» » » » » » Preview Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Champions League: Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μετά την ήττα-σοκ από την Άστον Βίλα στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, οι "σίτιζενς" στρέφουν στο βλέμμα τους, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη αγωνιστική στην Πρέμιερ, επικράτησαν εκτός έδρας της Φούλαμ με 2-1 και επέστρεψαν στις νίκες, όχι όμως και στις καλές εμφανίσεις. Το νικητήριο τέρμα για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πέτυχε ο Τζέκο στο 87'. Μετά από αυτή τη νίκη η Σίτι βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ διατηρεί ακόμα το αήττητό της στο πρωτάθλημα(τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες). Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο "Μπερναμπέου" στην πρεμιέρα των ομίλων, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη αλλά το γκολ του Ρονάλντο στο 90΄ χάρισε το τρίποντο στην "βασίλισσα". Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους Άγγλους πέρα από την νίκη, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η υπόθεση πρόκριση θα δυσκολέψει πολύ για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τον Ιταλό τεχνικό δεν μπορούν να προβληματίζουν οι απουσίες των Ρίτσαρντς και Ρόντγουελ.


ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα και μετά το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών βρίσκονται στην 3η θέση, με απόσταση 7 βαθμών από την πρώτη Μπάγερν Μονάχου. Η Ντόρτμουντ προέρχεται από το ευρύ 5-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ, όπου πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και δείχνει ότι σιγά-σιγά βρίσκει την φόρμα της. Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί άρχισαν να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, μετά τη νίκη που πέτυχαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υποδέχθηκαν τον Άγιαξ(1-0). Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πρώτος σκόρερ πέρσι με 22 τέρματα στη Μπουντεσλίγκα ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στον "Αίαντα" και σήμερα θα αποτελέσει την βασική γραμμή πυρός για την Γερμανική ομάδα. Η αποστολή των Γερμανών ταξίδεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην αγγλική πόλη και ο τεχνικός της ομάδας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Σίτι στην αρχή της περιόδου και αυτό είναι ολοφάνερο. Μέσα στην έδρα της όμως είναι πανίσχυρη και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Ντόρτμουντ όμως ξέρει να αμύνεται και θεωρώ ότι μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Πρώτη μου επιλογή το under (2.20 Βet365).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση