» » » » » » Preview στοίχημα Premier League: Χωρίς νίκη παραμένουν ΚΠΡ και Νόργουιτς

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview στοίχημα Premier League: Χωρίς νίκη παραμένουν ΚΠΡ και Νόργουιτς
14:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 54-19-41
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 3-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουμε παρακολουθήσει φέτος, με πολύ καλό ρυθμό και τουλάχιστον 10 καλές ευκαιρίες για την κάθε ομάδα, Σίτι και Ντόρτμουντ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας τελικά στο 0-0. Ο Ρόις είχε ανοίξει το σκορ στο 61’, αλλά ο Μπαλοτέλι ισοφάρισε με πέναλτι στο 90’. Φύλακας-άγγελος για τους γηπεδούχους, που έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Στην προηγούμενη αγωνιστική, πήρε το διπλό εκτός έδρας κόντρα στη Φούλαμ με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10’, αλλά ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Αγουέρο, και πήρε το τρίποντο με το γκολ του Τζέκο στο 87’. Η περσινή πρωταθλήτρια δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία εντός (πρωτ., Λιγκ Καπ, Τσάμπιονς Λ.), ενώ συνολικά έχει μία νίκη στα 6 τελευταία (2-1 εκτός της Φούλαμ). Και οι 10 φετινοί της αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει γκολ-γκολ. Παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα εδώ και 32 αγώνες. Εκτός οι μέσοι Νασρί (5 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και Χάβι Γκαρσία (3 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μαϊκόν (1 συμμ.) και Μάικα Ρίτσαρντς.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 7-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Αν και δεν έπαιξε ιδιαίτερα καλά, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στη Γουίγκαν, που έμεινε με 10 στο 47’ και με τον Φλέτσερ και πάλι να σκοράρει 4 λεπτά αργότερα, έφτασε στην πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ. «Λίρα εκατό» ο σκοτσέζος φορ, ο οποίος έχει σκοράρει και τα 5 τέρματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Η Σάντερλαντ παραμένει αήττητη μετά από 7 επίσημους αγώνες φέτος (5 πρωτ., 2 Λιγκ Καπ), έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στους 4. Τέσσερα στα 5 under στην Πρέμιερ, 6 στα 7 συνολικά. Τελευταία της νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Σίτι, σε επίπεδο Πρέμιερ, ήταν το 1981. Εκτός οι αμυντικοί Γουές Μπράουν και Μπάρντσλεϊ, ενώ αμφίβολος είναι ο κεντρικός αμυντικός Κουέγιαρ.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-0
ΓΚΟΛ: 3-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σκληροτράχηλη ομάδα η Σάντερλαντ, αλλά αν η Σίτι βρει τρόπο να μπλοκάρει τον Φλέτσερ μπορεί να την κρατήσει στο μηδέν. No goal στο 1.70 (Bwin).


17:00 ΤΣΕΛΣΙ - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 10-11-10
ΠΕΡΥΣΙ: ΤΣΕΛΣΙ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 3-1

ΤΣΕΛΣΙ: Άνετο βράδυ είχε στη Δανία η Τσέλσι, η οποία επικράτησε άνετα της Νόρντζελαντ με 4-0. Ο Μάτα σκόραρε στο 33’, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο με τους Ραμίρεζ, Μάτα και Νταβίντ Λουίζ. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας της Άρσεναλ εκτός έδρας με 1-2. Ο Φερνάντο Τόρρες άνοιξε το σκορ στο 20’, αλλά η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 42΄με τον Ζερβίνιο. Ο Μάτα νωρίς στο δεύτερο μέρος έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, πολύ κράτησαν το υπέρ της σκορ, παρά την πίεση της Άρσεναλ στα τελευταία λεπτά. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την Τσέλσι, σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα για 6ο παιχνίδι. Χωρίς προβλήματα η Τσέλσι σήμερα, που έχει μοναδικό αμφίβολο τον επιθετικό Στάριτζ (2 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 7-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ: Με πολλά προβλήματα στην άμυνα, η Νόργουιτς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λίβερπουλ με το βαρύ 2-5. Όχι ότι η Λίβερπουλ έκανε το παιχνίδι της ζωής της, αλλά βρήκε τόσους πολλούς διαδρόμους στην άμυνα της Νόργουιτς, που στο 57’ το σκορ ήταν 0-4.  Τα γκολ των γηπεδούχων οι Μόρισον (61’) και Χολτ (87’). Παρέμεινε χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3), έχοντας δεχτεί ήδη δύο «πεντάρες» από Φούλαμ και Λίβερπουλ, ενώ συνολικά έχει σκοράρει μόλις δύο τέρματα, έχοντας τη χειρότερη επίθεση μέχρι στιγμής στην Πρέμιερ. Το αρνητικό ρεκόρ μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική, αφού μετά την Τσέλσι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ εντός. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπασόνγκ (4 συμμ.), ο μέσος Λαπέν και ο επιθετικός Πίλκινγκτον (3 συμμ./1 ασίστ). Θα απουσιάσουν σίγουρα ο επιθετικός Κέιν (1 συμμ.) και ο αμυντικός Γουιτάκερ.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 1-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τσέλσι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ας μην εντυπωσιάζει, ενώ η Νόργουιτς δείχνει πολύ αδύναμη ανασταλτικά. Μοναδική αξιόλογη επιλογή το Over (1,50 Bet770).


17:00 ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ - ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 13-8-11
ΠΕΡΥΣΙ: ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΚΠΡ 1-0

ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ: Χωρίς ήττα συνέχισε η Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας, μετά το 1-1 στο Βίλα Παρκ. Ο Λονγκ άνοιξε το σκορ στο 51’, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’, με τον Ντάριους Μπεντ. Πολύ καλό το ξεκίνημα για τη Γουέστ Μπρομ φέτος στην Πρέμιερ, που μετράει μόλις μία ήττα στην Πρέμιερ (0-3 από Φούλαμ εκτός), ενώ εντός έχει το απόλυτο 3 στα 3, χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ. Μοναδική ήττα εντός από τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ (1-2). Εκτός ο τερματοφύλακας Μάιχιλ, οι αμυντικοί Μπίλι Τζόουνς και Ριντ (3 συμμ.) και ο μέσος Μπραντ (6 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί ΜακΌλεϊ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Ρίτζγουελ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Τόμας.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 6-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΚΠΡ: Έχασε και από τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 1-2 και έφτασε τις 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν έφτασαν στο 35’ να προηγούνται με 0-2, με τον Τααράμπτ να μειώνει στο 57’ σε 1-2. Η αποβολή του Ντιακιτέ στο 75’ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους με το σκορ να αλλάζει μέχρι το τέλος. Κάτι παίζει με τον τεχνικό Χιούζ γιατί δε δικαιολογείται να κάνεις αλλαγή στο 55’ παίχτες όπως ο Παρκ ή ο Ράιτ-Φίλιπς. Η ουσία είναι ότι η ΚΠΡ στρογγυλοκάθισε στο πάτο της βαθμολογίας, με 4 ήττες σε 6 αγωνιστικές και έχοντας τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Παρότι διαθέτει παίχτες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, Παρκ, Χοϊλέτ, Ράιτ-Φίλιπς, Τααράμπτ, Ζαμόρα κλπ. 5 από τα 6 τελευταία ήταν over και 4 στα 5 γκολ-γκολ. Μοναδική νίκη στους 8 επίσημους αγώνες της φέτος το 3-0 επί της Γουόλσολ στο Λιγκ Καπ. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μποσίνγκουα (4 συμμ.), Άντον Φέρντιναντ (4 συμμ.), Φάμπιο (4 συμμ.) και Τραορέ (1 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο επιθετικός Άντριου Τζόνσον (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Θέλουμε πολύ να την πιστέψουμε την ΚΠΡ αλλά συνεχώς μας προδίδει. Και πόσο μάλλον σήμερα, που αντιμετωπίζει την πολύ καλή (για τα μέτρα της) Γουέστ Μπρομ, ειδικά στα εντός έδρας. Θα προτιμήσουμε το γκολ-γκολ, αφού οι Λονδρέζοι έχουν αποδείξει ότι σκοράρουν με την ίδια ευκολία που δέχονται τέρματα ενώ θα έχουν και απουσίες στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι.



19:30 ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 27-32-50

ΓΟΥΕΣΤ  ΧΑΜ: Έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Άρσεναλ στις 10 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Εκτός ο μέσος Κόλισον. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ο’Μπράιεν (5 συμμ.), Ριντ (6 συμμ./1 γκ.) και ο μέσος Τέιλορ (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΡΣΕΝΑΛ: Αρκετά φλύαρη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε κατοχή αλλά όχι και τις φάσεις, με τους ερυθρόλευκους να έχουν την πρώτη καλή ευκαιρία. Σε ανύποπτο χρόνο άνοιξε το σκορ με τον Ζερβίνιο (42΄), αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα με τη κεφαλιά του Μήτρογλου. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, αλλά ο Ολυμπιακός έγινε λιγότερο επικίνδυνος, με αποτέλεσμα ο Ποντόλσκι να βρει τέρμα στο 56’ και ο Ράμσεϊ να κάνει το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις, με ωραίο τσίμπημα πάνω από τον Μέγιερι. Θετική η αντίδραση των κανονιέρηδων μετά από την εντός έδρας ήττα στο μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι από την Τσέλσι με 1-2. Η Τσέλσι προηγήθηκε στο 20’, αλλά ο Ζερβίνιο με το 3ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα, ισοφάρισε στο 42’. Στο 53’ οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι, αλλά παρά την πίεση στα τελευταία λεπτά έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Άρσεναλ Στέιντιουμ. Είναι αήττητη από τη Γουέστ Χαμ στις 9 τελευταίες αναμετρήσεις τους (7-2-0). Και τα τρία φετινά της εκτός στην Πρέμιερ ήταν under. Αμφίβολοι για σήμερα ο αμυντικός Σανιά και ο μέσος Γουίλσιρ, που αγωνίστηκε όμως με την μικρή ομάδα της Άρσεναλ. Σίγουρα εκτός οι δύο τερματοφύλακες, Τσέζνι (2 συμμ/) και Φαμπιάνσκι, και οι μέσοι Ντιαμπί (5 συμμ.) και Ροσίτσκι.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η νίκη κόντρα στην ΚΠΡ δε λέει τίποτα για τη Γουέστ Χαμ, που δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο – με ή χωρίς τον Κάρολ. Η Άρσεναλ είναι ικανή να φύγει με το διπλό στο μίνι λονδρέζικο ντέρμπι (2.00 Bet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση