» » » » » » Preview Premier League: Ντέρμπι σήμερα στη Β. Αγγλία

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Premier League: Ντέρμπι σήμερα στη Β. Αγγλία
15:30 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 34-34-44
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 0-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Η Σίτι βρήκε τρόπο να περιορίσει τον ανεβασμένο Φλέτσερ και έτσι η Σάντερλαντ, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα, γνώρισε δίκαια την ήττα στο Μάντσεστερ με 0-3. Πρώτη ήττα μετά από 5 αγώνες (7 μαζί με το Λιγκ Καπ) για την ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ, αλλά αναμενόμενη. Μπορεί να μη χάνει εύκολα, αλλά έχοντας 4 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια (1 λιγότερο από τους υπόλοιπους) βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία (13η με 7 βαθμούς). Έχει, μαζί με τη Νόργουιτς, τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (5), με σκόρερ όλων των τερμάτων τον φορμαρισμένο Φλέτσερ. Χωρίς αυτόν να δούμε τι θα κάνει; Δεν μπορούμε να παμε στοιχημα ότι θα σκοραρεί.Οι 8 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Νιούκαστλ ήταν γκολ-γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Κάτερμολ (4 συμμ.), αμφίβολος ο αμυντικός Μπραμπλ (3 συμμ.), παραμένει χωρίς συμμετοχή ο βασικός πέρυσι Γουές Μπράουν.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Η Μάντσεστερ Γιουν. ήταν καλύτερη από την αρχή και κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 στο 15’, κάνοντας το έργο της Νιούκαστλ πολύ δύσκολο. Δεν ήταν απειλητική όσο χρειαζόταν σε ένα τέτοιο ματς και αναπόφευκτα ήρθε και τρίτο γκολ από τους μπέμπηδες (71’). Είχε προηγηθεί μια μέτρια εμφάνιση στο Ρέντινγκ (2-2), με την ομάδα του Άλαν Πάρντιου να βρίσκεται πλέον στη 10η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας μία νίκη στα 6 τελευταία. Στα 15 τελευταία με τη Σάντερλαντ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (8-6-1). Την Πέμπτη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα. Πολύ κοντά στην επιστροφή ο βασικός τερματοφύλακας Κρουλ (3 συμμ.). Διαφορετικά ο 37χρονος Χάρπερ θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, αφού και ο 2ος αναπληρωματικός Έλιοτ δεν είναι διαθέσιμος. Εκτός για σήμερα και οι αμυντικοί Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.), Σέιν Φέργκιουσον (2 συμμ./1 ασίστ) και οι μέσοι Γκέσλινγκ, Βούκσιτς.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες προέρχονται από «τριάρες» από τις ομάδες του Μάντσεστερ και θα ψάξουν αντίδραση στο μεγάλο ντέρμπι της Β. Αγγλίας. Θα ακολουθήσουμε την παράδοση που θέλει τα περισσότερα παιχνίδια τους να έχουν γκολ και από τις δύο πλευρές (1.82 SportingBet).


18:00 ΚΠΡ  - ΕΒΕΡΤΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 15-10-17
ΠΕΡΥΣΙ: ΚΠΡ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-1

ΚΠΡ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη φορμαρισμένη Γουέστ Μπρομ με 0-2 στο 23’, αλλά έδειξε ότι μπορεί να αντιδράσει με τη γκολάρα του Τααράμπτ στο 35’. Συνέχισε με πολλά προβλήματα στην άμυνα και έδωσε τη δυνατότητα στη Γ.Μ. να πετύχει κι άλλο τέρμα, με τον Γκρανέρο να μειώνει στο τελικό 2-3 στις καθυστερήσεις. Παρέμεινε, μαζί με Νόριτς και Ρέντινγκ, στις μόνες ομάδες χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ και πλέον μόνη στον πάτο της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, έχοντας (μακράν) τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορίας με 20 γκολ παθητικό. Άγνωστο γιατί δε μπορεί να αντιδράσει, αν και, όπως έχουμε χιλιοαναφέρει, διαθέτει ρόστερ για μεγάλα πράγματα. Η διοίκηση πάντως δεν έχει θέσει θέμα αλλαγής στο πάγκο και έτσι ο Χιούζ συνεχίζει ανενόχλητος. Μετράει 5 γκολ-γκολ και over. Αμφίβολος οι αμυντικοί Χιλ (5 συμμ./1 ασίστ),Τραορέ (2 συμμ.), σίγουρα εκτός ο ακραίος μπακ Φάμπιο (4 συμμ.) και ο επιθετικός Άντριου Τζόνσον.

ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΕΒΕΡΤΟΝ: Σε ένα ματς με πολύ γρήγορο ρυθμό, Γουίγκαν και Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Τα ζαχαρωτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές (10’, 23’), αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στις δύο περιπτώσεις και είχαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ αν ο διαιτητής Φρεντ δεν ήταν τόσο αυστηρός θα μπορούσε να τους έχει δώσει και πέναλτι σε 1-2 περιπτώσεις στην επανάληψη. Παρέμεινε ψηλά στη βαθμολογία (4η), αν και είδε να την προσπερνάνε οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ με ένα βαθμό. Με μία ήττα στις πρώτες 7 αγωνιστικές δείχνει ότι και φέτος θα κάνει μια αξιόλογη πορεία, με τον Μόγιες να παίρνει το 100% από τους παίχτες του σε κάθε παιχνίδι. Εκτός ο αμυντικός Χίμπερτ (3 συμμ.) και οι μέσοι Φελαϊνί (7 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Γκίμπσον (3 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-1
ΓΚΟΛ: 8-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παιχνίδι γρίφος: από την μία η ΚΠΡ που κάποια στιγμή θα κάνει νίκη και από την άλλη η Έβερτον που είναι από τις πιο σοβαρές ομάδες στην Πρέμιερ. Η απουσία του Φελαϊνί πάντως δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Με αρκετό ρίσκο, θα πάμε με τον άσο (3.60 Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση