betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: Άνετη η Μπαρτσελόνα.
17:00 ΜΑΛΑΓΑ  – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-6-6

ΜΑΛΑΓΑ: Την πρώτη της φετινή ήττα γνώρισε η Μάλαγα, χάνοντας εκτός έδρας από  την Ατλέτικο Μ. με 1-2. Έχει πάντως κάθε λόγο να νιώθει αδικημένη, αφού ήταν καλή σε όλο τον αγώνα, ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε με το αυτογκόλ του αμυντικού Γουέλινγκτον στο 90’. Ο Πελεγκρίνι προτίμησε το Σάντα Κρουζ στη κορυφή και αυτός τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας για την ομάδα του στο 36’ το γκολ του Φαλκάο, με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι (6’). Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα ψηλά στη βαθμολογία και στην 3η θέση, αν και είδε Ατλέτικο και Μπάρτσα να απομακρύνονται με 5 βαθμούς. Την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενεί τη Μίλαν. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Σάντσες (3 συμμ.), Μονρεάλ (7 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Τουλαλάν (3 συμμ.). Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Μπουονανότε (2 συμμ./1 ασίστ), Ζούλιο Μπαπτίστα.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 8-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μετά το επιβλητικό 6-1 κόντρα στη Ράγιο, η Βαγιαδολίδ αγωνίστηκε και πάλι εντός έδρας αντιμετωπίζοντας την Εσπανιόλ, αλλά δε κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες της μένοντας στο 1-1. Αν και αγωνίστηκε με παίχτη παραπάνω για όλο το 2ο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι στο 70’ (ήταν και δεν ήταν). Ευτυχώς κατάφερε να ισοφαρίσει 12 λεπτά αργότερα με τον Όσκαρ Γκονζάλες. Συνέχισε πάντως να βρίσκεται σε υψηλή θέση (8η, 10 βαθμούς) και αυτό είναι που κρατάει ο Τζούκιτς στην προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή. Εκτός ο μέσος Σαστρ (4 συμμ.). Αμφίβολος ο μέσος Αλβάρο Ρούμπιο (7 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 2-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αξιόμαχη η Βαγιαδολίδ, αλλά η Μάλαγα έχει αποδείξει ότι πρόκειται για σοβαρή ομάδα και λογικά θα επιστρέψει στις νίκες. Άσος στο 1.57 (William Hill).


19:00 ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 14-3-9

ΡΕΑΛ  ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ελ Κλάσικο για «δύο», ήταν το ντέρμπι πριν από δύο εβδομάδες. Οι δύο καλύτερες ποδοσφαιριστές του κόσμου, Ρονάλντο και Μέσι έκλεψαν την παράσταση σκοράροντας από δύο τέρματα, χωρίς να αφήσουν κάποιον (τουλάχιστον από τους θεατές) παραπονεμένο. Ο Μουρίνιο πάντως θα ήθελε πολύ περισσότερο τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά, αφού με τις 2 ήττες από Χετάφε και Σεβίλλη, η ομάδα του βρίσκεται προς το παρόν 8 βαθμούς μακριά από τη Μπαρτσελόνα και την κορυφή της Πριμέρα. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Ντόρτμουντ. Πρόβλημα στην αριστερή πλευρά θα έχει η Ρεάλ, αφού ο βασικός αριστερός μπακ Μαρσέλο (6 συμμ.) και ο αναπληρωματικός Φάμπιο Κοεντράο (1 συμμ.) τραυματίστηκαν στις υποχρεώσεις του με τις εθνικές τους ομάδες και θα απουσιάσουν. Ο πρώτος μάλιστα για 3 μήνες, λόγω σπασίματος στο μετατάρσιο. Μαζί θα απουσιάσει και ο αμυντικός Αρμπελόα (6 συμμ.), ενώ αμφίβολοι δίνονται ο μέσος Κεντίρα (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Μπενζεμά (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Ιγκουαΐν (7 συμμ./3 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 9-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΘΕΛΤΑ: Εκμεταλλεύτηκε τις πολύ σημαντικές απουσίες της Σεβίλλης και έφτασε δίκαια στην εντός έδρας επικράτηση με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Ιάγκο Άσπας με πέναλτι στο 60’ και τη νίκη σφράγισε ο ντε Λούκας στο 85’. Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τη Θέλτα. Εκτός δεν τα πηγαίνει το ίδιο καλά, αφού και στις τρεις φετινές εξόδους - Σοσιεδάδ, Γρανάδα, Βαλένθια- έχει χάσει με το ίδιο σκορ (1-2). Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου έχει φύγει νικήτρια (1-2, 2006/2-3 2005).  Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Χάβι Βάρας (6 συμμ.) και ο μέσος Ινσά (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Θέλτα θα ταμπουρωθεί για να μη διασυρθεί, ενώ η Ρεάλ εκτός από τις απουσίες, ενδέχεται να βγάλει και κούραση με όλους τους «ενδεκαδάτους» που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους. Το μόνο σημείο στο οποίο αξίζει να ρισκάρουμε είναι το under (4.00 Expekt), ή στο under 3.5. Διαφορετικά δεν αξίζει να ασχοληθούμε.


21:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ  – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 19-9-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μέτρια η εικόνα της στο τοπικό ντέρμπι της Βαλένθια κόντρα στη Λεβάντε και γνώρισε την ήττα με 1-0 (22’), χωρίς να καταφέρει να βγάλει κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το φινάλε. Με 2 νίκες σε 7 αγωνιστικές και 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη η αμφισβήτηση στον Πελεγκρίνο είναι απολύτως δίκαιη. Την Τρίτη παίζει εκτός με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Κρατάει θετική παράδοση κόντρα στη Μπιλμπάο, χωρίς να χάσει από τους Βάσκους στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις (6-1-0). Τιμωρημένος ο πολύ καλός φέτος Φεγκουλί (6 συμμ./3 γκ.). Παραμένει τραυματίας μόνο ο Σέρχιο Κανάλες. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ματιέ (2 συμμ.), Ρικάρντο Κόστα (3 συμμ.)και ο επιθετικός Πιάτι (1 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 7-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Επιστροφή στις νίκες για τη Μπιλμπάο μετά από τρία παιχνίδια, επικρατώντας της Οσασούνα με 1-0 εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε ο Αντούριθ στο 12’ και παρά τις πολλές ευκαιρίες και τα τρία δοκάρια (!!) της Οσασούνα το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος. Προέρχεται από 3 σερί under. Την Πέμπτη για το Γιουρόπα παίζει στη Γαλλία κόντρα στη Λυόν. Τιμωρημένος απόψε είναι ο μέσος Γουρπέγκι (7 συμμ.), ενώ δίνεται αμφίβολος να συμμετάσχει ο αμυντικός Χαβιέ Καστίγιο (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύο ομάδες που πέρυσι πρωταγωνίστησαν αλλά φέτος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Και οι δύο θα προσπαθήσουν πρωτίστως να μη χάσουν και δεν αποκλείεται να «κολλήσουν» στο Χ (4.00 BetVictor).


23:00 ΛΑ  ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-7-17

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Ντεπορτίβο, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τη Ράγιο με 1-2. Στο 29’ βρέθηκε να χάνει με 0-2, αλλά κατάφερε να μειώσει με το πέναλτι του Πίτσι στο 41’. Προσπάθησε να ισοφαρίσει στην επανάληψη, αλλά η Ράγιο κρατούσε καλά το προβάδισμα και δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον βρίσκεται στη 18η θέση με 6 βαθμούς. Μετά την πρεμιέρα δεν έχει πετύχει τρίποντο, μετρώντας 3 ήττες και 3 ισοπαλίες από τότε, με 5 από τα 6 να είναι γκολ-γκολ. Έχει 3 στα 3 under στα εντός. Εκτός ο αμυντικός Μανουέλ Πάμπλο (6 συμμ.) και ο επιθετικός Μπόντιπο.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Το Ελ Κλάσικο μπορεί να μην έβγαλε νικητή, αλλά ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς φίλους τους ποδοσφαίρου. Πρωταγωνιστές τα δύο μεγάλα αστέρια των ομάδων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει και να κλείνει το σκορ (23’, 66’) και τον Μέσι να έχει δώσει το προβάδισμα για λίγο στη Μπάρτσα με δύο τέρματα (31’, 61’). Με την ισοπαλία στο ντέρμπι έδωσε την ευκαιρία στην Ατλέτικο να την ισοφαρίσει στην κορυφή και στους 19 βαθμούς. Έχει το απόλυτο εκτός έδρας φέτος, με 3 στα 3 over και γκολ-γκολ. Την Τρίτη θα υποδεχθεί τη Σέλτικ του Γ. Σαμαρά. Αμφίβολος ο αμυντικός Πικέ (4 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Πουγιόλ (3 συμμ./1 γκ.), Ντάνι Άλβες (6 συμμ.). Λογικά Μπούσκετς ή Μασεράνο θα αντικαταστήσουν και πάλι τον πρώτο, ενώ ο Μοντόγια τον δεύτερο. Εκτός και ο μέσος Τιάγκο Αλκαντάρα, όπως και οι αμυντικοί Αμπιντάλ, Μουνιέσα και ο εξτρέμ Κουένκα.

ΕΚΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 9-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σαφής η ανωτερότητα της Μπάρτσα και δε δέχεται αμφιβολίας. Επιλέγουμε το διπλό σα σημείο, αλλά ελπίζουμε να συμβεί με πολλά γκολ (over 1.50 Expekt).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση