» » » » » Preview προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Φαβορί η Σάλκε


Preview προγνωστικά στοιχήματος Bundesliga: Φαβορί η Σάλκε
Με δύο under στις αναμετρήσεις της Σάλκε και της Φορτούνα τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας.

16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 25-13-14
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΑΛΚΕ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 4-0

ΣΑΛΚΕ: Η Σάλκε ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ, παίρνοντας σπουδαίο διπλό στο Βεστφάλεν κόντρα στην πρωταθλήτρια Ντόρτμουντ με 1-2. Ολλανδική υπόθεση το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ, με τους Χούντελααρ και Αφελάι να καθαρίζουν το παιχνίδι με τα τέρματα τους στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης (76', 88'). Αν και αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τον Κ. Παπαδόπουλο , βρήκε τους κανονιέρηδες σε πολύ κακή μέρα και επικράτησε δίκαια, περνώντας στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς. Στα 12 επίσημα φέτος σε Γερμανία και Ευρώπη μετράει 8 νίκες, 3 ισοπαλίες (όλες με 2-2) και μόλις μία ήττα, από τη Μπάγερν, πριν από περίπου 1 μήνα. Βρίσκεται πλέον στη 3η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Άιντραχτ, έχοντας τη 2η καλύτερη άμυνα στη Μπουντεσλίγκα. Τα 6 από τα 7 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις ήταν over. Επιστρέφει ο Παπαδόπουλος, μοναδική απουσία ο μέσος Πλιάτσικας.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-1
ΓΚΟΛ: 9-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Κακό ποιοτικά το εντός έδρας παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ, καμιά από τις δύο ομάδες δε ξεχώρισε και το 0-0 απόλυτα φυσιολογικά. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει, μένοντας χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική. Από τους 8 συνολικά βαθμούς που έχει μαζέψει φέτος, οι 6 είναι από τα εκτός έδρας, αφού εντός ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη. Έχει κερδίσει μόλις 2 φορές τη Σάλκε στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις τους, και αυτές εντός έδρας. Εκτός ο βασικός πορτιέρο Σάφερ (8 συμμ.) και ο αναπληρωματικός Στέφαν, αφήνοντας τον Χέκινγκ με μόνη λύση τον 19χρονο Ρακόφσκι (πρώην Σάλκε). Θα λείψουν επίσης οι μέσοι Μακ (6 συμμ.), Χλούσεκ και ο επιθετικός Μέντλερ.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στα πάνω της τον τελευταίο καιρό η Σάλκε. Λογικό φαβορί της αναμέτρησης. Επιθετικά πάντως δεν «οργιάζει» και πιθανό να βγάλει κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με τη Νυρεμβέργη αντίστοιχα στα «κάτω» της και με δυσκολία στο σκοράρισμα, αξίζει ένα ποντάρισμα με ρίσκο στο πολύ υψηλό under 2.65 (Bwin).


16:30 ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 0-1-1

ΦΟΡΤΟΥΝΑ  ΝΤ.: Εντός προγράμματος η ήττα από τη Μπάγερν, αν και το 0-5 στην έδρα σου είναι βαρύ σκορ, από όποιον αντίπαλο και να συμβεί. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και δεύτερο παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει. Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη. Τουλάχιστον έχει να επιδείξει καλές αμυντικές επιδόσεις, έχοντας, μαζί με τη Σάλκε, τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (8). Εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος, οι αμυντικοί Μαλεζάς (7 συμμ.), Σοάρες, Χαζαϊμέχ, οι μέσοι Εράτ, Αϊντίν, Αλουταϊφί και ο επιθετικός Ραϊζίνγκερ (3 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 2-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Επιτέλους έδιωξαν τον Μάγκατ. Δε λέω, σπουδαίος προπονητής, είχε οδηγήσει μάλιστα τους λύκους στην κατάκτηση του πρώτου και μοναδικού πρωταθλήματος στην ιστορία τους την περίοδο 2009-10, αλλά φέτος η ομάδα δε βλέπεται. Λογικό να επωμισθεί το βάρος της κακής πορείας, με το βοηθό Κέστνερ να αναλαμβάνει χρέη προπονητή μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης. Στο τελευταίο παιχνίδι γνώρισε ακόμα μια εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τη Φράιμπουργκ, με 0-2 χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα. Πιθανότατα και οι παίχτες να μην το ήθελαν, επισπεύδοντας την απομάκρυνση του Μάγκατ. Πλέον έπιασε πάτο για τα καλά, με 5 μόλις  βαθμούς. Από αυτούς, τους 4 τους πήρε στα εκτός έδρας. Μακράν η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, μόλις δύο γκολ, τα ίδια χάλια και αμυντικά έχοντας δεχτεί ήδη 15 γκολ σε 8 αγωνιστικές. Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Μάντλουνγκ, Ρους, Κάλε, οι μέσοι Πίλαρ, Πάνεβιτς και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν ξέρουμε αν η απομάκρυνση του Μάγκατ θα επιδράσει θετικά στη ψυχολογία της ομάδας. Με το ρυθμό που σκοράρει πάντως η Βόλφσμπουργκ και με το κίνητρο να αλλάξει τα δεδομένα και να «μαζέψει» κανένα βαθμό, λογικά περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και λίγα γκολ. Το φόρτε της Φορτούνα δηλαδή! Under στο 1.80 (BetVictor).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση