» » » » » » Preview Serie A: Ίντερ - Σαμπντόρια

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 
 
 
Preview Serie A: Ίντερ - Σαμπντόρια
21:45 ΙΝΤΕΡ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

ΙΝΤΕΡ: Δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια την περασμένη αγωνιστική και πέρασε εύκολο απόγευμα, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας. Τα γκολ για τους "νερατζούρι" πέτυχαν οι Ρανόκια, Μιλίτο και Καμπιάσο. Η Ίντερ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα αφού τρέχει ένα σερί επτά συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις(πέντε στο πρωτάθλημα και δύο στο Europa League). Συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Γιουβέντους, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα θέλει μόνο νίκη, ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τον ντέρμπι με την "Μεγάλη Κυρία" την ερχόμενη αγωνιστική εντός έδρας. Εντός έδρας η ομάδα δεν είχε ξεκινήσει καλά στις αρχές, όπου είχε γνωρίσει δύο ήττες, αλλά σιγά σιγά δείχνει να μαθαίνει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται την έδρα της, αφού έχουν ακολουθήσει δύο νίκες. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σνάιντερ, Στάνκοβιτς, Κίβου, Κουτίνιο αλλά και ο Ζουάν.



ΕΝΤΟΣ: 2-0-2
ΓΚΟΛ:  16-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 5-0-0


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Μετά το καλό ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, έχει αρχίσει να βγάζει κούραση τις τελευταίες εβδομάδες και μετράει τέσσερις ήττες στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές. Την περασμένη ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Κάλιαρι, αφού δεν κατάφερε ποτέ να βρει απάντηση στο γκολ του Ντεσένα στο 47'. Μπορεί αμυντικά να κρατάει γερά στα περισσότερα ματς, αλλά δυσκολεύεται πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά και του σκοραρίσματος. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και σήμερα η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού εκτός της κακής τους φόρμας, έχουν να ξεπεράσουν και την πολύ κακή παράδοση που έχουν στο Μιλάνο όταν αγωνίζονται με την Ίντερ. Ο τεχνικός της ομάδας θα δώσει πολύ μεγάλο βάρος σήμερα στην άμυνα, δεν θα πάρει επιθετικά ρίσκα και θα προσπαθήσει να απειλήσει μόνο με αντεπιθέσεις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν Μαρέσκα και Ομπιάνγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο φορ, Μάξι Λόπεζ.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-2
ΓΚΟΛ: 10-11
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το κλίμα στο στρατόπεδο της Ίντερ είναι πολύ καλό και άπαντες έχουν δείξει να καταλαβαίνουν ότι η σημερινή αναμέτρηση είναι κομβική, αφού έρχεται την επόμενη το μεγάλο ντέρμπι με την Γιουβέντους. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα οι "νερατζούρι' θα φτάσουν στη νίκη. Άσσος. (1.55 Bwin)
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση