» » » » » Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 7ος Όμιλος τελικός για την Ελλάδα.

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 7ος Όμιλος τελικός για την Ελλάδα.
20:30 ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ  – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-1-2

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (155η): Τραγική στο πρώτο αγώνα των προκριματικών, έχασε με το πολύ βαρύ 1-8 εντός έδρας από τη Βοσνία, ενώ παρουσιάστηκε κάπως καλύτερη στο 2ο αγώνα με τη Σλοβακία, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα. Μπορεί να είναι ένα κρατίδιο με μόλις 35 χιλ. κατοίκους, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να έχει παίχτες σε μεγάλες ομάδες της Ελβετίας, εκμεταλλευόμενο τη γειτνίαση με τη χώρα και τη συμμετοχή της Βαντούζ στο ελβετικό πρωτάθλημα (πέρυσι αγωνιζόταν στη Σούπερ Λιγκ Ελβετίας). Το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι για το Λιχτενστάιν είναι ο μέσος Βίζερ, που μάλιστα έχει και 1 συμμετοχή φέτος με τη Χόφενχαϊμ. Συναντήθηκε και πάλι με τη Λιθουανία στα προκριματικά του EURO, κερδίζοντας 1-0 εντός και παίρνοντας την ισοπαλία με 0-0 εκτός, η μοναδική φορά που έχει αποφύγει την ήττα από οποιαδήποτε ομάδα σε διπλές αναμετρήσεις.


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιέλε (Βαντούζ), Μπιτσέρ (Μερσίν Ιντμανιουρντού), Μπούσελ (Μπόρνμουθ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Έμπερλε (Μπάλζερς), Έρι (Βαντούζ), Κάουφμαν (Έσεν/Μάουρεν), Κιντάνς (Μπάλζερς), Στόκλασα (Σεν Γκάλεν)
ΜΕΣΟΙ: Μπουργκμάιερ (Βαντούζ), Φλάτζ (Γιούνγκ Μπόις), Ερν (Βαντούζ), Νίκολας Χάσλερ (Βαντούζ), Πολβερίνο (Βόλφσμπέργερ), Βίζερ (ΧόφενχαΪμ).
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νταβίντ Χάσλερ (Βαντούζ), Μπεκ (Μπάλζερς), Κρίστεν (Έσεν/Μάουρεν), Νίκλας Κίμπερ (Σεν Γκάλεν)

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (110η): Χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα, ηττήθηκε στο πρόσφατο αγώνα από την Ελλάδα με 0-2 εκτός έδρας. Αμυντικοί οι προσανατολισμοί της και στο πρώτο παιχνίδι με τη Σλοβακία εντός έδρας, αλλά εκεί τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει. Αν καταφέρει να πετύχει γκολ, αυτό πιθανότατα θα είναι μόνο από στημένη φάση, όπως συνέβη και κόντρα στους Σλοβάκους. Δεν έχει κερδίσει κανένα αγώνα στα 10 τελευταία (0-4-6), έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές, ενώ τα 6 από τα 7 τελευταία ήταν under.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καρτσεμάρσκας (Γκαζιάντεπσπορ), Σέτκους (Μπότεφ Πλόβντιβ), Ζούμπας (Εκράνας)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κιγιάνσκας (Κορόνα), Αντριουσκεβίτσιους (Λέχια Γκντανσκ), Ζαλιούκας (Χαρτς), Κλιμαβίτσιους (Ζέτισου), Μπορόφσκι (Σούντουβα), Φρεϊντγκμέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Στανκεβίτσιους (Λάτσιο)
ΜΕΣΟΙ: Σεμπέρας (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Ρανταβίτσιους (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (Μπακού), Έντγκαρας Τσεσνάουσκις (Ροστόφ), Μικολιούνας (Άρσεναλ Κιέβου), Πιλιμπάιτις (Γκιόρ), Πάνκα (Ρουχ Χορζόβ), Νοβίκοβας (Χαρτς), Τσβέντουκας (Μαριγιάμπολε)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντανιλεβίτσιους (Γιούβε Στάμπια), Σέρνας (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Λαμπούκας (Σκόντο), Ριμκεβίτσιους (Σιαουλιάι)

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι διαφορές των δύο ομάδων δεν είναι τόσο τραγικές και άλλωστε οι γηπεδούχοι έχουν καλή πρόσφατη ιστορία με τους Λιθουανούς, οι οποίοι είναι και αυτοί… «κλάφτα». Πάντα κάνουν 1-2 «κηδείες» στα προκριματικά, προβλέπουμε ότι μπορεί να είναι σήμερα. 1Χ στο 2.55 (Bet365).


21:15 ΣΛΟΒΑΚΙΑ  – ΛΕΤΟΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-1-0

ΣΛΟΒΑΚΙΑ (48η): Θετικός ο απολογισμός των 4 βαθμών από τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον προκριματικό όμιλο για τη Σλοβακία. Στην πρεμιέρα απέσπασε το 1-1 (Σάπαρα 41’) από τη Λιθουανία εκτός, ενώ στη συνέχεια έκαμψε την αντίσταση του Λιχτενστάιν, επικρατώντας 2-0 εντός (Σάπαρα 36’, Γιακούμπκο 78’). Αν και ο όμιλος φαίνεται πως έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί (Ελλάδα, Βοσνία), ελπίζει να καταφέρει να μπει «σφήνα» και να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν άμεσα/έμμεσα στο Μουντιάλ. Ο Χιπ δε θα έχει στη διάθεση του τον τερματοφύλακα Μούσα (Έβερτον), επιλέγοντας τερματοφύλακες με σαφώς μικρότερη εμπειρία σε παιχνίδια της εθνικής ομάδας, ενώ θα απουσιάσει και ο επιθετικός Σεστάκ (Μπούρσασπορ), ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της ομάδας. Έχει υποδεχθεί άλλη μία φορά τη Λετονία στα προκριματικά του Μουντιάλ ’06, επικρατώντας με 2-1. Μετράει 4 στα 5 τελευταία under.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πέρνις (Πογκόν Τσέσιν), Κούσιακ (Λέγκια Βαρσοβίας), Πουτνότσκι (Σλόβαν Μπρατισλάβα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σκρτελ (Λίβερπουλ), Ζαμπάβνικ (Μάιντς), Τσεχ (Τραμπζονσπόρ), Ντούριτσα (Λοκομοτίβ Μ.), Πέκαρικ (Χέρτα), Σαλάτα (Ροστόφ), Hubocan (Ζενίτ), Γκουλντάν (Λουντογκόρετς)
ΜΕΣΟΙ: Χάμσικ (Νάπολι), Στοχ (Φενέρμπαχτσε), Σάπαρα (Τραμπζονσπόρ), Βάις (Πεσκάρα), Κούτσκα (Τζένοα), Γιέζ (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Γκουεντέ (Φράιμπουργκ), Μπρεζνάνικ (Άμκαρ Περμ), Πετσόφσκι (Ζίλινα), Ντούρις (Βικτόρια Πλζεν)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χολόσκο (Μπεσικτάς), Γιακούμπκο (Άμκαρ Περμ), Μπακός (Βικτόρια Πλζεν)

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΛΕΤΟΝΙΑ (118η): Από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου μας, κάτι που φάνηκε και στα δύο πρώτα της παιχνίδια στους ομίλους. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Ελλάδα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος (1-0/1-2), ενώ στο δεύτερο αν και προηγήθηκε και πάλι, δεν κατάφερε να αντισταθεί στην επιθετική υπεροχή των Βόσνιων και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-4. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα για το συγκρότημα του δίδυμου Σεβλάκοφς/Στάρκοφς. Σε Και οι τρεις τελευταίες συναντήσεις της με τη Σλοβακία ήταν γκολ-γκολ. Προέρχεται όμως από 9 στα 12 under.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βάνινς (Σιόν), Ντορόσεφς (Λιέπαγιας Μέταλουργκς), Μάλινς (Σκόντο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σαντσένκοφς (Σκόντο), Κλαβά (ΑΖΑΛ), Κριάουκλις (Γκόλντεν Άροους), Ιβάνοφς (Μπακού), Γκορκς (Ρέντινγκ), Ρούγκινς (Σκόντο), Σμιρνόφς (Βέντσπιλς), Μπούλις (Σπάρτακς Γιουρμάλα), Μαξιμένκο (Σκόντο)
ΜΕΣΟΙ: Λάιζανς (Γενισέι Κρασνογιάρσκ), Κάουνα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βισνάκοφς (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Λουκιάνοφς (Μέταλουρχ Ζαπορίσγια), Ζιούζινς (Μπαλτίκα Καλίνινγκραντ), Φερτόφς (Σκόντο Ρίγα), Λάζντινς (Πιάστ Γκλιβίτσε)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Καμές (Λιέπαγιας Μέταλουργκς), Βερπακόφσκις (Μπακού), Ρούντνεφς (Αμβούργο), Γκάουρακς (Τορπέντο Μόσχας)

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σλοβακία έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και αυτό είναι αρκετό για να επικρατήσει της αδύναμης Λετονίας. Άσος στο 1.40 (Bet365).


21:45 ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:

ΕΛΛΑΔΑ (10η): Με την ανατροπή στη Λετονία (2-1) και την επικράτηση κόντρα στη Λιθουανία στο Καραϊσκάκης (2-0), η εθνική μας έκανε το 2 στα 2 και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί του ομίλου. Η μεταγραφή του Καραγκούνη στη Φούλαμ, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της εθνικής ομάδας και έτσι ο αρχηγός της ομάδας θα έχει σήμερα την ευκαιρία να φτάσει τις 121 συμμετοχές, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι σήμερα ο Θ. Ζαγοράκης (120). Μάλιστα η UEFA, στο επίσημο site της την Τετάρτη, είχε αφιέρωμα και συνέντευξη του Καραγκούνη, με αφορμή το επερχόμενο ρεκόρ. Ο Σάντος σε δηλώσεις του έδειξε αισιόδοξος και σίγουρος για τη νίκη της εθνικής. Η μεγαλύτερη απώλεια απόψε για τον Πορτογάλο τεχνικό, θα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έπασχε από ίωση και δεν ακολούθησε την αποστολή. Πιθανός παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας ο Μαλεζάς, που κάνει πολύ καλή χρονιά με την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Εκτός αποστολής έμεινα ακόμα οι αμυντικοί Χολέμπας, Βύντρα και ο μεσοεπιθετικός Χριστοδουλόπουλος.  Μετράει 11 στα 15 τελευταία γκολ-γκολ. Την Τρίτη αντιμετωπίζουμε τη Σλοβακία εκτός.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λάμπρου (Φέγενορντ), Καρνέζης (ΠΑΟ), Γλύκος (ΠΑΟΚ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τζαβέλας (Μονακό), Μαλεζάς (Φορτούνα Ντ.), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Σπυρόπουλος (ΠΑΟ), Παπασταθόπουλος (Βέρντερ Βρ.), Σιόβας (Ολυμπιακός)
ΜΕΣΟΙ: Μανιάτης (Ολυμπιακός), Δημούτσος (Ατρόμητος), Τζιόλης (ΑΠΟΕΛ), Φωτάκης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Νίνης (Πάρμα), Κατσουράνης ( - ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γκέκας (Λεβάντε), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

ΕΝΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 2-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΒΟΣΝΙΑ (29η): Μπήκε πολύ δυνατά στη φάση των ομίλων και φιλοδώρησε 8 τέρματα το Λιχτενστάιν, ενώ στο δεύτερο αγώνα κόντρα στη Λετονία, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5’ ανέβασε στροφές και επικράτησε εντός έδρας με 4-1. (Υπέρ)Πλήρης από τη μέση και μπροστά, με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, όπως οι Ιμπίσεβιτς και Τζέκο, να κάνουν τη διαφορά. Μετράει 4 στα 6 γκολ-γκολ.Την Τρίτη φιλοξενεί τη Λιθουανία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Σέχιτς (Μερσίν Ιντμανιουρντού), Άβντουκιτς (Μπάνια Λούκα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σπάχιτς (Σεβίλλη), Μούτζα (Φράιμπουργκ), Μπέσιτς (Φερεντσβάρος), Βράνιες (Κράσνονταρ), Σούνιτς (Ζόρια Λουχάνσκ), Βρσάγιεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Ζουκάνοβιτς (Κορτράικ)
ΜΕΣΟΙ: Μισίμοβιτς (Ντιναμό Μ.), Πιάνιτς (Ρόμα), Ίμπρισιτς (Γκαζιάντεπσπορ), Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Μεντουνιάνιν (Γκαζιάντεπσπορ), Λούλιτς (Λάτσιο), Ζαχίροβιτς (Σπαρτάκ Ναλτσίκ), Στεφάνοβιτς (Βοϊβοντίνα), Σβράκα (Ζελέζνιτσαρ), Σέσαρ (Σαράγιεβο)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζέκο (Μαν. Σίτι), Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη)

ΕΚΤΟΣ: 1-0-0
ΓΚΟΛ: 1-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ελλάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία και ο Σάντος προσπαθεί να βγάλει περισσότερο τις επιθετικές αρετές της ομάδας. Με δεδομένη την ποιότητα των Βόσνιων και την απουσία των Χολέμπας, Παπαδόπουλου και Βύντρα, πιθανότατα θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.80 (Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση