betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga: Μεγάλο ντέρμπι στη Βεστφαλία
16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΣΑΛΚΕ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 29-24-28
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ 2-0

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Αν και προηγήθηκε με τον Λεβαντόφσκι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αννόβερο, δεν κατάφερε να σπάσει το αήττητο εντός έδρας σερί των γηπεδούχων  και δέχτηκε γκολ στο 86’, μένοντας για 4ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς τρίποντο. Έμεινε εντός τετράδας (4η, 12 βαθμούς), αλλά είδε τη Μπάγερν να απομακρύνεται 9 βαθμούς. Μετράει μία νίκη στα 4 τελευταία στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί η πολύ καλή εμφάνιση εκτός έδρας με τη Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, Σε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Κόμπλεντς με 2-1. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση στη Μπουντεσλίγκα με 5 στα 7 Over φέτος, ενώ τα άλλα 2 έληξαν 1-1. Εντός έδρας έχει το απόλυτο 3 στα 3, έχοντας μάλιστα δεχτεί μόλις ένα γκολ (10-1). Την Τετάρτη, για το Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός ο τερματοφύλακας Αλομέροβιτς, ο αμυντικός Οβομογιέλα, οι μέσοι Μπλαζτσικόφσκι (7 συμμ./3 γκ./3 ασίστ), Γκέτσε (7 συμμ./2 γκ.), Αμινί και ο επιθετικός Ντουκς. Αμφίβολοι ο αμυντικός Χιούμελς (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και ο μέσος Μπέντερ (2 συμμ.)


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 10-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΣΑΛΚΕ: Άνετη επικράτησε για τη Σάλκε στον εντός έδρας αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τα ίδια προβλήματα ως συνήθως στην ανάπτυξη τους και οι μπλε το εκμεταλλεύτηκαν αξιοποιώντας τι ς δικές τους ευκαιρίες και φτάνοντας στο 3-0 μετά από μία ώρα παιχνιδιού (Φαρφάν 33’, Αφελάι 46’, Νοϊστέντερ 58’). Ανέβηκε έτσι στην 3η θέση, με 14 βαθμούς. Σε φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Ροτ-Βάις Όμπερχαουζεν με 2-1. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας φέτος, ενώ μακριά από το Γκελζενκίρχεν μετράει 8 στα 9 γκολ-γκολ. Την Τετάρτη φιλοξενείται στο Λονδίνο από την Άρσεναλ. Εκτός οι αμυντικοί Εσκουντέρο, Παπαδόπουλος (6 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Ντράξλερ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Πλιάτσικας.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 6-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

Προβλεψεις στοιχηματος: Το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Η παράδοση των τελευταίων ετών ευνοεί τη Ντόρτμουντ, αλλά μας έχει δείξει ότι δε βρίσκεται στα καλύτερα της. Χαμηλός ο άσος. Πιο πιθανό να δούμε πολλά γκολ σήμερα (over 1.60 Expekt).


16:30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  – ΜΑΪΝΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-2-5
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΑΪΝΤΣ 3-2

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ήταν καλύτερη της Στουτγάρδη στην εκτός έδρας αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη. Ο Κίσλινγκ άνοιξε το σκορ στο 12’, αλλά ο Ιμπίσεβιτς ισοφάρισε με πέναλτι στο 19’ και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 55’. Το δεύτερο τέρμα του Κίσλινγκ στο 59΄έγραψε το τελικό 2-2. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι, φτάνοντας στην 6η θέση και ισοβαθμώντας με το 5ο Αννόβερο στους 11 βαθμούς. Είναι αήττητη εντός έδρας φέτος, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Και τα 3 ήταν under. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα. Εκτός ο τερματοφύλακας Λομπ και οι μέσοι Πους, Ρενάτο Αουγκούστο (2 συμμ), Σίντνεϊ Σαμ (3 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΑΪΝΤΣ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μάιντς, που επικράτησε της Φορτούνα με 1-0. Είχε κατοχή αλλά όχι πολλές φάσεις και εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η σκληροτράχηλη Φορτούνα έμεινε με 10 στο 78’ για να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης 8 λεπτά αργότερα με τον Νοβέσκι. Ανέβηκε έτσι στη 9η θέση με 10 βαθμούς, Σε 20 εξόδους στη Μπουντεσλίγκα μετράει μόλις δύο διπλά. Μετράει 4 σερί No goal, διάστημα στο οποίο έχει πετύχει 3 νίκες. Εκτός οι αμυντικοί Σιλκ, Μπούνγκερτ (7 συμμ.) και οι επιθετικοί Τσουπό-Μοτίνγκ (5 συμμ.), Ιβάν Κλάσνιτς (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 4-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η μέτρια (προς το καλή) φετινή πορεία της Μάιντς, οφείλεται στο ότι δεν αφήνει να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες κόντρα σε αδύναμους ή προβληματικούς αντιπάλους. Η Λεβερκούζεν πάντως δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο και ειδικά μέσα στην έδρα της είναι αρκετά σοβαρή. Άσος στο 1.70 (Bet3000).


16:30 ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-6-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 3-2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Απογοητευτική για ακόμα ένα παιχνίδι, γνώρισε 3η σερί ήττα, αυτή τη φορά από τη Σάλκε, με το σκορ να γίνεται 0-3 πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Μετά το διπλό στην έδρα της Στουτγάρδης στην πρεμιέρα, μετράει 6 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη (0-2-4), ενώ ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εντός έδρας στο πρωτάθλημα (0-1-2), έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά (2 γκολ έχει σκοράρει όλο-κι-όλο φέτος). Δικαιολογημένα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς. Μια από τα ίδια σήμερα για τον Μάγκατ που δε θα υπολογίζει σε αρκετούς, αλλά όλοι τους χωρίς χρόνο συμμετοχής. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Κυργιάκος, Μάντλουνγκ, Σούλτσε, Κάλε, Ρους, οι μέσοι Πίλαρ, Άρνολντ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Επιστροφή στις νίκες για τη Φράιμπουργκ που επικράτησε δίκαια της Νυρεμβέργης με 3-0 εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε ο Μακιάντι στο 36’, αλλά έχοντας τον έλεγχο του αγώνα δεν ανησύχησε καθόλου, πετυχαίνοντας άλλα δύο τέρματα στις καθυστερήσεις (Καλιγκιούρι 92’ πεν., Τερατσίνο 93’). Έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και ανέβηκε στην 11η θέση. Μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία. Σε φιλικό το προηγούμενο Σάββατο επικράτησε της Άαλεν με 3-2. Ακόμα δεν έχει σημειώσει εκτός έδρας τρίποντο, έχοντας σκοράρει μόλις μια φορά. Τιμωρημένος ο μέσος Γκεντέ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός και οι μέσοι Κρους (7 συμμ./3 γκ./2 ασίστ), Ρόζενταλ.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα δεν πείθει η Βόλφσμπουργκ ότι μπορεί να πετύχει νίκη, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί με το υλικό που διαθέτει έπρεπε να έχει καλύτερη εικόνα. Κάποια στιγμή θα σπάσει και το ρόδι εντός έδρας. Με ρίσκο στον άσο του 2.30 (BetVictor).


19:30 ΒΕΡΝΤΕΡ  ΒΡΕΜΗΣ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 36-19-30
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΕΡΝΤΕΡ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2-2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Βέρντερ που ηττήθηκε δίκαια εκτός έδρας από την Άουγκσμπουργκ με 3-1. Δέχτηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 2’ και παρότι ισοφάρισε με τον Ντε Μπρούιν στο 19’, οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες της και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα (32’, 72’). Έπεσε ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία (12η), δύο μόνο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου την προηγούμενη εβδομάδα, και με πολλές αλλαγές λόγω των διεθνών υποχρεώσεων, ήρθε ισόπαλη με 0-0. Εκτός οι τερματοφύλακες Στρέμπινγκερ, Βάντερ, οι αμυντικοί Φριτζ (7 συμμ.), Πρεντλ (6 συμμ.), Ρόκερ, οι μέσοι Κρος, Τρίμπουλ, Αϊσιτσέκ, Γιλντιρίμ και ο επιθετικός Βουρτς.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 4-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Η Γκλάντμπαχ δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της στο παιχνίδι με την αήττητη μέχρι τότε Άιντραχτ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (Αράνγκο 8’, ντε Γιόνγκ 24’) ,ενώ χρειάστηκε να αμυνθεί σθεναρά στο δεύτερο μέρος για να διασφαλίσει το προβάδισμα (η… μισή εντεκάδα δέχτηκε κίτρινη στην επανάληψη). Αυτή ήταν η πρώτη νίκη μετά από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς τρίποντο, ενώ ακόμα παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά στις 3 εξόδους της και δεχόμενη 6 τέρματα. Φέτος εμφανίζει πολλά προβλήματα ανασταλτικά, έχοντας δεχτεί πριν τον αγώνα με την Άιντραχτ 12 γκολ σε 4 αγώνες. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε σε φιλικό από την Πάντερμπορν με 0-2. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα φιλοξενεί τη Μαρσέιγ. Μοναδική απουσία ο μέσος Ρινγκ (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση που παραδοσιακά έχει πολλά γκολ. Η Βέρντερ χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και τη νίκη, αλλά και η Γκλάντμπαχ, πέρα από τις επιθετικές αρετές έχει προβλήματα στην άμυνα. Over στο 1.65 (Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση