» » » » » » Preview World Cup Qualification: Αργεντινή - Ουρουγουάη

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview World Cup Qualification: Αργεντινή - Ουρουγουάη
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, από τις ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Το προγραμματισμένο φιλικό με την Βραζιλία στις 4 Οκτωβρίου τελικά αναβλήθηκε λόγω ενός προβλήματος στην ηλεκτροδότηση στου σταδίου, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Η τελευταία εικόνα που έχουμε από την Αργεντινή είναι η ήττα με 2-1 από την Βραζιλία σε διεθνές φιλικό στα μέσα Σεπτεμβρίου. Η "αλμπισελέστε" δέχθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το γκολ, ενώ σε γενικές γραμμές η εικόνα της ήταν μέτρια. Το συγκρότημα του Αλεχάντρο Σαμπέλα είχε κάποια καλά διαστήματα στην αναμέτρηση, αλλά αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 1-1 με το Περού, με σκόρερ τον Ιγκουαϊν. Μοναδικός απών σήμερα ο Εζέκιελ Λαβέτσι, με τον τεχνικό της ομάδας να επιλέγει ένα καθαρό 4-3-3 με τους Μέσι-Ιγκουαϊν και Αγκουέρο στην επίθεση.



ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Κακή η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο τελευταία της ματς για τα προκριματικά και πλέον έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η ήττα με 4-0 στο ματς με την Κολομβία εκτός έδειξε να επηρέασε πολύ την ομάδα και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, όπου αντιμετώπισε εντός έδρας το Εκουαδόρ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Η εικόνα της ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με το ματς με την Κολομβία, αλλά και πάλι έδειξε ότι έχει αδυναμίες στα μετόπισθεν. Το γρήγορο γκολ που δέχθηκε στο 8' την έκανε νευρική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό προκάλεσε την αδυναμία της να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου, την περιόρισε σε παθητικό ρόλο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήτα να ισοφαρίσει στο 67' με τον Καβάνι. Η δύναμη του συγκροτήματος του Όσκαρ Ταμπάρες βρίσκεται στην επίθεση, όπου έχει παίκτες τεράστιας κλάσης, όπως οι Σουάρεζ, Φορλάν και Καβάνι. Στο σημερινό ματς θα διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, αφού δεν την παίρνει γι' άλλη ήττα. Τιμωρημένος σήμερα ο αριστερός μπακ της Ίντερ, Αλβάρο Περέϊρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στις άμυνες τους. Δέχονται πολύ εύκολα το γκολ, ενώ επιθετικά έχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Περιμένουμε ένα αρκετά θεματικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με το over (1.66 Bet365) να έχει πολλές πιθανότητες.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση