» » » » » » Preview Primera Division: ΘΕΛΤΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Primera Division: ΘΕΛΤΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1993): 10-3-7

ΘΕΛΤΑ: Τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά είχε το εκτός έδρας παιχνίδι της Θέλτα με τη Γρανάδα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 στο 17’, αλλά η Θέλτα μείωσε τρία λεπτά αργότερα με τον Ιάγκο Άσπας να «εμβολίζει» από τα δεξιά την περιοχή της Γρανάδα. Από εκείνο το σημείο η Γρανάδα κοίταξε να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, με τη Θέλτα να έχει τις καλύτερες φάσεις και την κατοχή, χωρίς να καταφέρνει να ισοφαρίσει μέχρι το τέλος. 7 από τις 10 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων στο Βίγκο ήταν over. Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Ενρίκε ντε Λούκας (3 συμμ./1 γκ.).


ΕΝΤΟΣ: 2-0-1
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μεγάλη ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη έχασε η Σεβίλλη, που ηττήθηκε 2-3 στο Σάντσες Πιθχουάν από τη Μπαρτσελόνα. Καλύτερη στο πρώτο μέρος, άνοιξε το σκορ στο 26’ με κοντινό σουτ του Τροχόφσκι (όπως συνέβη και στο ματς με τη Ρεάλ), ενώ στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο Μεντέλ έκλεψε στο κέντρο και έδωσε ασίστ στον Νεγρέδο που πλάσαρε για το 2-0. Η απάντηση ήρθε γρήγορα για του Καταλανούς, που μείωσαν στο 53’, στο 73’ η Σεβίλλη έμεινε με 10, λόγω της αποβολής του Μεντέλ και εκεί η πλάστιγγα έγειρε προς τους φιλοξενούμενους, που σκόραραν δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά (89’, 93’). Πολλά τα παράπονα της Σεβίλλης, η οποία διαμαρτύρεται για χέρι που έγινε από τον Ντάνι Άλβες, ακριβώς μπροστά στον διαιτητή, πριν ξεκινήσει η φάση του γκολ της ισοφάρισης. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Σεβίλλη στο πρωτάθλημα, που ελπίζει να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που είχε πριν από το ματς με τη Μπάρτσα. Όχι ότι ήταν κακή, αλλά μια ήττα σε τέτοια παιχνίδια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Σημαντικά τα προβλήματα για τον, αφού ο Τροχόφσκι (6 συμμ./2 γκ.) τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ οι Ράκιτιτς (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ) και Μεντέλ (6 συμμ./1 ασίστ) είναι τιμωρημένοι.

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σεβίλλη μπορεί να τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος, παρά την «κακή» παρένθεση με τη Μπαρτσελόνα, αλλά οι απουσίες της απόψε είναι πολύ σημαντικές. Και πάλι όμως δεν τη βλέπουμε να χάνει απόψε. Έξι αγωνιστικές χωρίς ισοπαλία, για τη δυνατή εντός έδρας Θέλτα, μάλλον ήρθε η ώρα για το πρώτο της Χ.
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση