betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Σπουδαίο ντέρμπι στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν
14:45 ΤΟΤΤΕΝΑΜ  – ΤΣΕΛΣΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 43-31-54
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1
Κύπελλο 15/04/12: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 1-5

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Δίκαιη η επικράτηση για τα «σπιρούνια» κόντρα στην Άστον Βίλα, που πήραν την εντός έδρας νίκη με 2-0. Σκόρερ οι Κόλκερ (58’) και Λένον (67’). Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που δε δέχτηκε τέρμα στην Πρέμιερ, έχοντας 6 στα 7 γκολ-γκολ. Βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, ισοβαθμώντας με την 4η Έβερτον στους 14 βαθμούς. Τα φώτα σήμερα αναμένεται να είναι στραμμένα στον τεχνικό Βίλας-Μπόας, αφού ο νυν τεχνικός της Τόττεναμ είχε απομακρυνθεί κακήν-κακώς από τον πάγκο των «μπλε» πέρυσι τον Ιανουάριο. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία, με 4 συνεχόμενες νίκες. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα παίζει εκτός με τη Μάριμπορ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Νότον (1 συμμ.) και ο μέσος Λίβερμορ (3 συμμ.). Σίγουρα εκτός οι αμυντικοί Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.), Καμπούλ (1 συμμ.) και ο μέσος Πάρκερ.


ΕΝΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΤΣΕΛΣΙ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’ από τη Νόργουιτς, αλλά απάντησε γρήγορα με τον Τόρρες (14’) και στο 22’ με τον Λάμπαρντ έκανε την ανατροπή. Ο Αζάρ έκανε το 3-1 στο 31’, ενώ το σκορ έκλεισε ο Ιβάνοβιτς στο 76’. Πολύ καλή παρουσία και για τον Μάτα, που έβγαλε δύο ασίστ. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση, 4 βαθμούς μπροστά από τη Γιουνάιτεντ, έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (4). Πολύ καλές επιδόσεις και εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ σε 3 εξόδους (αυτό από την Άρσεναλ). Δεν έχει ηττηθεί στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Την Τρίτη παίζει στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ. Τιμωρημένος ο αμυντικός Τέρι (6 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Μπερτράντ (4 συμμ.) και μέσος Λάμπαρντ (6 συμμ./3 γκ.). Αμφίβολος ο επιθετικός Στάριτζ (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες. Δύσκολα πάντως να βγει σημείο, ενώ υπάρχουν και οι ιδιαίτερες συνθήκες με τον Βίλας-Μπόας. Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν. Γκολ-γκολ στο 1.57 (William Hill).


17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-1-2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στη Στόουκ και τελικά δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε, μένοντας στο 0-0. Ακόμα δεν έχει νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές, πιθανότατα από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία της, ενώ συνολικά δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία (14η, 6 βαθμοί), με μία μόνο νίκη στο πρωτάθλημα (5-2 Νόργουιτς εκτός) και οι τρεις βαθμοί σήμερα είναι παραπάνω από επιτακτικοί. Την Πέμπτη υποδέχεται την Ανζί. Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Ρέινα (7 συμμ.), που τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Ισπανίας, και ο αμυντικός Χοσέ Ενρίκε (2 συμμ.). Θα απουσιάσουν ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.), ο μέσος Λούκας και ο επιθετικός Μπορίνι (5 συμμ.), που μπορεί να απουσιάσει μέχρι και 3 μήνες.

ΕΝΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Δεύτερο συνεχόμενο 2-2 στο πρωτάθλημα για τη Ρέντινγκ, αυτή τη φορά εκτός έδρας, κόντρα στη Σουόνσι. Η εικόνα του πρώτου μέρους προμήνυαν ότι πιθανότατα θα έφτανε στην πρώτη της νίκη, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές, με τους Πογκρέμπνιακ (31’) και Χαντ (44΄). Πολύ διαφορετική στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 71’ και ισοφάρισαν στο 78’ και παραλίγο να κάνουν την πλήρη ανατροπή, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο 10λεπτο. Μαζί με ΚΠΡ και Νόργουιτς, είναι οι μόνες ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και μοιράζεται «πανάξια» την προτελευταία θέση στη βαθμολογία με μόλις 3 βαθμούς. Εκτός ο τερματοφύλακας Φεντερίκι (2 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Λάιγκερτγουντ (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 4-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν δεν πάρουν και αυτό το παιχνίδι, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για τους κόκκινους. Η Ρέντινγκ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα, πλην 1-2 αξιόλογων μονάδων, και δύσκολα να αποτελέσει απειλή για τη Λίβερπουλ. Άσος στο 1.37 (Bet365).


17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΤΟΟΥΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 30-21-15
ΠΕΡΥΣΙ: MAN. ΓΙΟΥΝ.-ΣΤΟΟΚ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝ.: Και τα τρία εντός στο πρωτάθλημα ήταν over, ενώ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (17). Από το 2008 που επέστρεψε στην Πρέμιερ η Στόουκ μέχρι σήμερα, η Γιουνάιτεντ μετράει 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Την Τρίτη υποδέχεται τη Μπράγκα. Λόγω του αγώνα της Αγγλίας με την Πολωνία την Τετάρτη, ο Σερ Άλεξ είχε στη διάθεση του τους άγγλους διεθνείς (Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ, Κλέβερλι, Κάρικ) την Πέμπτη, ενώ άλλοι 8 έλειπαν με άλλες εθνικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Λίντεγκααρντ (4 συμμ.) και οι αμυντικοί Τζόουνς, Βίντιτς (4 συμμ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Σμόλινγκ και ο μεσοεπιθετικός Γιάνγκ (2 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΣΤΟΟΥΚ: Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, η Στόουκ κατάφερε να φύγει αλώβητη από το Άνφιλντ, μένοντας στο 0-0 με τη Λίβερπουλ, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην Πρέμιερ: 5 σε 7 αγωνιστικές. Παρά τη μία μόλις ήττα, βρίσκεται κοντά στη μέση της βαθμολογίας, που άλλωστε είναι και ο φετινός της στόχος. Εκτός έχει χάσει μόνο από την Τσέλσι (0-1). 4 φορές έχεις κερδίσει τη Μαν. Γιουν η Στόουκ στις 33 επισκέψεις της στο Ολντ Τράφορντ, με την πιο πρόσφατη να είναι το 1976! Εκτός ο μέσος Γουίλαν (7 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Όουεν (2 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με τη μέχρι τώρα εικόνα της Στόουκ, δύσκολα να αποτελέσει εμπόδιο στη Μάντσεστερ, αλλά δύσκολα και να αλλάξει τακτική. Είναι σφιχτή ομάδα και αν βρει κουρασμένους τους άσους των μπέμπηδων πιθανό να έχουμε παιχνίδι με λίγα γκολ. Με αρκετό ρίσκο, πάμε με το under στο 2.25 (Bwin).


17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 46-21-48
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 0-0

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Πολύ καλύτερη της ΚΠΡ, που είχε και πάλι τρομερά προβλήματα στην άμυνα, πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 3-2, με τα γκολ των Μόρισον (5’), Γκέρα (23’) και Μουλούμπου (85’). Η ΚΠΡ είχε μειώσει στο 35’ σε 2-1 και το 2ο γκολ το σημείωσε στο 91’. Η πολύ καλή φετινή πορεία οφείλεται κατά πολύ στις εντός έδρας αναμετρήσεις, όπου έχει το απόλυτο 4 στα 4, επικρατώντας των Λίβερπουλ, Έβερτον, Ρέντινγκ και ΚΠΡ. Μοναδική εντός έδρας ήττα στο Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ (1-2). Αμφίβολοι δίνονται ο αμυντικός Ρίτζγουελ (5 συμμ./1 ασίστ), ο μέσος Μουλούμπου (7 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Λουκάκου (6 συμμ./2 γκ.). Σίγουρα εκτός ο τερματοφύλακας Μάιχιλ, οι αμυντικοί Τζόουνς (4 συμμ.), Ριντ (3 συμμ.) και οι μέσοι Μπραντ (6 συμμ./1 ασίστ), Τόμας.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 9-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Δίκαιη επικράτηση για τους «σίτιζενς» εντός έδρας κόντρα στη Σάντερλαντ με 3-0. Άνοιξε το σκορ με το φάουλ του Κολάροφ (6’), ενώ στο 2ο μέρος σκόραραν οι Αγουέρο (60’) και Μίλνερ (89’). Η Σάντερλαντ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, επιτρέποντας στη Σίτι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά φέτος. Είχε δεχτεί γκολ και στα 10 προηγούμενα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Μαζί με την Τσέλσι είναι οι μόνες αήττητες ομάδες στην Πρέμιερ και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση, 4 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, ισοβαθμώντας με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στους 15 βαθμούς. Εκτός έδρας (1-2-0) έχει 3 στα 3 γκολ-γκολ. Στις 4 από τις 5 τελευταίες φορές που τη φιλοξένησε η Γ.Μ. στην Πρέμιερ, τα ματς ήταν under. Την Τετάρτη παίζει στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μαϊκόν (1 συμμ.) και ο μέσος Χάβι Γκαρσία (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι μέσοι Σίλβα (7 συμμ./1 ασίστ) και Ρόντγουελ (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί η Γουέστ Μπρομ να εντυπωσιάζει φέτος, ειδικά στα εντός, αλλά ο αγώνας με τη Σίτι είναι το πρώτο σοβαρό τεστ που δίνει και δύσκολα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Καλή ευκαιρία το διπλό των πρωταθλητών (1.75 BetVictor).


19:30 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 8-17-19
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1-2

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Προηγήθηκε με το γκολ του Χολτ στο 11’, αλλά η γρήγορη απάντηση της Τσέλσι (14’) άγχωσε τη Νόργουιτς, που δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 23’, ενώ στο 31 οι γηπεδούχοι είχαν κάνει ήδη το σκορ 1-3. Στο 76’ γράφτηκε το τελικό 1-4. Πολλά τα αμυντικά κενά και σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται απόλυτα φυσιολογικά τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, θέτοντας «σοβαρή» υποψηφιότητα για μια θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ, ενώ παράλληλα έχει τη 2η χειρότερη άμυνα έχοντας δεχτεί 17 γκολ. Αμφίβολος ο μέσος Λαπέν. Εκτός ο αμυντικός Γουίτακερ, ο μέσος Σνόντγκρας (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Κέιν (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΑΡΣΕΝΑΛ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο 21’, αλλά ο Ζιρού με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κανονιέρηδων ισοφάρισε στο 41’. Η Άρσεναλ εμφανίστηκε πολύ καλύτερη στο 2ο μέρος και πήρε προβάδισμα με τον Γουόλκοτ στο 77’, ενώ ο Καθόρλα έγραψε με ωραίο σουτ το τελικό 3-1. Παραμένει αήττητη εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει χάσει στις 11 τελευταίες φορές που επισκέφθηκε το Κάροου Ρόουντ (0-7-4). Αμφίβολος ο μέσος Ντιαμπί (5 συμμ.). Την Τετάρτη υποδέχεται στο ντέρμπι του ομίλου τη Σάλκε. Σίγουρα εκτός οι τερματοφύλακες Τσέζνι (2 συμμ.), Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Σανιά, οι μέσοι Ροσίτσκι, Γουίλσιρ και ο εξτρέμ Γουόλκοτ (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), που τραυματίστηκε στις υποχρεώσεις του με την εθνική Αγγλίας.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Νόργουιτς είναι σαφέστατα από τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ. Όχι ότι μας «τρελαίνει» κιόλας, αλλά το διπλό είναι απόλυτα λογικό (1.60 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση