήσει με 7 γκολ! Μετράει 4 στα 5 τελευταία no goal και 6 νίκες στα 7 τελευταία. Την Τρίτη θα υποδεχθεί τη Β. Ιρλανδία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εντουάρντο (Μπουγιουκσεχίρ), Ρούι Πατρίσιο (Σπόρτινγκ Λ.), Μπέτο (Μπράγκα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπρούνο Άλβες (Ζενίτ), Πέπε (Ρεάλ), Φάμπιο Κοεντράο (Ρεάλ), Ζοάο Περέιρα (Βαλένθια), Λουίς Νέτο (Σιένα), Μιγκέλ Λόπες (Πόρτο), Σερένο (Βαγιαδολίδ)
ΜΕΣΟΙ: Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Νάνι (Μαν. Γιουν.), Ζοάο Μουτίνιο (Πόρτο), Μιγκέλ Βελόσο (Ντιναμό Κιέβου), Ρούμπεν Μίκαελ (Μπράγκα), Κουστόντιο (Μπράγκα), Ρούμπεν Αμορίμ (Μπράγκα)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Έλντερ Πόστιγκα (Σαραγόσα), Σιλβέστρε Βαρέλα (Πόρτο), Νέλσον Ολιβέιρα (Λα Κορούνια), Πίτσι (Λα Κορούνια), Έντερ (Μπράγκα)

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με το σταγονόμετρο οι ήττες για τις δύο ομάδες. Σπάνια δε σκοράρουν οι Ρώσοι στα εντός, ενώ για τους Πορτογάλους και μόνο ο Ρονάλντο αρκεί για να βρουν δίχτυα. Γκολ-γκολ στο 1.91 (Bwin).


18:30 ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ  – ΓΕΩΡΓΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (88η): Δυσκόλεψε όσο μπορούσε τη Γαλλία στην πρεμιέρα, αλλά δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε στο 20’ και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 0-1 εντός. Αυτός ήταν ο μοναδικός της αγώνας για τα προκριματικά, ενώ ακολούθησε η νίκη επί της Τσεχίας σε φιλικό με 1-0. Με μόνο ένα καθαρό φορ θα παραταχθεί η Φινλανδία (Πούκι), αφού ο παρτενέρ του στην εθνική Κούτζι (Ατρόμητος) δεν κλήθηκε από τον Παατελάινεν. Μόνο δύο από τους παίχτες αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα (Σουμουσάλο-Ελσίνκι, Μ. Ογιάλα-Ίντερ Τούρκου). Την Τετάρτη δίνει φιλικό με την Κύπρο εκτός έδρας.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μαένπα (Φένλο), Χραντέτσκι (Έσμπιεργκ), Σιλάνπαα (Τρόμσο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάσανεν (Άαρχους), Μοϊσάντερ (Άγιαξ), Τοΐβιο (Τζουργκάρντεν), Ζουχάνι Ογιάλα (Γιούνγκ Μπόις), Ουρόνεν (Χέλσινμποργκ), Χάλστι (Μάλμε), Αραγιούρι (Κάλμαρ), Ραϊτάλα (Χέρενφεν), Σουμουσάλο (Ελσίνκι)
ΜΕΣΟΙ: Ρόμαν Ερεμένκο (Ρούμπιν Καζάν), Χατεμάι (Κιέβο), Σπαρβ (Γκρόνινγκεν), Σιέλουντ (Τζουργκάρντεν), Κολεμάινεν (Χόνεφος), Ρινγκ (Γκλάντμπαχ), Αλεξέι Ερεμένκο (Ρούμπιν Καζάν), Χαμαλάινεν (Τζουργκάρντεν), Μίκα Ογιάλα (Ίντερ Τούρκου), Ποροκάρα (Κιριάτ Σμόνα)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Πούκι (Σάλκε)

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΓΕΩΡΓΙΑ (65η): Ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά, με την εντός έδρας νίκη επί της Λευκορωσίας με 1-0 (Οκριασβίλι 52’) και συνέχισε με ακόμα μια καλή εμφάνιση, δυσκολεύοντας την Ισπανία και περιορίζοντας την στο 0-1, με γκολ που δέχτηκε στο 86’!  Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει την καλή δουλειά με τους Γεωργιανούς, έχοντας 4 νίκες στα 6 τελευταία, χάνοντας από Τουρκία και Ισπανία. Με Γαλλία και Ισπανία δε μπορεί να ελπίζει σε πολλά, αλλά ελπίζει σε μια καλή πορεία. Την Τρίτη αγωνίζεται εκτός με τη Λευκορωσία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ρεβισβίλι (Κράσνονταρ), Λόρια (Ντιναμό Τσμπιλίσι), Κβασκβάτζε (Ζεσταφόνι)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κασία (Φίτεσε), Κβιρκβέλια (Ντίλα Γκόρι), Αμισουλασβίλι (Κράσνονταρ), Κιζανισβίλι (Καϊσέρισπορ), Ποπχάτζε (Μπακού), Κουμπούτια (Γκαζ Μετάν Μέντιας), Λομπιανίτζε (Κρίβμπας), Γκριγκαλάβα (Βόλγκα)
ΜΕΣΟΙ: Κανκάβα (Ντνιέπρ), Κομπαχίτζε (Άρσεναλ Κιέβου), Νταουσβίλι (Καρπάτι Λβιβ), Ταργκαμάτζε (Μάριουπολ), Ανανίτζε (Σπαρτάκ Μ.), Οκριασβίλι (Μάριουπολ), Γκουρούλι (Ντίλα Γκόρι), Τζαλαμίτζε (Γιαγκελόνια), Μαϊσουράτζε (Ρουστάβι), Ντεβνταριάνι (Άαρχους), Κένια (Καρπάτι Λβιβ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σιρμπιλάντζε (Ίντερ Τούρκου), Μχεντλίτζε (Έμπολι)

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καμιά τους δε φημίζεται για τις επιθετικές της αρετές και ειδικά τώρα, που οι γηπεδούχοι θα έχουν μόλις ένα καθαρόαιμο επιθετικό, δύσκολα να ξεφύγει το σκορ. Άλλωστε τα δύο τελευταία και των ομάδων έληξαν στο 1-0. Under στο 1.60 (Interwetten).


22:00 ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (87η): Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τα προκριματικά η Λευκορωσία, χάνοντας από Γεωργία (0-1) και Γαλλία (1-3), και τα δύο εκτός. Φαντάζει ως η πιο δύναμη ομάδα του ομίλου. Όλοι οι παίχτες της αποστολής αγωνίζονται στη Λευκορωσία ή στη Ρωσία. Η πλειοψηφία των «ντόπιων» (9) προέρχεται, όπως θα αναμενόταν, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Σε ρόλο τρεκουαρτίστα απόψε ο Χλεμπ, που έχει και μια σχετική εμπειρία από το Ισπανικό πρωτάθλημα, ως πρώην παίχτης της Μπαρτσελόνα. Με ενισχυμένο κέντρο θα παραταχθεί η Λευκορωσία, στην προσπάθεια της να ανακόψει τους Ισπανούς.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βιεράμκο (Κρίλια Σαμάρα), Αμελτσένκο (Τερέκ Γκρόζνι), Χούταρ (ΜΠΑΤΕ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σίτοφ (Μορντόβια Σαράνσκ), Βερκόφτς (Κρίλια Σαμάρα), Μαρτίνοβιτς (Κρασνοντάρ), Φιλιπένκο (ΜΠΑΤΕ), Μπαρντάτσοβ (ΜΠΑΤΕ), Πλασκόνι (Ντιναμό Μινσκ), Παλιακόβ (ΜΠΑΤΕ)
ΜΕΣΟΙ: Χλεμπ (ΜΠΑΤΕ), Κίσλιακ (Κράσνονταρ), Τσιχάροβ (Λοκομοτίβ Μ.), Ντραχούν (Ντιναμό Μινσκ), Τρούμπιλα (Ντιναμό Μινσκ), Παβλάβ (ΜΠΑΤΕ), Μπρεσάν (ΜΠΑΤΕ), Μπαλάνοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Τσούκλεϊ (Ουράλ Ομπλάστ), Αλεξίγιεβιτς (Γκόμελ), Βαλάντζκο (ΜΠΑΤΕ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ροντιόνοφ (ΜΠΑΤΕ)

ΕΝΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Νομίζω λίγο-πολύ, όλοι γνωρίζουμε τι κάνει τα τελευταία χρόνια η Ισπανία: παίρνει όλους τους τίτλους σε όποια διοργάνωση συμμετέχει. Στα προκριματικά για αυτό το Μουντιάλ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δυσκολεύτηκε αρκετά να επικρατήσει της Γεωργίας, κάτι που κατάφερε με γκολ του Σολδάδο στο 86’. Μόλις 5 ποδοσφαιριστές αγωνίζονται εκτός Ισπανίας. Ένας εξ αυτών, ο ακραίος μέσος της Τσέλσι, Μάτα έμεινε εκτός αποστολής, κάτι για το οποίο έκανε δηλώσεις (απογοήτευσης) ο συμπαίχτης του, Τόρρες. Ο Ντελ Μπόσκε έσπευσε να εξηγήσει ότι με τόσο υλικό είναι δύσκολο να αφήνεις κάποιον έξω, αλλά πάντα πρέπει να γίνεται. Εκτός αποστολής μπορεί να έμειναν και οι Γιορέντε, Νεγρέδο, Χάβι Γκαρσία, Ίσκο, Ντε Χέα (οι δύο τελευταίοι λόγω συμμετοχής με τη U21), αλλά δε νομίζω ότι θα το προσέξει κανείς με το υλικό που έχουν οι «φούριας ρόχας». Οι Πικέ και Πουγιόλ λείπουν λόγω τραυματισμού. Μετράει 23 συνεχόμενες νίκες σε προκριματικά EURO και Μουντιάλ. Έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα 8 τελευταία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κασίγιας (Ρεάλ), Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Λίβερπουλ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ), Μονρεάλ (Μάλαγα), Χουανφράν (Ατλέτικο Μ.), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Αρμπελόα (Ρεάλ), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα)
ΜΕΣΟΙ: Χάβι Μαρτίνες (Μπάγερν), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Μπενάτ (Μπέτις), Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Καθόρλα (Άρσεναλ), Χέσους Νάβας (Σεβίλλη)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Βίγια (Μπαρτσελόνα), Τόρρες (Τσέλσι), Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Σολδάδο (Βαλένθια)

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αντικειμενικά, ποιοτική σύγκριση δε γίνεται. Με ένα μόνο φουνταριστό για τη Λευκορωσία, το no goal μοιάζει καλή επιλογή (κοντά στο 1.40-1.45), αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση