» » » » » » Preview πάμε στοίχημα Serie A: Τελευταίο ματς για τον Αλέγκρι;


Preview πάμε στοίχημα Serie A: Τελευταίο ματς για τον Αλέγκρι;
Ματς με έντονο παρασκήνιο, όπως αυτό στο Μίλαν-Τζένοα, κανονικά στο πάμε στοίχημα δεν τα αγγίζεις. Αλλά κάτι μας λέει ότι έστω και με 0.5-0 θα κερδίσουν οι «ροσονέρι».

19:00 ΣΙΕΝΑ  – ΠΑΛΕΡΜΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 2001): 7-4-9
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΙΕΝΑ-ΠΑΛΕΡΜΟ 4-1

ΣΙΕΝΑ: Αν και προηγήθηκε με τον Ρετζινάλντο στο 59’, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, δεχόμενη γκολ δύο λεπτά αργότερα. Δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 63’ και η αξιόμαχη Αταλάντα πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 82’. Αυτή ήταν η 3η σερί ήττα με το ίδιο σκορ. Μπορεί να έπιασε «πάτο» στη βαθμολογία με 2 βαθμούς, αλλά αυτό οφείλεται στη τιμωρία των 6 βαθμών που της έχει επιβληθεί. Αμφίβολοι ο αμυντικός Κοντίνι (2 συμμ.), ο μέσος Ροσίνα (5 συμμ.) και ο επιθετικός Μπογκντάνι (1 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Καμπανιόλο, οι αμυντικοί Μπελμόντε, Μαρτίνες, ο μέσος Ροντρίγκες (5 συμμ.) και ο επιθετικός Λαρόντο.


ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 4-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΛΕΡΜΟ: Χωρίς τον Μίκολι στην αρχική ενδεκάδα στο εντός έδρας ματς με την Τορίνο, ήταν καλύτερη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και να πάρει τη 2η φετινή της νίκη, μένοντας στο 0-0. Με τη 2η συνεχόμενη ισοπαλία παρέμεινε αήττητη για 3ο παιχνίδι, αλλά ακόμα βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (προτελευταία με 6 βαθμούς). Πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να βελτιώσει την κατάσταση της. Ευτυχώς που μέχρι και ο 8ος απέχει μόλις 3 βαθμούς και με νίκη σήμερα μπορεί να ανεβεί αρκετές θέσεις. Ακολουθούν δύσκολα ματς με Μίλαν και Ρόμα. Αμφίβολος ο ενίοτε βασικός αμυντικός Μοντοβάνι (3 συμμ.), σίγουρα εκτός ο αμυντικό Μιλάνοβιτς και ο επιθετικός Ερνάντες (7 συμμ.). Βασικός σήμερα ο Μίκολι.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 1-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια η Παλέρμο, που δε χάνει. Μπορεί να διευρύνει το αήττητο σερί της κόντρα στη Σιένα που είναι ντεφορμέ στα τελευταία. Χ2 στο 1.65 (Bet365).


21:45 ΜΙΛΑΝ  – ΤΖΕΝΟΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 8-4-2
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΙΛΑΝ-ΤΖΕΝΟΑ 1-0

ΜΙΛΑΝ: Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τη Μίλαν την Τετάρτη που ηττήθηκε εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάλαγα με 0-1. Μόλις ένα σουτ από το φάουλ του Ρομπίνιο στο πρώτο μέρος, γλίτωσε το 0-1 με τον Χοακίν να στέλνει στο δοκάρι από (τραβηγμένο) πέναλτι στο 45'. Στην επανάληψη ήταν πιο απειλητική, αλλά όχι όσο οι γηπεδούχοι που σκόραραν στο 67' το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ήττα και στο πρωτάθλημα, χάνοντας στο ντέρμπι με τη Λάτσιο στη Ρώμη με 2-3. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, βρέθηκαν να προηγούνται με 0-3 στο 49’. Αντέδρασε στη συνέχεια με τους ντε Γιόνγκ (61’), Ελ Σααράουι (79’), αλλά μέχρι εκεί. Βρέθηκε στη 15η θέση με 7 βαθμούς και με 2 μόνο νίκες μετά από 8 αγωνιστικές. Τραγική εντός έδρας φέτος (4 στα 4 under), έχοντας χάσει στα 3 από τα 4 ματς (και τα τρία με 0-1), έχοντας σκοράρει μόνο στη νίκη επί της Κάλιαρι. Στατιστικά η φετινή της χρονιά είναι η χειρότερη που κάνει μετά την περίοδο 1942-'43! Σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά το ματς με τη Μάλαγα για το μέλλον του στη Μίλαν, ο Αλέγκρι δήλωσε ότι δε παραιτείται, ενώ έπαιξε πολύ στα μίντια η δηλώσεις υποστηρίξεις παλιών άσων (Αλμπερτίνι), παιχτών (Ελ Σααράουι) και φυσικά του Γκαλιάνι. Από την Πέμπτη πάντως όλοι ασχολούνται με τη κάθειρξη 4 χρόνων του προέδρου Μπερλουσκόνι για φοροδιαφυγή (πιθανότατα θα κάνει έφεση και με κάποιο… μαγικό τρόπο θα τη γλιτώσει και πάλι)! Αμφίβολοι σήμερα ο τερματοφύλακας Αμπιάτι (7 συμμ.), ο ακραίος αμυντικός Αμπάτε (6 συμμ.) και οι μέσοι ντε Γιόνγκ (6 συμμ./1 γκ.) και Τραορέ (1 συμμ.). Επιστρέψουν Ρομπίνιο και Πάτο.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-3
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΤΖΕΝΟΑ: Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί της Ρόμα με 2-0 (Κούτσκα 7’, Γιάνκοβιτς 15’), αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Τζένοα δε μπήκε στον αγώνα και έχοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα κατάφερε να δεχτεί άλλα δύο τέρματα (56’, 88’). 4ο παιχνίδι χωρίς νίκη (0-3-1, μία μόλις στα 7 τελευταία) με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο τεχνικός Ντε Κάνιο και να έρθει ως αντικαταστάτης του ο Λουίτζι Ντελνέρι (πρώην Αταλάντα, Σαμπντόρια, Γιουβέντους). 9η πλέον στη βαθμολογία με 9 βαθμούς, την 3η χειρότερη άμυνα στη βαθμολογία. Εκτός ο αμυντικός Φερονέτι (2 συμμ.), οι μέσοι Βάργκας (2 συμμ.), Ρόσι (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Μποριέλο (7 συμμ./3 γκ./1 ασίστ), Χορκέρα (5 συμμ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο αμυντικός Κανίνι (7 συμμ.), αμφίβολος ο μέσος Ανσέλμο (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η τραγική Μίλαν αντιμετωπίζει τη μέτρια Τζένοα, που θα έχει σημαντικές ελλείψεις, ειδικά στην επίθεση, αλλά νέο προπονητή. Ο Αλέγκρι δε λέει να φύγει, αλλά πρέπει να το πάρει το ματσάκι για να το πετύχει. Περίεργες γενικά οι συνθήκες του παιχνιδιού. ΑΝ πρέπει να επιλέξουμε κάτι με το ζόρι, αυτός θα ήταν ο άσος στο 1.55 (Expekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση