» » » » » Preview Premier League: Την πρώτη νίκη εντός ψάχνει ακόμα η Λίβερπουλ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 
 
Preview Premier League: Την πρώτη νίκη εντός ψάχνει ακόμα η Λίβερπουλ
17:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  - ΣΤΟΟΥΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 45-26-17
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΤΟΟΥΚ 0-0

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έδειξε ότι ελέγχει τον αγώνα με την Ουντινέζε και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Σέλβεϊ στο 23’, αλλά το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά, με τους Ιταλούς να σκοράρουν τρία τέρματα (46, 70’, 72’), με τον Σουάρεζ να μειώνει στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το τελικό 2-3. Την προηγούμενη αγωνιστική στην Πρέμιερ, είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Νόργουιτς εκτός έδρας και επικράτησε 5-2, με το σκορ να φτάνει στο 57’ το 4-0 και τον Σουάρεζ να κάνει χατ-τρικ (2’, 38’, 57’) και τον Σαχίν να βάζει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα των κόκκινων. Ένα ακόμα γκολ σημείωσε ο αρχηγός Στίβεν Τζέραρντ, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο τέρματα (68’, 87’),  φανερώνοντας για ακόμα ένα ματς τα ανασταλτικά προβλήματα της Λίβερπουλ. Μετράει 6 συνεχόμενα γκολ-γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί 11 γκολ! Ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, 5 αγώνες συνολικά, υπολογίζοντας και τα δύο ευρωπαϊκά. Τιμωρημένος ο ανεβασμένος μέσος Σέλβεϊ (4 συμμ.). Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Κέλι (4 συμμ.) και ο αμυντικός μέσος Λούκας.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-2

ΣΤΟΟΥΚ: Με πρωταγωνιστή για ακόμη ένα παιχνίδι τον Πίτερ Κράουτς, που σκόραρε δύο τέρματα (12’, 36’), η Στόουκ επικράτησε εντός έδρας της Σουόνσι με 2-0, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να τελείωσαν το παιχνίδι με 74% κατοχή, αλλά το στήσιμο της Στόουκ ήταν τέτοιο που επέτρεψε να απειλήσει ελάχιστα μέχρι το τέλος. Ο Μάικλ Όουεν έμεινε στον πάγκο. Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από πέρυσι τον Απρίλιο, μετρώντας από τότε 11 ματς χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ. Στο πρωτάθλημα μετράει φέτος 5 στα 6 under, ενώ 5 από τις 7 τελευταίες συναντήσεις της με τη Λίβερπουλ ήταν επίσης under. Τιμωρημένος ο αμυντικός Γουίλκινσον (4 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5:

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λίβερπουλ πρέπει να συμμαζευτεί αμυντικά, γιατί έτσι δεν πάει πουθενά. Η Στόουκ δεν αφήνει να ξεφύγει το σκορ στα παιχνίδια της. Λίγα γκολ στο Άνφιλντ σήμερα (under 1.85 Expekt). Πιθανός και ο άσος αλλά έχουμε πολλούς λόγους να μην το προτιμήσουμε.


17:00 ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 54-32-48
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΟΤΤΕΝΑΜ-ΒΙΛΑ 2-0

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Αν και αγωνίστηκε με τους περισσότερους βασικούς στην Αθήνα κόντρα στον ΠΑΟ, έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους πράσινους να ισοφαρίζουν στο 77’ το γκολ του Ντόσον από το 35’. Στην Πρέμιερ έσπασε την κάκιστη παράδοση των τελευταίων 30 χρόνων στο Ολντ Τράφορντ και έφυγε νικήτρια με 3-2.  Μόλις στο 2’ ο Βερτόγκεν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32’ ο Μπέιλ με έξυπνο πλασέ έκανε το 2-0. Οι κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο 2ο μέρος και μείωσαν στο 51’, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η Ντέμπσεϊ σκόραρε για 3η φορά για την Τόττεναμ. Το παιχνίδι φάνηκε πως θα γίνει ρώσικη ρουλέτα, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 53’, αλλά την Τόττεναμ να αντέχει στην πίεση μέχρι το τέλος και να φεύγει με το μεγάλο διπλό από το Μάντσεστερ. Αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Βίλας Μπόας που έχει αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα στον πάγκο της ομάδας. Και τα τρία φετινά εντός ήταν γκολ-γκολ, 6 στα 8 σε όλες τις διοργανώσεις ανεξαρτήτου έδρας, ενώ έχει παραμείνει αήττητη για 8 παιχνίδια σε Πρέμιερ, Γιορόπα, Λιγκ Καπ. 4 νίκες και 3 ισοπαλίες κόντρα στη Βίλλα στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους, Εκτός οι αμυντικοί Νότον (1 συμμ.), Καμπούλ (1 συμμ.), Εκοτό (3 συμμ./1 γκ.) και οι μέσοι Λίβερμορ (3 συμμ.), Πάρκερ.

ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 4-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-2-0

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Γουέστ Μπρομ στην εντός έδρας αναμέτρηση στο 51’ και χρειάστηκε να φτάσει στο 80’ για να ισοφαρίσει με τον Ντάριους Μπεντ, ο οποίος σκόραρε για 2η συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί 4 μέρες πριν, η μεγάλη πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Σίτι στην παράταση (4-2, 2-2 καν. περίοδος). Στην τελευταία έξοδο της στο πρωτάθλημα είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 1-4 από τη Σαουθάμπτον. Δεν έχει εκτός έδρας επιτυχία στις 11 τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ, ενώ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν έχει κερδίσει μία φορά στις 12 τελευταίες επισκέψεις της εκεί Εκτός ο αμυντικός Νταν και οι μέσοι Άιρλαντ (4 συμμ./1 ασίστ), Γκάρντερ (1 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 2-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πολύ ανεβασμένη η Τόττεναμ στα τελευταία παιχνίδια και δύσκολα η Άστον Βίλλα να καταφέρει να της αντισταθεί με το ρυθμό που έχει πάρει. Άσος στο 1.50 (William Hill).


18:00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ  - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 33-36-65
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 3-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπορντό την προηγούμενη Πέμπτη και δίκαιη η τελική επικράτηση με 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Σόλα Αμεόμπι στο 16’, ο αμυντικός της Μπορντό Ενρίκε έκανε το 2-0 με αυτογκόλ στο 40’, ενώ ο Παπί Σισέ στο 49 έγραψε το τελικό 3-0. Ο Πάρντιου είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει Μπα και Μπεν Αρφά, που τους άφησε στον πάγκο. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία στο πρωτάθλημα απέναντι στη Ρέντινγκ με 2-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 6 γκολ σε 6 εμφανίσεις με τη Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα. Αήττητη και στα τρία φετινά εντός για το πρωτάθλημα, 4 νίκες και 1 ισοπαλία εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Στα 8 τελευταία της παιχνίδια μετράει μόλις μία ήττα και αυτή από τη Μάντσεστερ, εκτός έδρας με 1-2 για το Λιγκ Καπ, πριν από περίπου 10 ημέρες. Και τα τρία τελευταία παιχνίδια της ήταν over. Εκτός οι τερματοφύλακες Έλιοτ, Κρουλ (3 συμμ.) και οι αμυντικοί Στίβεν Τέιλορ (6 συμμ.), Ράιαν Τέιλορ (1 συμμ.). Αμφίβολος ο αμυντικός Κολοτσίνι (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Η εκτός έδρας νίκη των μπέμπηδων στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Κλουζ με 2-1, ήταν ότι χρειαζόταν για τη ψυχολογία της ομάδας, μετά την εντός έδρας ήττα από την Τόττεναμ στο πρωτάθλημα. Στο ματς στη Ρουμανία ο Καπετάνος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά η εξαιρετική συνεργασία Ρούνεϊ-φαν Πέρσι, με τον ολλανδό να σκοράρει στο 29’ και στο 49’, είχε σαν αποτέλεσμα δύο όμορφα τέρματα και το 2ο τρίποντο της Μάντσεστερ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ματς με την Τόττεναμ, έδειξε αρκετές αδυναμίες ανασταλτικά και βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 35’. Μείωσε στο 51’, η Τόττεναμ την έπιασε στον ύπνο και σημείωσε και τρίτο γκολ στο 52’ και παρά την γρήγορη αντίδραση στο αμέσως επόμενο λεπτό και την πίεση μέχρι το τέλος δεν απέφυγε την ήττα. Μετράει τρεις ήττες στις 6 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα, με 5 στα 7 no goal και under. Εκτός οι αμυντικοί Βίντιτς (4 συμμ.), Τζόουνς, Σμόλινγκ και οι μεσοεπιθετικοί Γιάνγκ (2 συμμ./1 ασίστ), Βαλέντσια (4 συμμ./1 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμυντικά δεν είναι καμιά και στα καλύτερα της. Με τον Μπα από τη μία και τους φαν Πέρσι-Ρούνεϊ από την άλλη, μάλλον θα βρουν τρόπο να σκοράρουν αμφότερες. Γκολ-γκολ στο 1.60 (Bwin).
William Hill Sports

 

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση