» » » » » » » Preview παμε στοιχημα Bundesliga: Βαρύ το κλίμα στη Χόφενχαϊμ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview παμε στοιχημα Bundesliga: Βαρύ το κλίμα στη Χόφενχαϊμ
16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 5-3-0
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 7-1

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ήταν καλύτερη της Βέρντερ σε όλο τον αγώνα, αλλά κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 81’, με έξοχο σουτ του Λουίζ Γκουστάβο και σφράγισε τη  νίκη σε λιγότερο από τρία λεπτά, με τον Μάντζουκιτς, που έφτασε τα 6 γκολ και βρίσκεται πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, 9η συνεχόμενη σε Γερμανία και Ευρώπη, σερί όμως που έσπασε άδοξα με την ήττα-«σφαλιάρα» της Μπάγερν στη Λευκορωσία από την ΜΠΑΤΕ με 1-3. Δεν ήταν καλή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και δέχτηκε γκολ στο 23’ και 78’, στο 91’ μείωσε σε 1-2 με τον Ριμπερί να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, αλλά οι Λευκορώσοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο στο 95! Έχει το απόλυτο στις αναμετρήσεις της κόντρα στη Χόφενχαϊμ εντός (4-0-0, 15-2 τέρματα). Εκτός οι τερματοφύλακες Ρέντερ, Ράιντμιλερ, ο αμυντικός Αλάμπα, οι μέσοι Καν, Βάισερ και ο επιθετικός Μάριο Γκόμεζ, όλοι τους χωρίς συμμετοχή και δεν επηρεάζουν τα αρχικά πλάνα του Χάινκες.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 12-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Όλοι περίμεναν η Χόφενχαϊμ θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία πετυχαίνοντας και 3η σερί νίκη, υποδεχόμενη την αδύναμη Άουγκσμπουργκ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν προετοιμασμένοι και έτσι το σερί δε συνεχίστηκε. Αδιάφορο από φάσεις το παιχνίδι, με την κόκκινη του Σαλίχοβιτς στο 88’ να αποτελεί το χαϊλάιτ του αγώνα. Παρέμεινε πάντως αήττητη για 3ο παιχνίδι, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την κακή εκκίνηση στους πρώτους τρεις αγώνες (3 ήττες). Μεγάλο ρόλο έπαιξε φυσικά και το ατύχημα του μέσου της Χόφενχαϊμ, Μπόρις Βούκσεβιτς, ο οποίος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από τροχαίο που είχε την Παρασκευή, κάτι που θα επηρέασε τόσο την ομάδα του, όσο και τους αντιπάλους. Μέχρι σήμερα τα νέα για τον άτυχο νεαρό είναι ότι παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τη Μπάγερν στις 8 αναμετρήσεις της με τους Βαυαρούς. Τιμωρημένος ο μέσος Σαλίχοβιτς (5 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Βίζε (3 συμμ.), οι αμυντικοί Κρις, Γιάισλε, ο μέσος Βούκσεβιτς (5 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Γκρεγκόριτς.

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 7-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο άσος της Μπάγερν δεν αποτελεί και καμιά μεγάλη ευκαιρία, ειδικά όταν προσφέρεται με αβάντζο ένα γκολ στη Χόφενχαϊμ στο 1.35. Και οι συνθήκες στην Χόφενχαϊμ είναι ιδιαίτερες, οπότε ας το αφήσουμε μακριά. Αν πάλι κάποιος επιμείνει, πρόταση μας είναι το γκολ-γκολ (2.15 William Hill).


16:30 ΣΑΛΚΕ  – ΒΟΛΦΣΠΟΥΡΓΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1997): 8-13-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-0

ΣΑΛΚΕ: Την απροσεξία της πλήρωσε στο ματς με τη Μονπελιέ την Τετάρτη η Σάλκε και έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’, παραχωρώντας έτσι την εντός έδρας ισοπαλία στους Γάλλους με 2-2. Δέχτηκε νωρίς το γκολ, αλλά ο Ντράξλερ έκανε το 1-1 στο 26’, ενώ στο 53’ ο Μποκαλί υπέπεσε σε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Χούντελααρ κάνοντας το 2-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη, με τον Ουτσίντα άθελα του να αλλάζει ελαφρώς την πορεία της μπάλας, ίσα-ίσα για να ξεφύγει από τον έλεγχο του Ούνερσταλ και να γίνει έτσι το 2-2. Μαζί με της δύο τελευταίες ισοπαλίες, η Σάλκε έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια με μία μόλις νίκη (3-0 εντός τη Μάιντς). Έχει 7 στα 9 over σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Εκτός ο τερματοφύλακας Χίλντεμπραντ (1 συμμ.) και οι μέσοι Πλιάτσικας, Ντράξλερ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 6-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΒΟΛΦΣΠΟΥΡΓΚ: Άλλη ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ στην προηγούμενη αγωνιστική, που ηττήθηκε και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά από τη Μάιντς με 0-2. Είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε δις (26’, 37’), παρότι πίεσε μέχρι το τέλος. Έχει σκοράρει μόλις ένα τέρμα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο δεν έχει νίκη (0-2-3). Μοναδική της επιτυχία το 1-0 εκτός έδρας με τη Στουτγάρδη στην πρεμιέρα. Όπως έχουμε ξαναπεί, μονάδες έχει, αλλά τι να το κάνεις όταν δε μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα; Εκτός ο τερματοφύλακας Ντρέβες, οι αμυντικοί Ρους, Κάλε, Σούλτσε, Μάντλουνγκ, οι μέσοι Πίλαρ, Άρνολντ και ο επιθετικός Χέλμες.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-2-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αντικειμενικά μιλάμε για δύο ποιοτικές ομάδες, αλλά η μία είναι «ομάδα» (Σάλκε) ενώ η άλλη ακόμα δεν το έχει δείξει. Και πάλι όμως, με τους «μπλε» χωρίς ένα από τους φετινούς κινητήριους μοχλούς της και την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και τη Βόλφσμπουργκ να περιμένουμε αργά-ή-γρήγορα να κάνει τη ζημιά, ο άσος δεν αποτελεί ευκαιρία. Όπως και με το παιχνίδι της Μπάγερν, θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ (1.73 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση