» » » » » » » Preview στοιχημα Bundesliga: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview στοιχημα Bundesliga: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 43-20-34
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 0-4

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Το γκολ του Σον στο 17’ ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στο αναγεννημένο Αμβούργο, που συνέχισε αήττητο για 4ο παιχνίδι (3-1-0). Στα θετικά πέρα από τη βαθμολογική συγκομιδή είναι ότι μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι κερδίζοντας το στοιχημα της αμυντικής λειτουργίας, δείχνοντας σαφώς καλύτερη εικόνα ανασταλτικά από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια (στις 5 πρώτες αγωνιστικές δέχτηκε 10 γκολ). Ανέβηκε έτσι στην 8η θέση με 11 βαθμούς και με νίκη σήμερα μπορεί να μπει στην 6άδα που οδηγεί Ευρώπη. Δεν έχει ισοπαλία με τη Στουτγάρδη στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός οι τερματοφύλακες Μίκελ, Νόιχαους, οι αμυντικοί Στέρνμπεργκ, Ραΐκοβιτς και οι μέσοι Ιλίσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.), Νόργκααρντ. Αμφίβολος ο φαν ντερ Φάαρτ.


ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 4-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1


ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, αλλά ο «άγιος» Ιμπίσεβιτς την πήρε και πάλι από το χεράκι και με δύο προσωπικά γκολ της έδωσε το προβάδισμα στο 55’, έχοντας ισοφαρίσει στο 19’ με πέναλτι. Βέβαια το δεν κράτησε για πολύ αφού στο 59’ η Λεβερκούζεν έφερε στο παιχνίδι στα ίσια, με τους γηπεδούχους να μην προσπαθούν παραπάνω δείχνοντας ότι βολεύονται και με το βαθμό της ισοπαλίας. Έχει μόλις μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που την έχει φέρει ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δημιουργικά περιμένει τα πάντα από τον Ιμπίσεβιτς και τον Χάρνικ, με τους δύο παίχτες πότε να κάνουν κατάχρηση και πότε να κινούνται μια ταχύτητα παραπάνω από τους συμπαίκτες τους και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Περισσότερες ευθύνες σήμερα που θα λείπει και ο καθαρόαιμος φορ Κακάου (5 συμμ./1 γκ.). Την Πέμπτη υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Εκτός επίσης και ο αμυντικός Χόογκλαντ (2 συμμ.), οι μέσοι Ντιντάβι, Οντέλ.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χωρίς Χ λέει η πρόσφατη προϊστορία και οι συγκυρίες, μαζί με τις σημαντικές απουσίες εκατέρωθεν, το κάνουν πολύ πιθανό να εμφανιστεί (3.40 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση