» » » » » » » Preview Ligue 1: Με προβλήματα στα χαφ η Παρί

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Με προβλήματα στα χαφ η Παρί
18:00 ΠΣΖ  – ΡΕΜΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: -

ΠΣΖ: Έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και δεν κατάφερε να πιάσει το στοιχημα της κορυφή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’, αλλά με ένα δίλεπτο ξέσπασμα του Ιμπραΐμοβιτς (23’, 25’), οι παριζιάνοι πήραν το προβάδισμα, το οποίο όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού η Μαρσέιγ ισοφάρισε 7 λεπτά αργότερα. Αν ο Ζλάταν πήρε 9 τότε όλη η υπόλοιπη ομάδα πήρε το πολύ 6, αφού και πάλι οι υπόλοιποι παίχτες δε μπόρεσαν να φανούν αντάξιοι του Σουηδού. Παρέμεινε 2η και διατηρήθηκε η διαφορά των 3 βαθμών από τη Μαρσέιγ. Μαζί με Λοριάν, Μπορντό είναι οι μόνες αήττητες στη φετινή Λιγκ 1, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (14 γκολ, όσα Λοριάν, Σεντ Ετιέν), αλλά και την καλύτερη άμυνα (5). Εντός έδρας έχει δεχτεί γκολ μόνο σε ένα ματς, από τη Λοριάν στη φετινή πρεμιέρα, έχοντας κρατήσει το μηδέν κόντρα σε 5 αντιπάλους στα τελευταία 6, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Τα τελευταία 3 εντός ήταν under. Την Τετάρτη παίζει στην Ουκρανία κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Αμφίβολοι οι μέσοι Σαντόμ (5 συμμ.), Μποντμέρ (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο μέσος Βεράτι (8 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο μέσος Τιάγκο Μότα (3 συμμ.) και ο επιθετικός Λαβέτσι (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΡΕΜΣ: Δίκαιη επικράτηση με 3-1 για τη Ρεμς εντός έδρας κόντρα στη Νις. Το σκορ άνοιξε ο Ντιέγκο στο 16’, αλλά η Νις ισοφάρισε στο 63’. Ο Κουρτέ πήρε επάνω του το παιχνίδι και με δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά (87’, 93’) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αυτή ήταν η 3η νίκη στα τελευταία 4 για το πρωτάθλημα, έχοντας παραμείνει αήττητη στα τελευταία 6 (4-2-0). Πολύ καλή η φετινή πορεία της νεοφώτιστης Ρεμς, που βρίσκεται στη 5η θέση με 14 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την 4η Λοριάν. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά έχει πάρει δύο σημαντικούς βαθμούς, κόντρα σε Τουλούζ και Σεντ Ετιέν. Τιμωρημένος ο καλός φορ Φοβέρζ (8 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ρεμς παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ από την Παρί, μόνο ο Ζλάταν να παίξει φτάνει για να έρθουν τα γκολ. Over στο 1.55 (Expekt).


21:00 ΡΕΝ  – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 11-5-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΡΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 0-2

ΡΕΝ: Το γκολ του Έρντινγκ στο 7’ φάνηκε τελικά αρκετό για να δώσει την εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του, κόντρα στην αδύναμη Σοσό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα (χωρίς να δεχτεί γκολ), τρίτη μετά και τη νίκη στο Λιγκ Καπ (3-2 Νανσί), και έτσι πήρε μεγάλες βαθμολογικές ανάσες, σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση με 10 βαθμούς. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Μπόι (8 συμμ.) και ο αμυντικός χαφ Παζό (7 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Απάμ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Μοντάνιο (5 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 6-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Η Εβιάν στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο τελικά για τη Μονπελιέ, η οποία γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’, αλλά η Μονπελιέ πήρε προβάδισμα με τα γκολ των Εστράδα (36’) και Καμαρά (42’). Στο 2ο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση και δέχτηκε άλλα δύο τέρματα (62’, 89’), γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 2-3. Παραμένει χωρίς νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα (0-2-2). Είχαν προηγηθεί δύο πολύ καλές εκτός έδρας εμφανίσεις με Νανσί (2-0) και Σάλκε (2-2). Της λείψει «ψυχή» στα παιχνίδια της, αφού είτε δεν παίζει καλά, είτε όταν παίζει καταφέρνει να χάνει μέσα από τα χέρια της βαθμούς. Κάκιστη η φετινή πορεία για την πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στην 15η θέση με 8 βαθμούς, μόλις 2 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την Τετάρτη υποδέχεται για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ τον Ολυμπιακό. Ρήξη συνδέσμων για τον επιθετικό Αϊτ-Φανά (7 συμμ./2 ασίστ), από τις καλύτερες μονάδες φέτος για τη Μονπελιέ, και θα λείψει για 6 μήνες. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Γιανγκά-Μ’μπιουά (7 συμμ.), Μποκαλί (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Ρεν να κερδίζει αλλά δεν πείθει με την απόδοση της. Ακόμα περισσότερο η Μονπελιέ. Δύσκολα να ξεφύγει από την ισοπαλία η αναμέτρηση (3.25 Bet365).


21:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  – ΛΟΡΙΑΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2005): 5-6-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΛΟΡΙΑΝ 2-0

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Βρέθηκε πολύ κοντά στο διπλό κόντρα στην Τουλούζ, με τα δύο γκολ που πέτυχαν οι Καντίρ (12’) και Σάντσεζ (15’), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 56’ και να ισοφαρίσουν στο 90’. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Είχε προηγηθεί η πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Μαρσέιγ με 4-1. Η περσινή νίκη επί της Λοριάν εντός έδρας ήταν η πρώτη μετά από ένα αρνητικό σερί 7 αγώνων κόντρα στην ομάδα από τη Βρετάνη. Συνολικά πάντως το εντός έδρας ρεκόρ της κόντρα στη Λοριάν είναι 4-3-0, με συντελεστή τερμάτων 9-1. Εκτός ο αμυντικός Νερί (8 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Πουζόλ (3 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 7-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΛΟΡΙΑΝ: Τρίτο σερί 1-1 για τη Λοριάν στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά κόντρα στη Λυόν εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23’ ενώ είχαν και δύο δοκάρια, αν και η Λοριάν είχε δοκάρι επίσης. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε νωρίς με τον Αλαντιέρ (47’), αλλά ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος με το πρώτο μέρος και έτσι το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος. Συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία φέτος, μένοντας αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές (3-5-0), ενώ μαζί με ΠΣΖ και Σεντ Ετιέν, μοιράζεται τον τίτλο της καλύτερης επίθεσης. Εκτός έδρας έχει 4 στα 4 γκολ-γκολ. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Λοτόα (5 συμμ.), Μανγκά (1 συμμ.), Μαρέκ, Τουρέ και ο μεσοεπιθετικός Οτρέ (5 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 1-3-0
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανεβασμένες οι δύο ομάδες, παίζουν αρκετά επιθετικά κάτι που περιμένουμε να δούμε και απόψε. Γκολ-γκολ στο 1.91 (William Hill).


21:00 ΝΙΣ  – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-6-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΙΣ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 0-2

ΝΙΣ: Γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα από τη Ρεμς με 1-3, σταματώντας το αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63΄με τον Τσβίτανιτς το γκολ των γηπεδούχων (16’), αλλά δέχτηκε πίεση και άλλα δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά (87’, 91’). Έπεσε στη 16η θέση με 8 βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις 1 νίκη. 3 στα 4 Over και γκολ-γκολ εντός έδρας για τη Νις, εκεί όπου μετράει μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία.  Συνολικά πάντως μετράει 6 στα 6 γκολ-γκολ. Εκτός οι νεαροί αμυντικοί Μ’μπο, Φοφανά και ο μέσος Ενιόν. Εκτίει ποινή ο δεξιός μπακ Παλούν (7 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 8-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Επιβλητική εμφάνιση για τη Σεντ Ετιέν στον εντός έδρας αγώνα με την αδύναμη Νανσί, καταφέρνοντας να σκοράρει 4 γκολ στο πρώτο 25λεπτο. Ο Μπραντάο σημείωσε τα πρώτα τέρματα του με τη φανέλα των «στεφανουά» (9’, 21’), ενώ από ένα σημείωσαν οι Χαμουμά (19’) και Ομπαμεγιάνγκ (25’). Παρέμεινε έτσι αήττητη για τρίτο παιχνίδι και με μία ήττα στα 6 τελευταία βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς, 4 μακριά από την τετράδα. 2 στα 3 γκολ-γκολ και over για τη Σεντ Ετιέν φέτος στα εκτός. Μέσα Νοεμβρίου θα επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός Κλερ (2 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Μινιό (5 συμμ.) και ο μέσος Νικολίτα (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με το ρυθμό που δέχεται και σκοράρει τέρματα η Νις και με την πολύ καλή επιθετική γραμμή της Σεντ Ετιέν, περιμένουμε γκολ και από τις δυο πλευρές απόψε. Γκολ-γκολ στο 1.80 (William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση