» » » » » Preview Super League: Λεβαδειακός - Πανθρακικός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Super League: Λεβαδειακός - Πανθρακικός
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-0

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ασταθής παρουσιάζεται μέχρι στιγμής ο Λεβαδειακός, αφού μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου την προ-περασμένη Κυριακή, ηττήθηκε την επόμενη από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0. Η συγκεκριμένη εμφάνιση που έκανε η ομάδα στα Γιάννενα προβλημάτισε ιδιαίτερα τον Παράσχο, αλλά πάντες πιστεύουν ότι η ομάδα έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι έχουν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, έχουν μόλις 1 νίκη σε 5 αγώνες, ενώ τα τρία γκολ που έχουν πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα τα σκόραραν κόντρα στον Πανιώνιο. Παραδοσιακά η ομάδα παρουσιάζεται πολύ δυνατή στα εντός έδρας παιχνίδια και σήμερα θα επιδιώξει να πάρει το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Οι τραυματισμοί των Κόρμπου και Χησόπουλο τελικά δεν κρίθηκαν αρκετοί για να κρατήσουν τους παίκτες εκτός αποστολής και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παράσχος είναι ο Πινέϊρο.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Από ήττα προέρχεται και ο Πανθρακικός που ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στην έδρα του με 1-0 από την Βέροια. Στάθηκε άτυχη η ομάδα της Κομοτηνής, αφού είχε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης την κατοχή και δημιούργησε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Έπεσε όμως πάνω στον εκπληκτικό γκολκίπερ της Βέροιας, Λόπεθ, που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη, μετά και την τελευταία ήττα συμπλήρωσε τις τέσσερις στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Δυσκολεύεται πολύ να πάρει το αποτέλεσμα, ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι ισάξιος ή χειρότερός του στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι μία πιθανή απώλεια σήμερα, ίσως αποφέρει το διαζύγιο ανάμεσα στην ομάδα και τον Παντελίδη. Μοναδικοί απόντες από την αναμέτρηση οι Στάθης και Μελίσσης.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 8-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στα εντός έδρας παιχνίδια ο Λεβαδειακός παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο απ' ότι στα εκτός και με τον ασταθή Πανθρακικό έχει τον πρώτο λόγο. Περιμένουμε πειστική εμφάνιση από τον Λεβαδειακό, που θα επιβεβαιώσει τον άσσο (Βet365 1.72).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση