» » » » » » Preview Super League Σαββάτου: Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Super League Σαββάτου: Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ
17:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2003: 3-1-1 (όλα under και 0-1 γκολ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι(0-0), που του έδωσε τον πέμπτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός αποχωρίστηκε την επιθετικογενή τακτική και οχύρωσε σωστά την άμυνά του Κέα κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Δεν πήρε πολλά επιθετικά ρίσκα και προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη εστία κυρίως με αντεπιθέσεις. Στην άμυνα ήταν ιδιαίτερα σταθερός και τελικά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Αυτό όμως ήταν το τρίτο σερί ματς που ο Λεβαδειακός δεν καταφέρνει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ από την αρχή της σεζόν έχει καταφέρει να σημειώσει τρία τέρματα και αυτά μάλιστα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, που νιώθει την πίεση του αποτελέσματος, δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ναπολεόνι και Κουτσόπουλο.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 3-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική και πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη με 3-0. Στο πρώτο ημίχρονο, αν και είχε την υπεροχή και την κατοχή, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στην επανάληψη όμως ο Αστέρας, μπήκε πολύ πιο δυναμικά, ήταν πιο επιθετικός και κατάφερε με σκόρερ τους Περόνε(2) και Ντε Μπλάσις να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Αστέρα την φετινή σεζόν μέσα στην Τρίπολη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και αυτό δείχνει την δυναμική που έχει εντός έδρας το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βγάλει μέχρι στιγμής πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έχουν καταφέρει να συντηρούνται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν έχει νίκη ως φιλοξενούμενος ο Αστέρας, αλλά σήμερα θα επιδιώξει την πρώτη του στην Λιβαδειά, όπως πέρσι που η ομάδα είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη ,με 0-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Πιπίνης και Ναβάρο.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ:10-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοιχημα: Αμφίρροπη αναμέτρηση σήμερα στην Λιβαδειά, με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές πρόβλημα στο γκολ και του φιλοξενούμενους να αποδυναμώνονται εκτός έδρας. Η προϊστορία λέει under και 0-1 γκολ (2.35 Bet365) και θα προτιμήσουμε το δεύτερο, λόγω καλύτερης απόδοσης.


17:15 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-0-1 (και τα δύο under και 0-1 γκολ)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με 3-0, ο καθένας περίμενε κάτι καλύτερο από τον Πανθρακικό, που ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον ΠΑΣ Γιάννενα την περασμένη αγωνιστική με 3-0. Βρέθηκε από νωρίς(9') πίσω στο σκορ και στην συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση, αφού ο Βαϊρουά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι . Δέχθηκε το 2-0 σε μία ανύποπτη φάση λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο έγινε πολύ δύσκολη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν ήταν τόσο κακή, όσο φανερώνει το βαρύ σκορ, αλλά το γεγονός ότι εντός έδρας έχει νικήσει μόνο τον Παναθηναϊκό προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας. Πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους έχουν οι γηπεδούχοι και σίγουρα αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί για να έχει η ομάδα σοβαρές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Στάθης και Μιχαλόπουλος.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 5-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα την περασμένη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Κέρκυρα και σταμάτησε το εκπληκτικό σερί του στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο71' και ενώ νωρίτερα είχε χάσει δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας και την υποστήριξε παρά την ήττα της. Το κλίμα στο στρατόπεδο των Νεοσμυρνιωτών παραμένει καλό παρά την ήττα, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βγάζει και πάλι το καπέλο στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την αναμέτρηση. Μακριά από την έδρα του ο Πανιώνιος σε τρεις αναμετρήσεις έχει δύο νίκες και μία ήττα, την μοναδική του μέχρι να έρθει αυτή της περασμένης αγωνιστικής. Συνεχίζει πάντως να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και μένει να δούμε την αντίδραση της ομάδας μετά το άσχημο αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο νεαρός τεχνικός αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα, αφού θα λείψουν οι έμπειροι Κουλοχέρης, Μενδρινός και Καμπάνταης.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 7-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και ίσως αυτό τους ωθήσουν σε ένα παιχνίδι τακτικής, που ο ένας θα περιμένει τον άλλο. Περιμένω λίγες φάσεις στην Κομοτηνή και θεωρώ ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία (3.10 Sportingbet).


19:30 ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003: 1-1-2

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατάφερε να πήρε το πρώτο της διπλό την φετινή σεζόν, αφού επικράτησε εκτός έδρας του Πανιωνίου με 1-0 και πήρε απόσταση 3 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Κέρκυρα έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της στην Νέα Σμύρνη, δεν αγχώθηκε για το αποτέλεσμα και κατάφερε με γκολ του Καραλή στο 71' να πάρει τη νίκη. Ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του ήταν ο Άκης Μάτζιος, που ζήτησε θετικό αποτέλεσμα και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι εμφανές ότι παιχνίδι με το παιχνίδι η Κέρκυρα ανεβάζει στροφές και είναι ολοένα και καλύτερη. Το ματς με τον Πανιώνιο ήταν το πρώτο που η ομάδα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη της εστία της και αυτό είναι ένα από τα δείγματα βελτίωσης που λέγαμε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσει μόνο ο ανέτοιμος Γιάντσης.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΑΟΚ: Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του ο "δικέφαλος" πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική, χάρη σε γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη, που είναι πλέον ο μόνιμος σκόρερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ειδικά μέσα στην "Τούμπα". Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ήδη έχει καταφέρει φέτος να πετύχει 5 γκολ σε επτά αγωνιστικές. Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο "δικέφαλος" είχε την υπεροχή, απείλησε όμως ελάχιστα και ήταν φανερό το πρόβλημα του στην δημιουργία. Τελικά βρήκε το γκολ στο 51' και πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο. Βρίσκεται πλέον μόνος δεύτερος στην βαθμολογία, αλλά απέχει 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η παρουσία του Σαββίδη έχε φτιάξει το κλίμα στον ΠΑΟΚ, που θα έχει και ενίσχυση μεταγραφική τον Ιανουάριο, ώστε να τσεκάρει σίγουρα την δεύτερη θέση, που οδηγεί στ προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει πρόβλημα στην μεσσία γραμμή, με τις απουσίες των Λόρενς και Κάτσε. Έτοιμοι δηλώνουν Βιβιάν και Γκαρσία, ενώ αμφίβολος είναι ο Γεωργιάδης.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ:12-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σίγουρα η Κέρκυρα είναι βελτιωμένη, αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει σε επίπεδο να είναι φόβητρο για τους "μεγάλους". Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρότητα σε κάθε ματς φέτος και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Διπλό (1.80 Bwin)
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση