betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Προκριματικά Μουντιάλ: 8ος Όμιλος
21:00 ΜΟΛΔΑΒΙΑ  – ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-1

ΜΟΛΔΑΒΙΑ (145η): Με ήττες ξεκίνησε η Μολδαβία τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπως άλλωστε αναμενόταν, χάνοντας 0-5 εντός από την Αγγλία και 0-2 εκτός από τους Πολωνούς. Και τα 10 τελευταία παιχνίδια της ήταν no goal, 7 από τα οποία under. Στο ίδιο διάστημα μετράει μόλις μία νίκη, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στα 7 τελευταία (στα οποία δεν έχει κερδίσει, 0-2-5). Η αδυναμία της φαίνονται από τα αποτελέσματα της, αφού στα 20 τελευταία έχει μόνο τρεις νίκες και αυτές κόντρα στην Ανδόρρα και Σαν Μαρίνο (2). Την Τρίτη αντιμετωπίζει εκτός το Σαν Μαρίνο.


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ναμάσκο (Κούμπαν Κράσνονταρ), Νεγκάι (Μιλσάμι-Ουρσίντος), Πασένκο (Μαλαβάν)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μπόρντιαν (Ζακαρπάτια), Μπουλγκάρου (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Επουρεάνου (Κρίλια Σαμάρα), Γκολοβατένκο (Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ), Ρακού (Χιόρινγκ)
ΜΕΣΟΙ: Σεμποτάρου (Σπαρτάκ Ναλτσίκ), Κοβάλτσιουκ (Ακτόμπε), Ντέντοφ (Σερίφ), Ντόρος (Ραπίντ Γκιντιγκίτσι), Γκάτκαν (Ροστόφ), Γκεοργκίεφ (Σερίφ), Ιβάνοφ (Σερίφ), Όνικα, Πασένκο (Σερίφ), Πάτρας (ΑΖΑΛ), Σουβόροφ (Κρακόβια)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αλεξίεφ (Γιενισέι), Ντάντου (Αλάνια Βλαντικαφκάζ), Οβσιάνικοφ, Πισουσέακ (Άμκαρ Περμ)

ΕΝΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (42η): Πολύ καλή στο μοναδικό αγώνα που έδωσε μέχρι τώρα για τα προκριματικά, αποσπώντας το 1-1 εκτός έδρας από την Αγγλία. Το σκορ είχε ανοίξει ο Κονοπλιάνκα στο 39’ και οι Άγγλοι χρειάστηκε να φτάσουν στο 87’ για να ισοφαρίσουν, και αυτό με πέναλτι. Ο μοναδικός παίχτης που δεν αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα είναι ο Τίμοστσουκ (Μπάγερν), ενώ τη μερίδα του λέοντος από τους «ντόπιους», μοιράζονται η Ντιναμό Κιέβου και η Σαχτάρ Ντόνετσκ με 7 και 5 παίχτες αντίστοιχα στην εθνική. Ο Σεφτσένκο κρέμασε τα παπούτσια του μετά την ολοκλήρωση του EURO. Μετράει 5 στα 6 τελευταία under και μόλις μία νίκη στα 7 τελευταία. Την Τρίτη υποδέχεται το Μαυροβούνιο, που μαζί με την Πολωνία, είναι οι μοναδικές που μπορούν να απειλήσουν για την 2η θέση (δεδομένου ότι η πρώτη είναι καπαρωμένη από τους Άγγλους).

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πιάτοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κόβαλ (Ντιναμό Κιέβου), Μπαντούρα (Μέταλουρχ Ντόνετσκ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κουσέρ (Σαχτάρ Ντ.), Μίχαλικ (Ντιναμό Κ.), Σεβτσίκ (Σαχτάρ Ντ.), Κατσερίντι (Ντιναμό Κ.), Μπούτκο (Μάριουπολ), Σελίν (Βόρσκλα Πόλταβα)
ΜΕΣΟΙ: Τίμοστσουκ (Μπάγερν), Χούσιεφ (Ντιναμό Κ.), Ροτάν (Ντνιέπρ), Ναζαρένκο (Ταβρίγια), Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κ.), Χαρμάς (Ντιναμό Κ.), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντ.), Μπέζους (Βόρσκλα Πόλταβα)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μιλέφσκι (Ντιναμό Κ.), Σελέζνιοφ (Ντνιέπρ), Ντέβιτς (Σαχτάρ Ντ.), Ζοζούλια (Ντνιέπρ)

ΕΚΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ουκρανία έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα 4 τελευταία και η αδυναμία Μολδαβία είναι το ιδανικό «θύμα»! Διπλό.


22:00 ΑΓΓΛΙΑ  – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 2-0-0

ΑΓΓΛΙΑ (5η): Ξεκίνησε δυνατά τα προκριματικά και επιβλήθηκε άνετα της Μολδαβίας εκτός έδρας με 5-0 (Λάμπαρντ 3’ πεν., 29’, Ντεφόε 32’, Μίλνερ 74’, Μπέινς 84’), αλλά στο 2ο παιχνίδι τα βρήκε σκούρα και παραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην Ουκρανία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 39’ και χρειάστηκε το πέναλτι του Λάμπαρντ στο 87’ για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τζέραρντ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Φόρστερ, Σόκρος και Σέλβεϊ δεν έχουν ακόμα συμμετοχή με την εθνική ομάδα και το επίπεδο του σημερινού αντιπάλου, ίσως επιτρέψει στον Χόντγκσον να κάνει αλλαγές ώστε να πάρουν το βάπτισμα του πυρός με το εθνόσημο. Δεν έχει ηττηθεί στα 9 τελευταία σε κανονική διάρκεια (έχασε στα πέναλτι από την Ιταλία στο EURO), ενώ μετράει 6 στα 9 under. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Πολωνία.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χαρτ (Μαν. Σίτι), Ρούντι (Νόργουιτς), Φόρστερ (Σέλτικ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κόουλ (Τσέλσι), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Λεσκότ (Μαν. Σίτι), Γιαγκέλκα (Έβερτον), Μπέινς (Έβερτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γουόκερ (Τόττεναμ), Μπερτράντ (Τσέλσι), Σόκρος (Στόουκ)
ΜΕΣΟΙ: Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Λάμπαρντ (Τσέλσι), Μίλνερ (Μαν. Σίτι), Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Κάρικ (Μαν. Γιουν.), Λένον (Τόττεναμ), Άνταμ Τζόνσον (Σάντερλαντ), Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Κλέβερλι (Μαν. Γιουν.), Σέλβεϊ (Λίβερπουλ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ρούνεϊ (Μαν. Γιουν.), Ντεφόε (Τόττεναμ), Γουέλμπεκ (Μαν. Γιουν.), Κάρολ (Γουέστ Χαμ)

ΕΝΤΟΣ: 0-1-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ (207η): Το ότι βρίσκεται στη τελευταία θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ΦΙΦΑ τα λέει όλα για το Σαν Μαρίνο. Κρίμα, που δε μπόρεσαν τόσα χρόνια να κλέψουν ελάχιστη δόξα από τους γείτονές τους, Ιταλούς. Από το 1990 μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να πετύχουν μία νίκη και τρεις ισοπαλίες (σημαντικότερη αυτή κόντρα στην Τουρκία). Στο μοναδικό αγώνα μέχρι στιγμής για τα προκριματικά ηττήθηκε 0-6 εντός έδρας από το Μαυροβούνιο.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σιμοντσίνι (Λιμπερτάς), Βαλεντίνι (Τρε Πένε)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βανούτσι (Λα Φιορίτα), Μπατσιόκι (Σαν Τζιοβάνι), Ντέλα Βάλε (Φολγκόρε), Σιμονσίνι (Λιμπερτάς), Φάμπιο Βιταϊόλι (Μουράτα), Παλάτσι (Ρίμινι), Μπολίνι (Λα Φιορίτα), Μπρόλι (Φολγκόρε)
ΜΕΣΟΙ: Γκασπερόνι (Τρε Πένε), Ματέο Βιταϊόλι (Φιορεντίνο), Σερβελίνι (Πεναρόσα), Μάτσα (Γιουβένες/Ντογκάνα), Κοπίνι (-), Σιμπέλι (Τρε Πένε), Πουσκαρίνι (Καϊλούνγκο)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σέλβα (Λα Φιορίτα), Μαράνι (Μουράτα), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα)

ΕΚΤΟΣ: -
ΓΚΟΛ: -
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαν σημείο ούτε συζήτηση! Με δεδομένη την επικράτηση των Άγγλων, το μόνο που αξίζει στοιχηματικά είναι να το πετύχουν με πολλά γκολ. Στο 1.60 το Over 5.5, στο 2.20 το over 6.5 (Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση