» » » » » » Preview Ligue 1: Η πιο ντεφορμέ ομάδα υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη.

betcatalog.net Τα πάντα για το στοίχημα 


Preview Ligue 1: Η πιο ντεφορμέ ομάδα υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη.
18:00 ΛΙΛ  – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 7-3-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΙΛ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ 4-0

ΛΙΛ: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπορντό, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 18’ καταφέρνοντας όμως να ισοφαρίσει στο 93’ με τον αμυντικό Μπάσα. Την Τρίτη ηττήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλλον ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, αφού έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει και μετά τον Δεκέμβριο την ευρωπαϊκή της πορεία. Με μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς, με πολύ μέτρια εικόνα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Έφτασε τα έξι σερί under σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Λιγκ 1 τα πέντε, αν και έχει βρει δίχτυα στα 4 από αυτά. Την Τρίτη υποδέχεται την Τουλούζ στο Λιγκ Καπ. Εκτός ο χαφ Μαβουμπά (6 συμμ.).


ΕΝΤΟΣ: 1-2-1
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Την προηγούμενη εβδομάδα ξ Βαλενσιέν πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, συντρίβοντας εντός έδρας τη μέχρι τότε αήττητη Λοριάν με 6-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’, αλλά η Βαλενσιέν πήρε το προβάδισμα μέσα σε 7 λεπτά (Σάντσες 11’, Λε Ταλέκ 14’). Στη συνέχεια η Λοριάν έμεινε με 10 (18’), με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 στο 53’ με το πέναλτι του Ντάνιτς και ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 (75’), επιτρέποντας τη Βαλενσιέν να πετυχαίνει άλλα 3 γκολ στο τελευταίο 10λεπτο (Αμπουμπακάρ 81’, 91’, Λε Ταλέκ 87’). Με τα έξι που πέτυχε, πλέον έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (19) και έχει ανεβεί στη 5η θέση. Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες.

ΕΚΤΟΣ: 1-1-2
ΓΚΟΛ: 6-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Βαλενσιέν είναι πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο μήνα, όπως έδειξε και στο 4-1 με τη Μαρσέιγ, και βρίσκει εύκολα δίχτυα. Με τη Λιλ να μην είναι στα καλύτερά της περιμένουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση. Over στο 1.80 (Bwin).


21:00 ΝΑΝΣΙ  – ΠΣΖ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 6-11-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΝΑΝΣΙ-ΠΣΖ 2-1

ΝΑΝΣΙ: Προηγήθηκε κόντρα στη Σοσό στο 14’ με τον Πουϊγκρενιέ, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 56’. Πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με 10 και έχασε ακόμα μια ευκαιρία να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς, μένοντας χωρίς νίκη για 8η αγωνιστική (9 παιχνίδια με την ήττα στο Λιγκ Καπ). Τουλάχιστον κατάφερε να σκοράρει, έχοντας μείνει άσφαιρη στα 7 τελευταία στη Λιγκ 1. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (3). Τιμωρημένος ο φορ Μπακάρ (9 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 1-1-3
ΓΚΟΛ: 2-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΣΖ: Την δυσκόλεψε αρκετά η Ρεμς στο Παρκ ντε Πρενς, αλλά τελικά το γκολ του Γκαμέιρο στο 65’ της έδωσε τη νίκη με 1-0. Εκμεταλλευόμενη την ήττα της Μαρσέιγ την προσπέρασε και έπιασε κορυφή, ισοβαθμώντας όμως στους 19 βαθμούς. Την Τετάρτη επικράτησε εύκολα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εκτός έδρας με 2-0. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μενέζ, που σέρβιρε στον Ιμπραΐμοβιτς το πρώτο γκολ (32') και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του 10 λεπτά αργότερα. Πέρα από την καλή επίθεση που ομολογουμένως διαθέτει (15), έχει και εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στις 3 από τις 9 αγωνιστικές. Εντός έδρας, έχει δεχτεί γκολ μόνο στην πρεμιέρα στο 2-2 με τη Λοριάν και από τότε έχει 4 συνεχόμενες νίκες, όλες no goal. Μαζί με τη Μπορντό είναι οι μόνες αήττητες ομάδες στη Λιγκ 1. Την Τρίτη έχει ντέρμπι με τη Μαρσέιγ εντός έδρας για το Λιγκ Καπ. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Νενέ (7 συμμ./3 ασίστ).

ΕΚΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 7-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Γαλλίας υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη. Διπλό στο 1.50 (Bet365).


21:00 ΡΕΜΣ - ΤΡΟΥΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 4-2-8
ΠΕΡΥΣΙ: (Λιγκ 2) ΡΕΜΣ-ΤΡΟΥΑ 1-0
(Λιγκ Καπ) ΡΕΜΣ-ΤΡΟΥΑ 1-2

ΡΕΜΣ: Κόντραρε καλά την Παρί εκτός έδρας, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, δεχόμενη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65’. Τερμάτισε έτσι το αήττητο σερί των 6 αγωνιστικών (4-2-0), έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί άνετα στη μεγάλη κατηγορία. Έπεσε στην 7η θέση, αλλά μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή. Μαζί με Μπορντό και Σεντ Ετιέν, διαθέτει τη 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Κουρτέ (9 συμμ./4 γκ.). Θα απουσιάσει επίσης και ο αναπληρωματικός επιθετικός Ονταΐρ Φορτές (4 συμμ.).

ΕΝΤΟΣ: 4-0-1
ΓΚΟΛ: 9-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΤΡΟΥΑ: Αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες στη σύνθεση της με την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, πήρε απρόσμενη εντός έδρας νίκη με γκολ του Νιβέ στο 89’, μετά από «αναμπουμπούλα» στη άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα μπορεί να της ανεβάσει τη ψυχολογία καθώς βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας στους 5 με τη Νανσί. Διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (18), τη χειρότερη στα εκτός, έχοντας το απόλυτο μηδέν σε βαθμούς σε 4 εξόδους. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Μονακό στο Λιγκ Καπ. Τιμωρημένος ο μέσος Τιάγκο Ξαβιέ (6 συμμ.). Θα λείψουν οι αμυντικοί Κολέν (2 συμμ.), Μπρεσέ (4 συμμ.) και ο επιθετικός Φοσουριέ (7 συμμ./1 γκ.). Ευτυχώς επιστρέφει ο έτερος επιθετικός, Γκραξ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί (Ν’Σακαλά, Ρινκόν).

ΕΚΤΟΣ: 0-0-4
ΓΚΟΛ: 5-12
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν έπαιζε κανονικά ο Κουρτέ θα πηγαίναμε σίγουρα με τον άσο. Ίσως να συνεχίσει το «αστεράκι» της Τρουά και για δεύτερο παιχνίδι και να αποφύγει την ήττα. Ρίσκο με την ισοπαλία στο 3.40 (Bwin).


21:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ  – ΝΙΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ (από 1995): 10-6-4
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ 1-0
(φιλικό 20/07/12) ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ 2-1

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Κακή για ακόμα ένα παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει 0-2 εκτός έδρας από τη Ρεν (13’, 52’), με το Μπελαντά (τον μόνο διασωθέντα) να μειώνει με πέναλτι στο 69’ στο τελικό 1-2. Μπορεί ο Νικολέν, ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Μονπελιέ, να υποσχέθηκε ότι αν η ομάδα του δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό θα διώξει παίχτες, αλλά η απειλή του τελικά δεν... τρόμαξε τους ποδοσφαιριστές της Μονπελιέ και έτσι η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-2 στο Μοσσόν. Είχε ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος και μόνο ο Ολυμπιακός δημιούργησε καλές φάσεις, στην επανάληψη όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 49' με τον Σαρμπονιέ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μονπελιέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Ολυμπιακό και τελικά το πλήρωσε δεχόμενοι γκολ στο 73' και στο 91'. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους περσινούς πρωταθλητές που έφτασαν τους 6 αγώνες χωρίς εντός έδρας νίκη σε όλες τι διοργανώσεις φέτος (0-2-4). Κάκιστη η φετινή της εικόνα, με 2 νίκες - και οι δύο εκτός - μετά από 9 αγωνιστικές. Βρίσκεται πλέον στη 16η θέση με 8 βαθμούς, δύο μόλις πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.  Μετράει 10 στα 12 γκολ-γκολ φέτος. Την Τρίτη για το Λιγκ Καπ υποδέχεται τη Μπορντό. Τιμωρημένος ο αμυντικός Μ’Μπιβά (7 συμμ.). Παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Αΐτ-Φανά (7 συμμ./2 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 0-2-2
ΓΚΟΛ: 4-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΝΙΣ: Αρκετά ανταγωνιστική την προηγούμενη εβδομάδα όταν και υποδέχτηκε τη Σεντ Ετιέν, κατάφερε να προηγηθεί στο 29’ με τον Μποτεάκ. Πιέστηκε και η πολύ καλή επιθετικά Σεντ Ετιέν ισοφάρισε στο 75’, με τη Νις να χάνει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη με το χαμένο πέναλτι του Τσβίτανιτς στο 85’. Έμεινε χωρίς νίκη για 3ο παιχνίδι, αν και έχει χάσει μόλις 2 φορές και έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς (15η) με τις 6 ισοπαλίες που έχει. 8 συνεχόμενα γκολ-γκολ για τη Νις. Οι 6 τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της με τη Μονπελιέ ήταν under. Την Τρίτη υποδέχεται τη Λυόν για το Λιγκ Καπ. Εκτός οι αμυντικοί Μ’Μποού, Φοφανά (1 συμμ.) και ο μέσος Ενιόν.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 3-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάτι λείπει από τη Μονπελιέ, ειδικά στην τελική προσπάθεια. Αξιόμαχη η Νις, αλλά θα το δούμε λίγο «τζογαδόρικα» και θα ποντάρουμε στην πρώτη εντός έδρας νίκη της Μονπελιέ. Άσος στο 1.75 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση