» » » » » » Preview Bundesliga: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-2-1

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η Άουγκσμπουργκ φιλοξενήθηκε από τη φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ και κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό κρατώντας τους γηπεδούχους στο 0-0. Το παιχνίδι ήταν φτωχό σε φάσεις και όπως έδειξαν οι Βαυαροί η ισοπαλία ήταν ο στόχος τους και τον πέτυχαν. Το μοναδικό αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν η αποβολή του Σαλίχοβιτς για τους γηπεδούχους στο 88’, μετά από σκληρό μαρκάρισμα στο μέσο Τόμπιας Βέρνερ. Η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 6 αγωνιστικές και δικαιολογημένα έχει χριστεί ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό. Εκτός απόψε ο τερματοφύλακας Γιέντς (2 συμμ.), οι αμυντικοί Φιλπ, Κάλσεν-Μπράκερ, οι μέσοι Νέμπελ, Μπα, Κου (2 συμμ.) και ο επιθετικός Μέλντερς.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Μέχρι το 80’ ήταν τυχερή που κράτησε τη Μπάγερν στο μηδέν, αλλά δέχτηκε δύο απανωτά χτυπήματα στο 81’ και 84’, γνωρίζοντας έτσι την ήττα εντός έδρας με 0-2. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει φέτος. Έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία φέτος, ακόμα και στα παιχνίδια που έχει χάσει (εκτός από αυτό κόντρα στη Μπάγερν), αν και φαίνεται πως χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να βρει σταθερό ρυθμό. Υλικό πάντως έχει. Εκτός πάντως έχει 3 στα 3 γκολ-γκολ. Και οι τρεις προηγούμενες συναντήσεις της με την Άουγκσμπουργκ ήταν under. Εκτός παραμένουν οι τερματοφύλακες Στρέμπινγκερ, Βάντερ, οι αμυντικοί Ρόκερ, Μουλονγκοτί (1 συμμ.) και οι μέσοι Γιλντιρίμ, Αϊσιτσέκ, Π. Στεφάνοβιτς, Α. Στεφάνοβιτς, Τρίμπουλ. Αμφίβολος ο επιθετικός Βουρτς.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 5-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι ίσως η χειρότερη φετινή ομάδα στη Μπουντεσλίγκα. ΑΝ δείξει το καλό της πρόσωπο η Βέρντερ, δε θα δυσκολευτεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Διπλό στο 2.38 (Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση