» » » » » Preview Bundesliga: Απειλείται το εντός έδρας αήττητο του Αννόβερο

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Bundesliga: Απειλείται το εντός έδρας αήττητο του Αννόβερο
16:30 ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 23-22-30

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Χωρίς να φέρει καμιά ουσιαστικά αντίδραση η Γκλάντμπαχ, έχασε με κατεβασμένα χέρια στο Βεστφάλεν από τη Ντόρτμουντ, με το ευρύ 0-5. Δύο τέρματα στο πρώτο μέρος (35’, 40’), τρία στο δεύτερο (70’, 79’, 85’), με τα δύο από τα 5 να τα πετυχαίνει το πρώην αγαπημένο της παιδί, Ρόις, ο οποίος προς τιμή του δεν τα πανηγύρισε. Σαν να μην έφτανε αυτό, έφαγε και δεύτερο δυνατό «χαστούκι», τέσσερις μέρες μετά, χάνοντας από την Φενέρμπαχτσε με 2-4 εντός για το Γιουρόπα. Άνοιξε το σκορ στο 18’ με τον ντε Γιόνγκ, αλλά οι τούρκοι είχαν κάνει το 1-3 μέχρι το 71’. Η Γκλάντμπαχ στο 74’ μείωσε με τον Ντε Καμάργκο σε 2-3 και έδειξε ότι μπορεί να αντιδράσει, αλλά η Φενέρ σφράγισε τη νίκη της στο 87’ με τέταρτο τέρμα. Μετά και από αυτή την ήττα, συμπλήρωσε 7 αγώνες σε Γερμάνια και Ευρώπη χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο μετράει 3 ήττες και 3 ισοπαλίες. Δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα στα 5 τελευταία, με μοναδικό τρίποντο το εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ, στην πρεμιέρα. Μετράει 4 στα 6 γκολ-γκολ και over φέτος στη Μπουντεσλίγκα. Μοναδική απουσία ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπλάσβιτς.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ:  6-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΑΪΝΤΡΑΧΤ  ΦΡ.: Επιστροφή στις νίκες για την εκπληκτική φέτος Άιντραχτ, η οποία επικράτησε της Φράιμπουργκ με 2-1 εντός έδρας. Δεν είχε την «ορμή» των προηγούμενων αγωνιστικών, αλλά και πάλι, παρά την μέτρια απόδοση ήταν άκρως αποτελεσματική, με τον Μάιερ που σκόραρε δύο τέρματα (67’, 73’), με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει το προβάδισμα στο 50’. Στο 90’ έμειναν με 10, κάτι που ελάχιστα επηρέασε το τελικό σκορ. Παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα για 6η αγωνιστική και έχει δείξει ότι ανήκει πανάξια στη μεγάλη κατηγορία και μπορεί να βάλει βάσεις για μια εξαιρετική σεζόν. Έχει 6 στα 6 Over, 7 στα 7 υπολογίζοντας και το ματς του κυπέλλου, με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση φέτος στην κατηγορία, πίσω από τη Μπάγερν (16). Μοναδική σημαντική απουσία, αυτή του επιθετικού Χόφερ (4 συμμ./1 γκ.). Θα λείψουν αρκετοί παίχτες, κυρίως νεαροί, που υπολογίζονται όμως περισσότερο για τη μικρή ομάδα και ακόμα δεν έχουν χρόνο με τους μεγάλους.

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Γκλάντμπαχ δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας. Έχει μείνει μακριά από τον καλό της εαυτό για αρκετά παιχνίδια, αλλά τα δύο τελευταία της παιχνίδια έδειξαν ότι προς το παρόν δεν δείχνει ικανή να αντίδραση. Η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι με τα αμυντικά κενά που είδαμε από τη Γκλάντμπαχ, εγγυώνται σίγουρα τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση (Over 1.65 bet365).


18:30 ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 12-13-19
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το Αμβούργο χωρίς να κάνει σπουδαία εμφάνιση πήρε τη νίκη κόντρα το Αννόβερο με 1-0, που παρά την πίεση στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι, από τα 13 που έχει δώσει το Αννόβερο, που δεν κατάφερε να σκοράρει. Την Πέμπτη υποδέχθηκε τη Λεβάντε για το Γιουρόπα και πήρε μεγάλη ψυχολογική ένεση, επικρατώντας με 2-1. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 10’, αλλά απάντησε με τον ίδιο τρόπο 11’ λεπτά αργότερα με τον Χούστι, ενώ στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, ο Για Κονάν έκανε το τελικό 2-1, που διατήρησε αήττητη το Αννόβερο στην Ευρώπη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι φέτος. Αήττητη για 21 αγωνιστικές παραμένει και στα εντός έδρας στην Μπουντεσλίγκα (τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Γκλάντμπαχ με 0-1, 30/04/11). Μεγάλο της όπλο η εξαιρετική επιθετική λειτουργία, έχοντας φτάσει τα 39 γκολ στους 13 επίσημους αγώνες της φέτος. Ευτυχώς, γιατί η άμυνα της δεν αποτελεί εγγύηση, έχοντας δεχτεί ήδη 9 τέρματα στις 5  από τις 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Οι 10 από τις 11 τελευταίες συναντήσεις με τη Ντόρτμουντ ήταν γκολ-γκολ, 9 από τις 11 over. Μεγάλο πλήγμα για τον ο τραυματισμός του καλού επιθετικού Αντρέασεν (4 συμμ./2 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 9-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να μην σκόραρε αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Ντόρτμουντ να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση με 5-0 εντός έδρας απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Πρωταγωνιστής ο εξαιρετικός εξτρέμ Ρόις, που σκόραρε δύο φορές (35’, 70’) και μοίρασε ένα γκολ, χωρίς όμως να τα πανηγυρίσει, αφού η Γκλάντμπαχ είναι η πρώην του ομάδα και αυτή που τον ανέδειξε. Τα υπόλοιπα γκολ οι Σούμποτιτς (40’), Γκιουντογάν (79’) και Μπλαζτσικόφσκι (85’). Τέσσερις μέρες μετά, σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που έχουμε δει φέτος, φιλοξενήθηκε από τη Σίτι και έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει αδικημένη από το τελικό 1-1, αφού βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Χαρτ, που έκανε ίσως μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του, αλλά και ισοφαρίστηκε στο 90’ με πέναλτι. Το σκορ είχε ανοίξει για τους Βεστφαλλούς ο Ρόις στο 61’. Μια νίκη στα τρία τελευταία μετρούν οι περσινοί πρωταθλητές, που βρίσκονται πλέον 7 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Εκτός ο καλός μέσος Γκιουντογάν (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 6-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ντόρτμουντ αρχίζει να θυμίζει κάτι από την πρωταθλήτρια των δύο τελευταίων σεζόν, παρά το μέτριο ξεκίνημα που είχε. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι στα καλύτερά της και η Ντόρτμουντ μπορεί να σπάσει το αήττητο εντός έδρας των γηπεδούχων. Διπλό στο 1.75 (Interwetten).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση