» » » » » » Preview Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 10-4-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΝΑΝΣΙ 1-0

ΣΕΝΤ  ΕΤΙΕΝ: Ήταν πολύ απειλητική στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεμς εντός έδρας, και της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο ίδιος παίχτης είχε δοκάρι στο δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά, η Σεντ Ετιέν έμεινε στο 0-0, φτάνοντας τα τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή η συνεργασία Γκραντέλ-Ομπαμεγιάνγκ στην επίθεση. Αν συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό δύσκολα να μείνουν στη Σεντ Ετιέν και του χρόνου. Προέρχεται από 4 συνεχόμενα under (3 πρωτ. , 1 Λιγκ Καπ). Τιμωρημένος ο καλός ακραίος μέσος Μπρισόν (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Κλερκ (2 συμμ./1 ασίστ) και ο μεσοεπιθετικός Νικολίτα (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΝΑΝΣΙ: Είχε τη μοναδική καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μονπελιέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ στο 67’, ενώ στο 90’ σφράγισαν τη νίκη τους με ένα δεύτερο τέρμα. Το μόνο που κατάφερε η Νανσί στο 2ο 45λεπτο, ήταν να διαμαρτυρηθεί για ένα πέναλτι στον  Λουίς. Τόσο χάλια! Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα για τη Νανσί στο πρωτάθλημα, 6η συνεχόμενη γενικά, αν υπολογίσουμε και την ήττα από τη Ρεν στο Λιγκ Καπ. Δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ τα 6 από τα 7 φετινά της ήταν under. Έχει κερδίσει μόλις μία φορά στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Ραχίντ, Νταμφά, Χαμάρ και ο επιθετικός Εφουλού, όλοι τους χωρίς χρόνο συμμετοχής.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-0-5

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νανσί βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η σαφώς καλύτερη Σεντ Ετιέν. Άσος στο 1.70 (William Hill). Με την επίθεση της Σεντ Ετιέν και τις πολλές αδυναμίες της Νανσί ανασταλτικά δεν αποκλείεται και το over (2.10 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση