» » » » » » » Preview Ligue 1: Μεγάλο ντέρμπι στο Βελοντρόμ

betcatalog.gr Τα πάντα για το στοίχημα 

Preview Ligue 1: Μεγάλο ντέρμπι στο Βελοντρόμ
15:00 ΜΠΡΕΣΤ  – ΜΠΟΡΝΤΟ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 1-2-3
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΠΡΕΣΤ-ΜΠΟΡΝΤΟ 0-2

ΜΠΡΕΣΤ: Με γκολ του Μοστεφά της Αζαξιό στο 57’, η Μπρεστ ηττήθηκε δίκαια στο Αιάκειο, κάνοντας την 4γ συνεχόμενη ήττα της εκτός έδρας φέτος στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη εντός έδρας φέτος, έχοντας κάνει το 3 στα 3. Και αυτοί είναι και όλοι οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει φέτος, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι ομάδα έδρας. Εκτός οι αμυντικοί Μαρτιάλ (2 συμμ.), Μεντί (5 συμμ.), Απανγκά, οι μέσοι Κουλμά, Ντερνίς (5 συμμ./1 γκ.), Φεράτζ, Γκιντελεγιέ και ο επιθετικός Αλφόνς.


ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 5-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΜΠΟΡΝΤΟ: Το αήττητο των 10 φετινών αγώνων της Μπορντό έσπασε στην Αγγλία, μετά από την ήττα με 0-3 από τη Νιούκαστλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Υπολογίζοντας και τα περσινά, η Μπορντό δεν είχε χάσει σε 17 συνεχόμενους αγώνες, σε Γαλλία και Ευρώπη. Πριν από αυτό το παιχνίδι, η Μπορντό πήρε το διπλό στο Ζερλάν από τη φορμαρισμένη Λυόν, με γκολ των Τρεμουλινάς (65’) και Ντιαμπατέ (82’). Εκτός έδρας είναι αήττητη σε 4 αγώνες, όπως και γενικά στο πρωτάθλημα και αυτό θα είναι και πάλι το πρώτο μέλημα του Ζιλό στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας να ανέβει, μετά την πρώτη τους ήττα. Θα απουσιάσουν οι μέσοι Σερτίτς (6 συμμ./1 ασίστ), Μπελέ (5 συμμ.), Ν’Γκουεμό (2 συμμ.), Μπεν Καλφαλά (2 συμμ./2 ασίστ) και Ποκό.

ΕΚΤΟΣ: 2-2-0
ΓΚΟΛ: 5-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπρεστ είναι πάντα δυνατή στην έδρα της ενώ η Μπορντό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από την κακή παρένθεση με τη Νιούκαστλ. Συνήθως τα παιχνίδια κινούνται σε χαμηλούς ρυθμούς και αυτό περιμένουμε να δούμε και σήμερα. Under στο 1.60 (Expekt).


18:00 ΛΟΡΙΑΝ  – ΛΥΟΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 3-3-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΟΝ 0-1
(Λιγκ Καπ) ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΟΝ 2-4 (2-2 καν.  διάρκεια)

ΛΟΡΙΑΝ: Μοιρασμένο το παιχνίδι στο τελευταίο εκτός έδρας με την Εβιάν και αρκετά δίκαιο το τελικό 1-1. Το γκολ της Εβιάν, ισοφάρισε ο Σουνού 4 λεπτά πριν τη λήξη. 1-1 είχε έρθει και το προηγούμενο με τη Νις εντός, ενώ στο ενδιάμεσο είχε μεσολαβήσει το 1-1 με τη Σεντ Ετιέν εντός για το Λιγκ Καπ, με την πρόκριση να πηγαίνει τελικά στους φιλοξενούμενους στα πέναλτι. Τρία το σύνολο τα συνεχόμενα 1-1. Συνολικά έχει 4 συνεχόμενα γκολ-γκολ, ενώ προερχόταν από 5 συνεχόμενα Over στο πρωτάθλημα. Παραδόξως, η Λοριάν είναι ανάμεσα στις τρεις ομάδες που δεν έχουν ακόμα ηττηθεί στη Λιγκ 1 (ΠΣΖ, Μπορντό οι άλλες 2). Εκτός ο αναπληρωματικός πορτιέρο Σενό, οι αμυντικοί Λοτόα (5 συμμ.), Μαρέκ, Τουρέ, Γκασαμά, Μανγκά, οι μέσοι Οτρέ (5 συμμ./1 ασίστ), Κουταντέ (1 συμμ.) και ο επιθετικός Κερσιά.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΛΥΟΝ: Λαχτάρισε την Πέμπτη στο Ισραήλ κόντρα στην Κιριάτ Σμόνα, αλλά τελικά τη λύτρωσε ο Φοφανά στο 92’, μετά από ασίστ του γερόλυκου Μαλμπράνκ. Προηγουμένως, οι ισραηλινοί είχαν προηγηθεί στο 7’ με τον πρώην άσο της Λάρισας, Αμπουχατζίρα, αλλά η Λυόν αντέδρασε γρήγορα και έφτασε στο 31’ να προηγείται με 3-1, με τα γκολ των Φοφανά, Μονσόν, Ρεβεγιέ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 66’, αλλά εκεί καθάρισε ο Φοφανά με το 2ο τέρμα του. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 στο ντέρμπι με τη Μπορντό, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και αδικήθηκε από το τελικό σκορ, έχοντας 19 σουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι μόλις 5 (κατοχή υπέρ με 67%). Είναι ακόμα αήττητη εκτός έδρας στις τρεις φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα, ενώ και τα τρία ήταν under. Μοναδική απουσία ο Γκουρκιούφ (2 συμμ./1 γκ.).

ΕΚΤΟΣ: 1-2-0
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Λοριάν παίζει ωραίο και ανοιχτό ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Η Λυόν έχει πολλές λύσεις μεσοεπιθετικά και βρίσκει εύκολα το γκολ, κάτι που περιμένουμε να κάνει και σήμερα. Γκολ-γκολ στο 2.25 (Expekt).


22:00 ΜΑΡΣΕΪΓ  – ΠΣΖ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ: 15-8-12
ΠΕΡΥΣΙ: ΜΑΡΣΕΪΓ-ΠΣΖ 3-0

ΜΑΡΣΕΪΓ: Το απόλυτο νικών των 6 πρώτων αγωνιστικών έληξε άδοξα για τη Μαρσέιγ, η οποία ηττήθηκε δίκαια από τη Βαλενσιέν εκτός έδρας με 1-4. Το μοναδικό τέρμα ο Τζόρνταν Αγιού στο 90’. Μετά από τέτοια εμφάνιση, που δεν ήταν και τόσο κακή (είχε κάποιες φάσεις και κατοχή μπάλας), ήταν αναμενόμενο να αντιδράσει και το έκανε την Πέμπτη κόντρα στη ΑΕ Λεμεσού, και μάλιστα επικρατώντας με το ευρύ 5-1. Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ στο 22’, αλλά αποδείχθηκε κακώς, αφού στο 42’ η Μαρσέιγ ισοφάρισε με τον Φανί, ενώ στο δεύτερο η υπεροχή της ήταν συντριπτική και έφτασε εύκολα σε άλλα 4 τέρματα, με τους Λούκας Μέντες (61’, το πρώτο του στη πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΟΜ), Ρεμί (76’, 93’) και Ζινιάκ (90’). Εντός έδρας πάντως έχει κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, ενώ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Εκτός οι αμυντικοί Αμπντάλα (2 συμμ.), Ντιαβαρά και Ν’Ντιαγέ.

ΕΝΤΟΣ: 3-0-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΠΣΖ: Την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Παρί, επικρατώντας της αδύναμης Σοσό με 2-0 στο Παρκ ντε Πρενς. Ο Αντσελότι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Γκαμέιρο βασικό και αυτός τον δικαίωσε με το παραπάνω, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της ομάδας του (11’, 33’). Δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με την Πόρτο την Τετάρτη και με τους γηπεδούχους να έχουν 20 τελικές, έναντι μόλις 6 της ΠΣΖ, δε θα μπορούσε να αποφευχθεί η ήττα, που ήρθε τελικά με γκολ στο 83’. Ο Ζλάταν έχει μείνει άσφαιρος στα δύο τελευταία παιχνίδια. Αμφίβολος ο Λαβέτσι (2 συμμ.). Έχει 4 στα 5 τελευταία no goal. Εκτός ο αμυντικός Λουγκάνο, που δεν υπολογίζεται έτσι κι αλλιώς και μάλλον θα αποχωρήσει τον Γενάρη, οι μέσοι Μενέζ (6 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Μποντμέρ (2 συμμ.) και Τιάγκο Μότα (3 συμμ.).

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μαρσέιγ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από τη Βαλενσιέν και γενικά το έχει το γκολ. Ο Ζλάταν δε μένει για τρίτο παιχνίδι «άσφαιρος». Over στο 2.00 (Bwin).
William Hill Sports


About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση