» » » » » » » Στοιχημα Primera Division: Χωρίς τους βασικούς τερματοφύλακες Μπέτις και Σοσιεδάδ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Στοιχημα Primera Division: Χωρίς τους βασικούς τερματοφύλακες Μπέτις και Σοσιεδάδ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1994): 11-9-8
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΕΤΙΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-3

ΜΠΕΤΙΣ: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και «τεσσάρα» για τη Μπέτις από τη Μάλαγα, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με τραγική εμφάνιση. Φυσικά τον μεγαλύτερο ρόλο έπαιξε η αποβολή του τερματοφύλακα Κάστο στο 10’, που όχι άφησε με 10 παίχτες την ομάδα του, αλλά έδωσε την ευκαιρία να προηγηθούν με το εύστοχο πέναλτι του Χοακίν 3’ αργότερα. Το ντεμπούτο του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Αντριάν στην μεγάλη ομάδα της Μπέτις, ήταν το χειρότερο δυνατό, βλέποντας το τέρμα του να παραβιάζεται 4 φορές και χωρίς αντίδραση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους συμπαίχτες του. Μέρα με τη νύχτα η διαφορά στην εικόνα της Μπέτις στα προηγούμενα παιχνίδια σε σχέση με τα δύο τελευταία. Έχει τρεις ήττες από τη Σοσιεδάδ τις 5 τελευταίες φορές που την υποδέχθηκε. Τιμωρημένος απόψε ο βασικός τερματοφύλακας Κάστο (4 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Τσίκα (2 συμμ.), Λόπεζ, Παουλάο (4 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Νόνο.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3


ΣΟΣΙΕΔΑΔ: ‘Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο βασκικό ντέρμπι και επικράτησε δίκαια με 2-0 εντός έδρας της Μπιλμπάο. Φυσικά βρήκε την αντίπαλό της σε κακή κατάσταση, αλλά και πάλι, μια νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι βοηθάει πάντα στη ψυχολογία της ομάδας. Τα γκολ από τους Γκρίζμαν (62’), Βέλα (72’, πεν.). Πριν το δεύτερο γκολ η Μπιλμπάο έμεινε και με 10, με τη δεύτερη κάρτα που δέχτηκε ο Αμορεμπιέτα μέσα στην περιοχή. Έχει το απόλυτο στα εντός έδρας κάνοντας το 3 στα 3, αλλά εκτός «πατώνει», έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμες εξόδους. Υπολογίζοντας και τα περσινά σε 13 εξόδους έχει μόλις τρεις ισοπαλίες και 10 ήττες. Μόνο σε ένα παιχνίδι δεν έχει βρει δίχτυα φέτος (8 συνολικά σε 6 αγώνες). Εκτός ο βασικός πορτιέρο Μπράβο (5 συμμ.), ο μέσος Ελουστόντο (2 συμμ.) και ο επιθετικός Αγκιρέτσε (4 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-3
ΓΚΟΛ: 2-8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπέτις είναι αλλόκοτη ομάδα και δύσκολα προβλέψιμη. Ανασταλτικά βγάζει πολλά προβλήματα αλλά και η Σοσιεδάδ παρουσιάζει αδυναμίες εκτός έδρας, μπορεί όμως να κάνει τη ζημιά. Μεγάλες πιθανότητες το να σκοράρουν αμφότερες (1.73 William Hill).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση