Preview Premier League: Δεν πείθει η Αρσεναλ.
17:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΚΠΡ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 18-12-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΠΡ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Με τον Βενγκέρ στην εξέδρα, που εκτίει τιμωρία για 3η αγωνιστική, και με αλλαγές στη σύνθεσή της, η Άρσεναλ υποδέχτηκε την ανεβασμένη Σάλκε και κάνοντας ένα πολύ κακό παιχνίδι γνώρισε δίκαια την ήττα με 0-2 εντός έδρας. Μόλις μια φάση στο πρώτο μέρος, ανύπαρκτη στο δεύτερο, δέχθηκε και τα δύο τέρματα μετά το 76', πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους κανονιέρηδες, αφού την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε και ηττήθηκε από την ανύπαρκτη Νόριτς εκτός έδρα με 0-1. Ο Βενγκέρ δεν έχει κερδίσει το στοίχημα με τους καινούριους παίχτες και οι Ζερβίνιο-Ποντόλσκι-Ζιρού δε φαίνεται να έχουν βρει τη χημεία μεταξύ τους (ο τελευταίος είναι εκτός κλίματος από μόνος του), με την Άρσεναλ να δυσκολεύεται πολύ στο να βγάλει φάσεις. Με μία νίκη στα 4 τελευταία, έπεσε πλέον στην 9η θέση, αλλά η 5άδα είναι ακόμα σε απόσταση βολής και σήμερα θέλει οπωσδήποτε νίκη, αν δε θέλει να δει τη διαφορά να αυξάνεται στους 5. Εκτός οι τερματοφύλακες Τσέζνι (2 συμμ.), Φαμπιάνσκι, ο αμυντικός Γκιμπς (7 συμμ.), οι μέσοι Ντιαμπί (5 συμμ.), Ροσίτσκι και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (6 συμμ./2 γκ./1 ασίστ), Τσάμπερλεϊν (5 συμμ./1 ασίστ).


ΕΝΤΟΣ: 1-1-1
ΓΚΟΛ: 7-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-0-3

ΚΠΡ: Τα έχουμε ξαναπεί: πολύ καλό υλικό, άσχετος ο προπονητής. Την προηγουμένη εβδομάδα προηγήθηκε μόλις στο 2’, ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ζούλιο Σέζαρ στο 33’ και παρότι η Έβερτον έπαιξε για 30 λεπτά με παίχτη λιγότερο δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Συνεχίζει στον πάτο της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και ευτυχώς παραμένουν πολύ κοντά οι ομάδες από πάνω της. Με την εικόνα της μέχρι σήμερα δε μπορεί να έχει αξιώσεις για πολλά πράγματα στο Έμιρεϊτς. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα (17) και επίθεση (7) στην Πρέμιερ. Ακόμα δε γίνεται λόγος για απομάκρυνση του Μαρκ Χιούζ, αλλά αν συνεχίσει έτσι δε θα αργήσει και αυτό. Μετράει 6 στα 7 τελευταία γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα. Εκτός ο μπακ Φάμπιο (4 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Ντάιερ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Τζόνσον (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 0-1-3
ΓΚΟΛ: 5-9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΡΟΤΑΣΗ στοιχημα: Πολύ μικρός ο άσος για μια Άρσεναλ που δεν πείθει. Ασφαλέστερο το over στο 1.50 (Expekt).


17:00 ΣΤΟΟΥΚ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 28-23-35
ΠΕΡΥΣΙ: ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 0-1

ΣΤΟΟΥΚ: Το πάλεψε στο Ολντ Τράφορντ την προηγούμενη εβδομάδα, προηγήθηκε στο 11’ με το αυτογκόλ του Ρούνεϊ, αλλά πλήρωσε το ότι αγωνίστηκε πιο ανοιχτά και δέχθηκε 2 τέρματα στο πρώτο μέρος. Παρόμοια η εικόνα στην επανάληψη με τον Κάιτλι να μειώνει σε 2-3 στο 58’, αλλά 7 λεπτά αργότερα δέχτηκε και 4ο γκολ. Αυτή ήταν η πιο βαριά της ήττα τα τελευταία 2 χρόνια, αφού εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες φάσεις. Αυτό φαίνεται και από τα 6 under σε 8 αγωνιστικές. Δε χάνει εύκολα (2 ήττες) αλλά δεν κερδίζει κιόλας (1 νίκη), με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Μοναδική απουσία αυτή του βασικού μέσου Γουίλαν (7 συμμ./1 ασίστ).

ΕΝΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Βρέθηκε να χάνει στο 3’ στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Νιούκαστλ, αλλά ευνοήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε από το 25’. Είχε μπάλα, χωρίς να γίνει πολύ απειλητική και τη λύτρωση την έδωσε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων που πέτυχε αυτογκόλ στο 85’. Με τον πόντο που πήρε ισοβάθμησε στη 12η θέση με τη σημερινή της αντίπαλο στους 8 βαθμούς, αλλά έχει αγώνα λιγότερο. Επίσης μοιράζονται και τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (5). Μπορεί να έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην Πρέμιερ (8), αλλά χρειάζεται σημαντική βελτίωση επιθετικά, έχοντας τη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα (6). Μόνο ο Φλέτσερ σκοράρει (τα 5 από τα 6), ενώ οι Σαχά και Κάμπελ είναι ανύπαρκτοι. Παρόλα αυτά μετράει 4 στα 6 τελευταία γκολ-γκολ. Μόνο ο αμυντικός Μπραμπλ (3 συμμ.), θα απουσιάσει σήμερα.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-1
ΓΚΟΛ: 3-6
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μακρά οι πιο σφιχτές ομάδες στην κατηγορία, με τα παιχνίδια τους να έχουν τις περισσότερες φορές λίγα γκολ. Η εικόνα τους φέτος, λογικά, θα επιβεβαιώσει την παράδοση. Under στο 1.65 (Expekt).


19:30 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ – ΣΟΥΟΝΣΙ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-0-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΣΟΥΟΝΣΙ 4-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  ΣΙΤΙ: Αν και προηγήθηκε με το γκολ του Νασρί στο 22', γνώρισε την ήττα από τον Άγιαξ εκτός έδρας με 1-3. Έκατσε μετά το γκολ, δίνοντας χώρους στον Αίαντα που ισοφάρισε στο 45', ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν ανύπαρκτη δεχόμενη 2 γκολ στο πρώτο 20λεπο και γλιτώνοντας σε άλλες δύο περιπτώσεις να γνωρίσει πιο βαριά ήττα. Προσπάθησε να αντιδράσει προς το τέλος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα, αν και αγωνίστηκε με παίχτη λιγότερο από το 23’, λόγω της αποβολής του Μίλνερ, και δέχτηκε γκολ στο 67’, πέτυχε μεγάλη ανατροπή με το γκολ να σκοράρει δύο τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο (80’, 90’). Εμφανίζει πρόβλημα με το κεντρικό δίδυμο, με τους Λεσκότ-Κομπανί να μη θυμίζουν σε τίποτα τον περσινό τους εαυτό και τη Σίτι να έχει δεχτεί γκολ στα 12 από τα 13 παιχνίδια της φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει πάντως αήττητη στο πρωτάθλημα (μαζί με την Τσέλσι), και βρίσκεται στην 3η θέση απέχοντας από την κορυφή 4 βαθμούς και ισοβαθμώντας με τη Γιουνάιτεντ στους 18. Τιμωρημένος ο μέσος Μίλνερ (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ). Εκτός ο δεξιός ακραίος αμυντικός Μαϊκόν (1 συμμ.) και οι μέσοι Σίλβα (7 συμμ./1 ασίστ), Ρόντγουελ (5 συμμ.) και Χάβι Γκαρσία (3 συμμ./1 γκ.).

ΕΝΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 10-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΣΟΥΟΝΣΙ: Επιστροφή στις νίκες για τη Σουόνσι στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγωνιστικές, επικρατώντας εντός έδρας της Γουίγκαν με 2-1. Όλα κρίθηκαν μέσα σε 4 λεπτά, με τους ισπανούς να καθαρίζουν για τη Σουόνσι (Πάμπλο Ερνάντες 65’, Μίτσου 67’) και τη Γουίγκαν να μειώνει στο 69’, αν και αμφότερες είχαν δημιουργήσει καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ προηγουμένως. Ανέβηκε έτσι στην 10η θέση με 11 βαθμούς. Μετά τις δύο εντυπωσιακές νίκες στην αρχή της σεζόν (5-0 ΚΠΡ εκτός, 3-0 Γουέστ Χαμ εντός) είχε κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι θα είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος, αλλά η συνέχεια δεν ήταν όπως θα περίμεναν. Μετράει 6 στα 8 over στο πρωτάθλημα, 8 στα 10 σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά την «πεντάρα» επί της ΚΠΡ στην πρεμιέρα, δεν έχει καταφέρει να ξανασκοράρει στα εκτός. Τραυματίες οι αμυντικοί Μπάρτλεϊ και Τέιλορ (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-0-2
ΓΚΟΛ: 5-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-3

ΠΡΟΤΑΣΗ: Φαβορί φυσικά η Σίτι, αλλά η Σουόνσι έχει την ποιότητα μεσοεπιθετικά να σκοράρει στην πολύ κακή άμυνα των πρωταθλητών. Γκολ-γκολ στο 1.91 (William Hill).
William Hill Sports

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση