» » » » » » Preview Champions League: Άρσεναλ - Ολυμπιακός

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Άρσεναλ - Ολυμπιακός
ΑΡΣΕΝΑΛ: Λίγο πιο προσεκτική να ήταν η Άρσεναλ στην τελευταία της αναμέτρηση με την Τσέλσι και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, οι παίκτες της σπατάλησαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και έτσι ηττήθηκαν στο λονδρέζικο ντέρμπι με 2-1. Οι "κανονιέρηδες" είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Το ξεκίνημά τους πάντως στην Πρέμιερ δεν είναι το επιθυμητό, αφού ήδη η ομάδα βρίσκεται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι "κανονιέρηδες" ξεκίνησαν με το δεξί, αφού επικράτησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ(2-1) επί της Μοντπελιέ. Το συγκρότημα του Βενγκέρ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά με δύο γρήγορα γκολ απάντησε και έχασε και σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια να πάρει μία πιο μεγάλη σε έκταση νίκη. Η Άρσεναλ είναι πολύ δυνατή στο "Emirates", ειδικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες, όπου έχει χάσει μόλις δύο από τα τελευταία 42 εντός έδρας παιχνίδια από το 2003. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλσατός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιαμπί, ενώ σταθερά είναι εκτός οι Σέζνι και Σανιά. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αρτέτα, που είναι αμφίβολος.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απέδειξε την παντοδυναμία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 0-1 του Ατρομήτου την περασμένη αγωνιστική, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Έχει ξεκινήσει θετικά την σεζόν στο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα απειληθεί από κάποια άλλη ομάδα εντός συνόρων. Στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ όμως, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον Ολυμπιακό, που γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Σάλκε, που μείωσε τις πιθανότητες πρόκρισής του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στο ελάχιστο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν ήταν η ήττα, αλλά η κακή εμφάνιση που την συνόδευσε. Σήμερα η αποστολή των "ερυθρολεύκων" είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού θα πρέπει να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει στα γήπεδα της Αγγλίας. Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στις δύο από τις τρεις τελευταίες σεζόν, χάνοντας και τα δύο ματς εκτός αλλά κερδίζοντας και τα δύο στον Πειραιά. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν σήμερα για τον Πορτογάλο τεχνικό, αφού θα έχει σίγουρα εκτός τους Τζιμπούρ, Τοροσίδη και Φέϊσα. Ντεμπουτάρει ως δεξί μπακ ο Ντιακιτέ, ενώ περιμένουμε να δούμε τον Σιόβα σε ρόλο αμυντικού χαφ, δίπλα στους Μανιάτη και Μοδεστό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Ολυμπιακός ,αφού η Άρσεναλ στην Αγγλία είναι πανίσχυρη. Θεωρώ ότι με το αμυντικογενές σύστημα που θα παρατάξει ο Ζαρντίμ θα γίνει πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει φάσεις στο "Emirates" και έτσι καταλήγω στην επιλογή του No Goal(1.87 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση