» » » » » » » Preview πάμε στοίχημα Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ


Preview πάμε στοίχημα Ligue 1: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ
Πάμε στοίχημα και σήμερα στην πρώτη  κατηγορία της Γαλλίας, με το ματς Σεντ Ετιέν-Ρεν να ανοίγει την  αυλαία της 10ης αγωνιστικής.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-9-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΡΕΝ 4-0

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νις (29΄), αλλά πίεσε αρκετά στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον αναγεννημένο Μπραντάο (75’). Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους μετά το γκολ που δέχθηκαν, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες και επιπλέον πέναλτι στο 85’, μετά το μαρκάρισμα του Κλεμέντ στον Εϊσερίκ, αλλά το τελικό 1-1 δεν άλλαξε. Αν και παρέμεινε αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα (5 μαζί με το ματς του Λιγκ Καπ), έπεσε στη 10η θέση, βλέποντας τη σημερινή της αντίπαλο να τη προσπερνάει με 1 βαθμό. Διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση (15) και άμυνα (7) στη Λιγκ 1. Τα 4 τελευταία της εντός ήταν no goal. Αιχμή του δόρατος η πολύ ποιοτική επίθεση, με παίχτες όπως οι Ομπαμεγιάνγκ, Μπραντάο, Γκραντέλ και Χαμουμά. Επιστρέφει ο κεντρικός αμυντικός Μινιό (5 συμμ.), αλλά θα λείψει ο παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Ζόουμα (7 συμμ.), που τραυματίστηκε στο ματς με τη Νις. Τραυματίας συνεχίζει και ο μέσος Νικολίτα (2 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 9-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0


ΡΕΝ: Τρίτη σερί νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα η Ρεν, επικρατώντας εντός έδρας της πρωταθλήτριας Μονπελιέ με 2-1. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Μακούν, άνοιξε το σκορ στο 13’ με κεφαλιά από κόρνερ, αλλά η ομάδα του γλίτωσε την ισοφάριση λίγο αργότερα με το δοκάρι της Μονπελιέ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι σκόραραν και 2ο τέρμα με τον Έρντινγκ (52’), ενώ στο 68’ ο Απάμ έκανε πέναλτι στον Ουτάκα, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν. Τον τελευταίο μήνα, μαζί με τη νίκη επί της Νανσί στο Λιγκ Καπ μετράει 4 συνεχόμενες νίκες. Έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 9 ματς πρωταθλήματος, ενώ 5 από τα 7 τελευταία ήταν γκολ-γκολ και over. Επιστρέφουν από τιμωρία ο αριστερός μπακ Μαβινγκά (3 συμμ.), ο κεντρικός αμυντικός Μπόι (7 συμμ.) και οι μέσοι Μ’Βιλά (8 συμμ./1 ασίστ), Παζό (7 συμμ.) και από τραυματισμό ο αναπληρωματικός επιθετικός Σανέ (4 συμμ.).  Παραμένει εκτός ο φορ Μοντάνιο (5 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σεντ Ετιέν φέτος βασίζει πολλά στην πολύ καλή επίθεση, τομέας στον οποίο δεν υστερεί η Ρεν. Η κακή άμυνα των φιλοξενούμενων προμηνύει ματς με πολλά γκολ. Over στο 2.25 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση