» » » » » » Preview World Cup Qualification 1ος Όμιλος και 2ος Όμιλος.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview World Cup Qualification 1ος Όμιλος και 2ος Όμιλος.
20:30 ΣΚΟΠΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

ΣΚΟΠΙΑ: Κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σκωτία να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον 1ο Όμιλο και έτσι μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών έχει μόλις ένα βαθμό στον όμιλο. Πήρε το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 11', με γκολ του Νοβέτσκι, αλλά τελικά δέχθηκε την ισοφάριση, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα είχε παθητικό ρόλο στο γήπεδο, αλλά κατάφερε με αρκετή δόση τύχης να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ματς είχε αγωνισθεί στην Κροατία, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0.  Στο σημερινό ματς η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα, αλλά η αποστολή των παικτών του Βακάντ μόνο εύκολη δεν μπορεί να είναι. Στα δύο πρώτα ματς του ομίλου έδειξε ότι έχει πάθος στο παιχνίδι της, παλεύει, αλλά έχει σοβαρές αδυναμίες, τόσο στην άμυνα, όσο και στα χαφ, που δεν της επιτρέπουν να δημιουργήσει εύκολα φάσεις για γκολ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αποχώρησε από την αποστολή ο χαφ Σπιρόφσκι και την θέση του πήρε ο Στεπανόφσκι.


ΚΡΟΑΤΙΑ: Στις δύο αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά, κατάφερε να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με το Βέλγιο και την Σερβία. Ουσιαστικά αυτές θα είναι και οι κύριοι αντίπαλοί της στην μάχη που θα δώσει για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014. Στο τελευταίο ματς, κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο εκτός έδρας, αφού αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1. Μπήκε δυναμικά στο ματς και κατάφερε με γκολ του Πέρισιτς στο 7' να προηγηθεί, αλλά στις καθυστερήσει του ημιχρόνου δέχθηκε την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, που τελικά δεν ήρθε ποτέ. Στο πρώτο ματς των ομίλων κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο στην Κροατία με 1-0, με τον Γέλαβιτς να κρίνει την αναμέτρηση με το γκολ που πέτυχε στο 69'. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά οι επιθετικοί της αστόχησαν στις περισσότερες φάσεις που δημιούργησαν. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δείξει κάποιες αδυναμίες στην επίθεση, όπου σκοράρει με δυσκολία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Στίματς, θα έχει όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, με τον Σαμίρ να κάνει το ντεμπούτο του σήμερα, έστω και ως αλλαγή.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανώτερη ποιοτικά η Κροατία, αλλά θα παίξει έξυπνα ώστε να πάρει το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν δυνατά και μπορούν να κάνουν την ζημιά. Θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στο 1-2 γκολ και γι' αυτό θα επιλέξω το under(1.60 Bet365).


20:30 ΣΕΡΒΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ

ΣΕΡΒΙΑ: Μπορεί να μην τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων να πάρει τη νίκη στην Σκωτία(0-0), αλλά έκανε επιβλητική εμφάνιση στην έδρα της την δεύτερη αγωνιστική και πήρε σημαντική νίκη με 6-1 επί της αδύναμης Ουαλίας. Οι Σέρβοι ήταν καταιγιστικοί στην αναμέτρηση με τους Ουαλούς, πέτυχαν από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και έδειξαν την δυναμική τους. Επιθετικά η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού έχει πληθώρα ποδοσφαιριστών, που μπορούν να σκοράρουν, ενώ και αμυντικά μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλή εικόνα. Μεγάλο ματς σήμερα για τους Σέρβους, που θα παλέψουν μαζί με το Βέλγιο και την Κροατία για την πρωτιά στον όμιλο. Ζητούμενο για το συγκρότημα του Σίνισα Μιχάϊλοβιτς θα είναι η νίκη, ώστε να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τους Βέλγους και να πάρει από νωρίς προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για την Σερβία, παρά μόνο ο κίπερ Στοϊκοβιτς, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και την θέση του πήρε ο Γιοργκάσεβιτς.

ΒΕΛΓΙΟ: Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Κροατία στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, αλλά τελικά αρκέστηκε στο 1-1. Οι παίκτες του Μάρκ Βίλμοτς, έχασαν πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο μέρος, για να πάρουν τη νίκη και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίζει τον Βέλγο τεχνικό. Στα χαρτιά, το συγκρότημα του Βελγίου αποτελείται από παίκτες που στις ομάδες τους κάνουν την διαφορά, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τον τρόπο να φέρουν στο Βέλγιο κάποια σημαντική πρόκριση. Οι απατήσεις πάντως από την συγκεκριμένη φουρνιά παικτών είναι μεγάλες και ένας πιθανός αποκλεισμός από τα προκριματικά του Μουντιάλ θα θεωρηθεί ως τεράστια αποτυχία. Στο εναρκτήριο ματς στην Ουαλία, οι Βέλγοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά και επικράτησαν σχετικά εύκολα με 2-0, με γκολ που πέτυχαν οι Κομπανί και Βερτόχεν. Κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς το σημερινό ματς, με τους Βέλγους να έχουν ως πρώτο στόχο τη νίκη πάντως, αφού θέλουν να πάρουν κεφάλι στον όμιλο από νωρίς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει σίγουρα ο Φελαϊνί, που τραυματίστηκε στο ματς της Έβερτον με την Γουίγκαν, ενώ εκτός έμεινε και ο Λουκάκου. Μικροτραυματισμούς για τους Βίτσελ και Κομπανί, αλλά λογικά θα προλάβουν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα και μπορούν σήμερα να πάρουν τη νίκη. Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στους Σέρβους, λόγω έδρας, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό φαβορί, ώστε να τους προτείνουμε. Θα ποντάρουμε στο 2-3 γκολ(1.80 Sportingbet), που είναι ένα αρκετά λογικό ποντάρισμα.


20:45 ΟΥΑΛΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ

ΟΥΑΛΙΑ: Από την κλήρωση ήταν φανερό, ότι η Ουαλία θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στον 1ο Όμιλο και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα η ομάδα ηττήθηκε μέσα στο Κάρντιφ με 2-0 από το Βέλγιο, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την βαριά ήττα με 6-1 από την Σερβία. Το συγκρότημα του Κόλεμαν στις τότε αναμετρήσεις πλήρωσε και τις πολλές απουσίες που αντιμετώπιζε η ομάδα του, αφού μεσοεπιθετικά είχε μόνο τον Γκάρεθ Μπέϊλ να προσπαθεί να κάνει παιχνίδι για τους Ουαλούς. Εξαιρετικά δύσκολη η συνέχεια για την ομάδα, που ευελπιστεί σήμερα να πάρει τους πρώτους της βαθμούς εντός έδρας, απέναντι σε μία ομάδα, που στηρίζεται όπως κι αυτή στην δύναμη και στα στημένα. Αξίζει να αναφέρουνε ότι η τελευταία νίκη που πέτυχε η ομάδα της Ουαλίας είχε έρθει ακριβώς έναν χρόνο πριν, σε μία φιλική αναμέτρηση με την Νορβηγία, όπου είχε επικρατήσει με 4-1 και έκτοτε μετράει πέντε σερί ήττες. Ο τεχνικός της ομάδας έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού θα απουσιάζει ο κίπερ Χένεσι, ο μπακ Τέϊλορ, και οι χαφ Κροφτς και Κόλισον.

ΣΚΩΤΙΑ: Παραμένει αήττητη μετά τις δύο πρώτες αναμετρήσεις στον 1ο Όμιλο, αλλά έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς και έχει μείνει αρκετά πίσω στην διεκδίκηση της πρόκρισης στο Μουντιάλ. Στο ματς της πρεμιέρας έμεινε στο 0-0 εντός με την Σερβία, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και άξιζαν κάτι παραπάνω από το ματς. Την δεύτερη αγνωστική ήταν σαφώς βελτιωμένη, αλλά και πάλι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Σκόπια και εντός έδρας, αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αφού καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο και έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Με την μέχρι στιγμής παρουσία της η Σκωτία έχει προβληματίσει κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού δημιουργεί φάσεις με δυσκολία, ενώ στην επίθεση υπάρχει μόνο ο Μίλερ. Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς για τους Σκωτσέζους, που θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης. Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Ντάρεν Φλέτσερ σήμερα, αλλά θα απουσιάζουν ο Νέϊσμιθ, ο Χαντλεϊ και ο Σντοντγκρας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Καλύτερη ποιοτικά είναι η Σκωτία, που όμως είναι άγνωστο πως θα παίξει για πρώτη φορά μακριά από το "σπίτι" της. Οι Ουαλοί έχουν πίστη για το αποτέλεσμα, αλλά υστερούν σε άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι το ματς θα έχει λίγα γκολ, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στην επίθεση και γι' αυτό θα επιλέξω το under (1.61 William Hill).



19:00 ΑΡΜΕΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

ΑΡΜΕΝΙΑ: Ξεκίνησε με νίκη στα προκριματικά, αφού επικράτησε την πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας της Μάλτας με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Σαρκίσοβ στο 70'. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους Αρμένιους, που ηττήθηκαν στο δεύτερο ματς των ομίλων από την Βουλγαρία εκτός έδρας με 1-0. Δεν ήταν τόσο κακοί στο συγκεκριμένο ματς, βρέθηκαν να χάνουν στο 44' με 1-0, μετά από ολιγωρία της άμυνας, αλλά σε μία αψιμαχία στο 72' δέχθηκαν την κόκκινη(όπως και η Βουλγαρία), ενώ στο 77' έμειναν με δέκα παίκτες. Είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά δυσκολευόντουσαν πολύ να δημιουργήσουν φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Σκληρό καρύδι πάντως είναι η Αρμενία, που παίζει σε κάθε ματς δυνατά και με πάθος για το αποτέλεσμα. Σήμερα βέβαια η αποστολή της ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Ιταλία. Ο κόουτς των Αρμένιων δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Πιτσέλι και Γκαζαριάν, ενώ έκτός έμεινε και ο τραυματίας Χαϊρεπετιάν.

ΙΤΑΛΙΑ: Χωρίς να έχουν εντυπωσιάσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις τους οι Ιταλοί, έχουν καταφέρει με μία νίκη και μία ισοπαλία να μαζέψουν τέσσερις βαθμούς και φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Στο εναρκτήριο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Βουλγαρίας εκτός έδρας, σε ένα ματς, όπου η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Επιθετικά με δύο γκολ του Οσβάλντο άγγιξε τη νίκη, ενώ έχασε και 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων βρήκε απέναντί της Μάλτα, όπου χωρίς να πατήσει το γκάζι πήρε τη νίκη με 2-0. Αγχωτική νίκη για τους Ιταλούς, που ναι μεν πήραν το προβάδισμα από πολύ νωρίς(6'), αλλά πέτυχαν το 2-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Το συγκρότημα του Τσέζαρε Πραντέλι μέχρι στιγμής δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ακόμα και έτσι παραμένει το γκράντε φαβορί για την πρωτιά. Σίγουρα η εικόνα της "Σκουάτρα Ατζούρα" προβλημάτισε στα δύο πρώτα ματς, αλλά άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι αυτό θα αλλάξει στην συνέχεια, αφού όπως έδειξε και στο πρόσφατο Euro, έχει πολύ ποιότητα. Βασίζεται στην σταθερή και δυνατή της άμυνα, ενώ και επιθετικά έχει τους παίκτες που μπορούν να στείλουν εύκολα  την μπάλα στα δίχτυα. Δεν έχουν απουσίες οι "Αζούρι".

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι η Ιταλία, αλλά οι αποδόσεις του διπλού μόνο ελκυστικές δεν είναι. Αν υπολογίσουμε ότι οι Ιταλοί βασίζονται στην καλή τους αμυντική λειτουργία και οι Αρμένιοι, έχουν πρόβλημα στο γκολ, θα επιλέξουμε στο ματς να σκοράρει μόνο η Ιταλία(Bet365 1.80).


20:00 ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΔΑΝΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στα προκριματικά και έχει δείξει με την μέχρι στιγμής εικόνα της ότι μπορεί  να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για την κατάληψη της 2ης θέσης στον όμιλο. Στην πρεμιέρα των ομίλων κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στην αναμέτρηση με την Ιταλία εντός έδρας(2-2), σε ένα ματς όπου ναι μεν είχε προβλήματα στην άμυνα, αλλά είχε και εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση. Στο δεύτερο ματς, που φιλοξένησε την Αρμενία, κατάφερε να πάρει τη νίκη πολύ δύσκολα με 1-0, αφού αναγκάστηκε να ανοίξει τους χώρους που είχαν κλείσει καλά οι παίκτες της Αρμενίας. Αυτό που μένει για τους Βούλγαρους είναι οι τέσσερις βαθμοί που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, που τους δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουν. Το σημερινό ματς, όπου θα είναι το τρίτο σερί εντός έδρας είναι και το σημαντικότερο μέχρι στιγμής ,αφού η Δανία έχει μόλις ένα βαθμό(μετά από ένα ματς) και σε περίπτωση νίκης θα έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντιάκοφ, που "κοκκινίστηκε" στο ματς με την Αρμενία, όπως και ο Μίνεφ, για αντιαθλητική συμπεριφορά, μετά την χρήση του βίντεο. Σταθερά εκτός ο Στίλιαν Πετρόφ, ο αρχηγός της ομάδας, που πάσχει από λευχαιμία.

ΔΑΝΙΑ: Μόλις ένα ματς έχουν δώσει οι Δανοί μέχρι στιγμής ,αφού στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων έκανα το ρεπό τους. Στο πρώτο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Τσεχία εντός έδρας σε ένα ματς, που δεν είχε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Οι Δανοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή αι τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά έφταναν με μεγάλη δυσκολία απέναντι στον Τσεχ. Η ομάδα στηρίζεται κυρίως στους Έρικσεν και Μπέντνερ επιθετικά και στο συγκεκριμένο ματς, αμφότεροι είχαν δύσκολη δουλειά απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα των Τσέχων. Το σημερινό ματς για τους Δανούς είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σε περίπτωση ήττας θα μείνουν πίσω στην βαθμολογία. Θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν το ματς με αντεπιθέσεις και να εκμεταλλευτούν τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει το συγκρότημα της Βουλγαρίας. Τραυματίες και εκτός αποστολής έμειναν οι Αντρεάσεν και Ζίμλινγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση, αφού οι Βούλγαροι έχουν καλή ψυχολογία μετά το ξεκίνημα και παίζουν και στην έδρα τους. Οι Δανοί είναι όμως πιο "ψυχροί" και έχουν και περισσότερη εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι έχουν τα φόντα να φτάσουν στη νίκη ,χωρίς όμως να αποκλείουμε και την ισοπαλία. 2 draw no bet(1.72 Bwin)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση