» » » » » » Preview Διεθνή Φιλικά: Γαλλία - Ιαπωνια

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Διεθνή Φιλικά: Γαλλία - Ιαπωνια
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-1-0

ΓΑΛΛΙΑ (13η): Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ με το δεξί κάνοντας το δύο στα δύο και επικρατώντας της Φινλανδία σχετικά δύσκολα με 1-0 εκτός έδρας (Ντιαμπί 20’), ενώ είχε ευκολότερο έργο κόντρα στη Λευκορωσία, νικώντας την με 3-1 εντός (Καπουέ 50’, Ζαλέ 69’, Ριμπερί 80’). Την προηγούμενη εβδομάδα δημιουργήθηκε κόντρα μεταξύ του εκλέκτορα Ντεσάμπ και του τεχνικού της Άρσεναλ, Βενγκέρ, με το 2ο να λέει ότι δε θέλει να αφήσει το Ντιαμπί να αγωνιστεί με την εθνική Γαλλίας και τον Ντεσάμπ να δηλώνει ότι αυτός αποφασίζει ποιος θα αγωνίζεται στην εθνική, όχι ο Βενγκέρ. Τελικά ο Ντιαμπί δηλώθηκε τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή. Ο Ντεσάμπ διατήρησε στην αποστολή για την άμυνα τους Μ’μπιουά, Ζαλέ και τους Σισοκό, Καπουέ (Τουλούζ) στο κέντρο, επιβραβεύοντας τους για τις καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς αλλά και για την καλή χρονιά που κάνουν φέτος στη Λιγκ 1. Έχει 5 στα 6 no goal, ενώ στα 28 τελευταία παιχνίδια της έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές και αυτές κατά τη διάρκεια του πρόσφατου EURO (Σουηδία, Ισπανία). Με την Ισπανία μάλιστα αναμετράται ξανά την ερχόμενη Τρίτη στη Μαδρίτη.



ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιορίς (Τόττεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Λαντρό (Λιλ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Εβρά (Μαν. Γιουν.), Ραμί (Βαλένθια), Κλισί (Μαν. Σίτι), Ντεμπουσί (Λιλ), Σακό (ΠΣΖ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Γιανγκά-Μ’μπιουά (Μονπελιέ), Ζαλέ (ΠΣΖ)
ΜΕΣΟΙ: Ριμπερί (Μπάγερν), Καμπάιγ (Νιούκαστλ), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Ματουιντί (ΠΣΖ), Γκοναλόν (Λυόν), Σισοκό (Τουλούζ), Καπουέ (Τουλούζ), Σαντόμ (ΠΣΖ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μπενζεμά (Ρεάλ), Μενέζ (ΠΣΖ), Ζιρού (Άρσεναλ), Γκομίς (Λυόν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2


ΙΑΠΩΝΙΑ (23η): Η Ιαπωνία βρίσκεται και αυτή εν μέσω προκριματικών για το Μουντιάλ, σε όμιλο μαζί με Ιορδανία, Αυστραλία, Ιράκ και Ομάν. Έχει πετύχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία στις 4 πρώτες αγωνιστικές, ενώ στον τελευταίο αγώνα της το Σεπτέμβριο, επικράτησε του Ιράκ εντός έδρας με 1-0 (Μαέντα 25’). Ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, που έχει κλείσει 2 χρόνια στον πάγκο των Ιαπώνων, έχει ένα αρκετά έμπειρο σύνολο, με 13 παίχτες να αγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς συλλόγους. Από τους «ευρωπαίους» ξεχωρίζουν οι Ουτσίντα στην άμυνα, Χόντα στο κέντρο και φυσικά Καγκάβα στη επίθεση. Παραμένει αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της (5-2-0), διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα στα 5 εξ αυτών. Στις πέντε αναμετρήσεις της με τη Γαλλία μετράει 4 ήττες σε κανονικό 90λεπτο, ενώ έχει χάσει και σε ένα ακόμα φιλικό, αλλά στα πέναλτι. Τα 4 από τα 5 ήταν Over.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καβασίμα (Σταντάρντ Λ.), Νισικάβα (Χιροσίμα), Γκόντα (Τόκιο)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κομάνο (Ιβάτα), Κόνο (Οζάκα), Κουριχάρα (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Ινόχα (Κόμπε), Ναγκατόμο (Ίντερ), Ουτσίντα (Σάλκε), Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Σακάι (Αννόβερο)
ΜΕΣΟΙ: Εντό (Οζάκα), Νακαμούρα (Καβασάκι Φροντάλ), Χασέμπε (Βόλφσμπουργκ), Χοσογκάι (Λεβερκούζεν), Χόντα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τακαχάσι (Τόκιο)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σατό (Χιροσίμα), Χαφεναάρ (Φίτεσε), Ινούι (Άιντραχτ Φρ.), Καγκάβα (Μαν. Γιουν.), Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Μιγιαΐτσι (Γουίγκαν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ιαπωνία είναι μια από τις υπερδυνάμεις στην Ασία και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ χαρακτηρίζεται για το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Γαλλία φυσικά, αν και δεν είναι στα καλύτερα της. Δεν αποκλείεται να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές (2.05 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση