» » » » » » Preview Champions League: Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Champions League: Μπενφίκα - Μπαρτσελόνα
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική η Μπνφίκα, αφού πέρασε αλώβητη από την έδρα της Πάκος Φερέϊρας, της οποίας επικράτησε με 2-1. Τα γκολ για τους "αετούς" της Λισαβόνας πέτυχε ο Λίμα, που έκανε καλό παιχνίδι και δείχνει να προσαρμόζεται άμεσα στη νέα του ομάδα. Βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού 0πίνακα μετά από πέντε αναμετρήσεις, ισόβαθμη με την Πόρτο και διατηρεί το αήττητό της. Στην πρώτη αγωνιστική για το Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε εύκολα το βαθμό στην Σκωτία(0-0) και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη στην τελική της προσπάθεια, θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα και το τρίποντο.  Σήμερα η αποστολή της ομάδας θα είναι πολύ πιο δύσκολη, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός της ομάδας, Ζόρζε Ζέσους, θα χρησιμοποιήσει τους Μάτιτς και Πέρεθ στο κέντρο, με τους Αϊμάρ και Γκαϊταν να βρίσκονται στις πτέρυγες, ενώ ο Λίμα θα βρίσκεται μόνος του στην επίθεση της Μπνεφίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπενφίκα, μόλις μία φορά δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στην έδρα της την τελευταία τριετία. Μοναδικός απών ο επιθετικός Όσκαρ Καρντόσο.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έπαιξε με την φωτιά στο "Σάντσεζ Πιθκουάν", αλλά τελικά κατάφερε να περάσει αλώβητη από την έδρα της Σεβίλλης με 3-2. Βρέθηκε να χάνει μέχρι και 2-0 στο 48', αλλά απάντησε άμεσα με τον Φάμπρεγκας(53') και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αριθμητική της υπεροχή μετά το 72'. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα 90', ο Φάμπρεγκας ισοφάρισε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βίγια διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Με αυτό τον τρόπο η Μπαρτσελόνα έκανε το 6/6 στο πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από έδρες που η Ρεάλ άφησε πόντους, δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της, αλλά κάνει τα απαραίτητα για να παίρνει τους τρεις βαθμούς. Αυτό έκανε άλλωστε και στην πρεμιέρα των ομίλων, όταν υποδέχθηκε την Σπαρτάκ Μόσχας και χρειάστηκε δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι για να ανατρέψει το προβάδισμα των Ρώσων. Είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, αλλά αμυντικά μέχρι στιγμής έχει αρκετά κενά. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τίτο Βιλανόβα, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τους Πικέ και Πουγιόλ, που είναι αμφίβολοι, ενώ στην διάθεση του βρίσκονται οι Ινιέστα και Αντριάνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν δεν αγωνιστούν οι Πικέ και Πουγιόλ η Μπαρτσελόνα θα έχει πρόβλημα με τους γρήγορους επιθετικούς των Πορτογάλων. Αλλά ακόμα και να αγωνισθούν, η ποιότητα των επιθετικών της Μπνεφίκα είναι αδιαμφισβήτητη. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες μπορούν αν σκοράρουν σήμερα στο "Ντα Λουζ" και γι' αυτό επιλέγω το goal/goal (1.72 Εxpekt).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση