» » » » » » Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "δικεφάλων"

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι των "δικεφάλων"
17:15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 20-0-8

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπορεί να κέρδισε την περασμένη αγωνιστική με 1-0τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραίσκάκης", αλλά αυτό δεν έφτανε για τον κόσμο της ομάδας, που αποδοκίμασε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τις μέτριες έως τώρα εμφανίσεις. Το γκολ για τους "ερυθρόλευκους" πέτυχε στο 43' ο Χολέμπας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας δεν ήταν καλή και κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές για ισοφάριση. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεκινήσει με το απόλυτο των βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές και να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν νιώθει ασφάλεια στην θέση του, αφού η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Πολλά θα κριθούν και μετά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ που έπεται μετά το σημερινό ματς με την Ξάνθη. Οι πρώτες κινήσεις πάντως έγιναν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει την θέση του βοηθού προπονητή στον Αντώνη Νικοπολίδη, που αγκαλιάστηκε αμέσως από τους πρώην συμπαίκτες του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός παραμένουν οι Σιόβας, Παπάζογλου, Φέϊσα και Ιμπαγάσα, επιστρέφουν οι Φουστέρ και Χολέμπας, ενώ αμφίβολος είναι ο Φετφατζίδης.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 14-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0

ΞΑΝΘΗ: Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του ως νέος προπονητής στην Ξάνθη ο Νίκος Κωστένογλου, αφού η ομάδα γνώρισε την ήττα στην αγωνιστική πριν την διακοπή με 2-1 από τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ανέβασε στροφές πολύ αργά στο παιχνίδι και δίκαια γνώρισε την ήττα. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη που γνωρίζει η ομάδα στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές και έχει πέσει αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα η διακοπή μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτούργησε για τους Ακρίτες, που σήμερα όμως έχουν πολύ δύσκολη αποστολή στο "Γ. Καραϊσκάκης". Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος της Ξάνθης, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και στο σημερινό ματς ο Κωστένογλου θα προτιμήσει ένα πιο συμπαγές σχήμα, που θα έχει ελάχιστα επιθετικά ρίσκα. Εκτός θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Μπαξεβανίδης, όπως και ο στόπερ Γκλέϊσον, ενώ επιστρέφει κανονικά ο Μαρέν.

ΕΝΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

Προγνωστικα στοιχηματος: Μεγάλο φαβορί για τη νίκη είναι ο Ολυμπιακός, που ακόμα δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Έπεται και το ματς με την Μονπελιέ και ίσως αυτό κάνει το Ζαρντίμ να κρατήσει εκτός κάποιους βασικούς. Θεωρώ ότι η Ξάνθη δεν θα καταφέρει αν σκοράρει στο Καραϊσκάκη και θα εμπιστευτώ το No Goal.(1.66 Bet365).


17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ: 3-0-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πραγματοποιεί πορεία για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι γι' αυτό που πραγματικά φτιάχτηκε το καλοκαίρι. Μοιάζει με ένα τρένο χωρίς φρένα, πηγαίνει από νίκη σε νίκη και είναι φανερό ότι η ομάδα παίζει με την καλή ψυχολογία που έχει δημιουργήσει λόγω των νικών στα τελευταία παιχνίδια. Στο τελευταίο ματς οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν εκτός έδρας του ΠΑΣ με 2-1, πραγματοποιώντας την ανατροπή, αφού βρέθηκαν μόλις στο 2' πίσω στο σκορ, αλλά με γκολ των Γουνδουλάκη και Λαμπρόπουλου πήραν τη νίκη. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη για την ομάδα του Πανιωνίου στις έξι πρώτες αγωνιστικές και φιγουράρει πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ενθουσιασμένος ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, από το ξεκίνημα της ομάδας, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και ζήτησε ανάλογη συνέχεια. Τα οικονομικά προβλήματα πάντως παραμένουν στην ομάδα, με την πλειοψηφία του κόσμου να δουλεύει στο... τζάπα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, επιστρέφει και ο στόπερ Κουλοχέρης και η ομάδα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 7-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ήταν σαφώς βελτιωμένη στο ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Προηγήθηκε στο 30' με γκολ του Βενέτη, γνώρισε την ισοφάριση στο 74' και κινδύνευσε αρκετά στο τέλος για να δεχθεί και ένα δεύτερο τέρμα. Έχει μαζέψει μόλις 5 βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές και η ανάγκη για αποτελέσματα έχει αρχίσει να μεγαλώνει. Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, τόνισε πως η ομάδα του μπόρεσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την καλή εικόνα που παρουσιάζουν παιχνίδι με το παιχνίδι οι Φαίακες. Ιδιαίτερο το ματς σήμερα για τον Άκη Μάντζιο, που έχει συναισθηματικό δέσιμο με τον Πανιώνιο και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εκεί στη Νέα Σμύρνη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας τεχνικός είδε με χαμόγελο τους Αγρίτη και Κοντοδήμο να επιστρέφουν έγκαιρα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπολογίζει κανονικά σε αυτούς, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον Μπουκουβάλας, που ακόμα δεν είναι έτοιμος.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 4-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανεβασμένος ψυχολογικά ο Πανιώνιος, αλλά δεν με πείθει ακόμα. Θεωρώ ότι παίζει πάνω από το ταβάνι του και ο Άκης Μάντζιος, που γνωρίζει απ' έξω και ανακατωτά την ομάδα, είναι ικανός να κάνει την ζημιά. Ποντάρουμε στο διπλό, αλλά καλύπτουμε με την ισοπαλία (Χ2, 2.00 Sportingbet).


19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 29-13-23

ΠΑΟΚ: Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την περασμένη αγωνιστική, αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αφού ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Δεν πτοήθηκε από την αποβολή του Γλύκου στο 42'(στάθηκε τυχερός γιατί ο Σίσιτς έχασε το πέναλτι για τον ΟΦΗ), πήρε εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης και του ακυρώθηκε και καθαρό γκολ από τον διαιτητή. Με αυτό το τρόπο σταμάτησε το σερί νικών που έτρεχε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά επέκτεινε το αήττητό τους στους τέσσερις αγώνες. Στα διοικητικά, ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει ασφάλεια στην ομάδα, υποσχέθηκε ενίσχυση τον Γενάρη και όλα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του. Ο Σαββίδης εμπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον κόσμο του "δικεφάλου", που ενωμένοι θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα σε ακόμα μία νίκη σήμερα στο πρωτάθλημα. Στις εξέδρες θα βρεθεί και σε αυτό το ματς ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, που είναι τιμωρημένος, ενώ στα αγωνιστικά δεν υπολογίζονται οι Γλύκος και Βιβιάν. Εξέτισαν οι Λόρενς και Κατσικάς, ενώ έτοιμοι δηλώνουν και οι Γκαρσία, Ιντζίδης.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 11-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

AEK: Εποχή Έβαντ Λίνεν στην "Ένωση", αφού επιτέλους βρέθηκε λύση στο θέμα με τον προπονητή. Ο Γερμανός τεχνικός κρίθηκε ο καταλληλότερος για να βγάλει την ΑΕΚ από αυτήν την βαθιά κρίση που περνάει, που την έχει φέρει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 2 βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές. Τον έναν εξ' αυτών τον πήρε την περασμένη αγωνιστική στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν και πάλι απογοητευτική. Μοναδικός διασωθέν ήταν ο Παυλής, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους  "κιτρινόμαυρους" και έδωσε λύσεις επιθετικά.  Δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Γερμανός τεχνικός αφού μετά το σημερινό ματς, έπονται αυτό με τον Πλατανιά εντός και μετά αυτά με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στα αγωνιστικά, παραμένουν εκτός ο Κατσικοκέρης και ο Γκερέρο, ενώ έτοιμοι δηλώνουν οι Γιάγκο και Φούντας.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 3-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορεί να μιλάμε για ένα ντέρμπι, αλλά αυτήν την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανώτερος αγωνιστικά, αλλά και από πλευρά ψυχολογίας. Η "Τούμπα" θα βράζει και η αποστολή για τα "πιτσιρίκια της "Ένωσης" θα είναι πολύ δύσκολη. Άσσος (1.50 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση